Προς το περιεχόμενο

Διαθεσιμότητα Γραμμών Dsl και εμπειρίες ανα την Ελλάδα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Sas metaferw ena koufo pou egine prin 3-4 xronia sto Londino (kentro).

Milousa me ena gnwsto mou se chat programa kai kata tis 21:00 mou leei oti apofasise na balei dsl (autos london egw sthn ellada).

Kata tis 21:05 mou leei oti sumplhrwnei online forma gia na kanei aithsh' date=' mallon sth BT an 8umamai kala.

Kata tis 21:15 mou leei oti ton phran tel na epibebaiwsoun thn aithsh kai an htan eukairos na pernousan gia ta ths egkatastashs :!:

21:50 mou leei oti hr8e to sunergeio, zhtontas kai sugnwmh pou arghsan ligo...

22:00 mou leei oti tou ta pselnei h spitokoikokura tou giati karfwnane kati mes th nuxta :)

22:15 mou leei oti 8a diakopsei gia reboot klp...

22:20 mou milouse apo dsl

Shmeiwste oti oi wres pou anaferw einai wra Londinou kai oxi elladas. Exw thn entupwsh oti egine kai mera sabbato, alla ki an kanw la8os meta apo toso kairo, ta upoloipa arkoun....

auto pOTE de 8a ginei sto Ellanta osa xronia ki an perasoun[/quote']

ontas katoikos agglias sou leo oti elege psemmata

pernei toulaxiston 7 meres gia na ginoune ta test kai na sou dosoune pass (etsi lene) kai to pragmatiko diastima einai 5 meres..3 xronia me dsl kai exo allaksei 3 isps kai pistepse me ksero..

oso gia ta prostima pou prepei na riksei i ee...file mou emeis tha ta plirosoume....alla prepei na ginei idiotikos 101% o ote gia na kounithoune oi karekles kai sou leo ego meta an tha koimounte...

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

safws kai emeis tha ta plirwsoume telika ta prostima. alla isws kounithei ligaki o ote. kserei kaneis gia to prostimo pou eixe faei i wanadoo tis gallias?? auto itan xontro prostimo kai an thumamai kala gia enan ilithio logo. edine dsl pamfthina (an thumamai kala katw tou kostous) gia na proselkuei pelates stin france telecom (i france telecom kai i wanadoo einai kati san ote kai otenet antistoixa)

Diorthwste me pantws an kanw lathos. mou fainetai oti to eixa diavasei kapou sto adslgr.com alla polu viastika kai prin kana xrono.

Δημοσ.
Παιδιά τι κάνετε, βάζετε dsl γραμμές? Σε ποιες περιοχές? Εμπειρία από την οτε-σύνδεση?

Kανόνες Forum

ε. Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπονται άσκοπα μηνύματα που σκοπεύουν μόνο στην διατήρηση ενός θέματος στην κορυφή του αντίστοιχου forum (post bumping) πέραν των δύο (2) ανά topic. Εξαιρείται ρητά από αυτόν τον κανόνα μόνο το forum των Αγγελιών, όπου επιτρέπονται μέχρι τρία (3) μηνύματα διατήρησης ανά θέμα

Δημοσ.

karib έγραψε:

Παιδιά τι κάνετε, βάζετε dsl γραμμές? Σε ποιες περιοχές? Εμπειρία από την οτε-σύνδεση?

Kανόνες Forum

ε. Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπονται άσκοπα μηνύματα που σκοπεύουν μόνο στην διατήρηση ενός θέματος στην κορυφή του αντίστοιχου forum (post bumping) πέραν των δύο (2) ανά topic. Εξαιρείται ρητά από αυτόν τον κανόνα μόνο το forum των Αγγελιών, όπου επιτρέπονται μέχρι τρία (3) μηνύματα διατήρησης ανά θέμα

Ωπα ρε νομομαθή!

Αν ειναι έτσι, υπάρχει κι άλλος τρόπος...

Ανοιγεις καμια 200 topics σε ελαφρες παραλαγες-πιθανως και με αλλο nick και κανεις τη δουλειά σου. (και οσο για τα ban, ξερουμε πόσο εύκολα παρακάμπτονται φιλε lacoste).

Φταιω εγω που θελω να συζητω τα θεματα σε λιγα topics...

Δημοσ.

Nομομαθής δέν είμαι άν καί θά τό ήθελα.

Δέν θέλω ομως νά χάνω τόν χρόνο μου μπαίνοντας σέ ένα θέμα καί νά διαβάζω απαντήσεις διατηρησιμότητας τού θέματος ανευ λόγου καί αιτίας.

Σέ όποιο θέμα καί άν έχεις ξεκινήσει συμβαίνει τό ίδιο.

Γράφεις απαντήσεις γιά νά διατηρείς τό θέμα.

Εάν νομίζεις ότι αυτό είναι σωστό καί δέν ενοχλεί τί νά πώ?

Δικαίωμα σου νά τό πράττεις,δικαίωμα μου νά διαμαρτύρομαι.

Τό αφήνω στήν κρίση σου......

Δημοσ.

Ok, ληξαν το θέμα.

Επειδη διάφοροι ανα την Ελλάδα βαζουν dsl πιστευω θα ηταν χρήσιμο να γνωρίζει πχ ο Καλαματιανός ή ο Γιαννιώτης ή σε όποια άλλη πόλη και περιοχή, αν ήδη κάποιος στην πόλη τους έβαλε dsl γραμμή, ώστε να αποφύγουν κακοτοπιές ή τουλάχιστον να ξερουν τι τους περιμένει.

Να μην μιλαμε γενικά για dsl αλλά επί συγκεκριμένης βάσης. Που βάζει ο καθένας και σε ποια περιοχή και με ποιες ευκολίες ή δυσκολίες.

Anyway, αυτή είναι η προθεσή μου.

Δημοσ.

Χθες το βραδυ νεκρωσε το netmod.Οι τεχνικοι απο τις βλαβες σημερα για μεγαλη μου ικανοποιηση με ενημερωσαν οτι βαζουν πορτες adsl over isdn (το κεντρο εσβησε την isdn μου) και θα πρεπει να περασω απο καταστημα ΟΤΕ για να κανονισω τις λεπτομερειες.Το αργοτερο Δευτερα ειπαν οτι θα ειμαι ετοιμος!

Ενα μεγαλο ΖΗΤΩ απο το Ναυπλιο!

Μεχρι τοτε ολα για την ΕΘΝΙΚΑΡΑ μας!

Δημοσ.

Χθες το βραδυ νεκρωσε το netmod

Φιλε μου, κι εγω ήθελα να βαλω dsl over isdn. Αλλα επειδη στην Ελλαδα καταντησαν το Isdn να είναι συνωνυμο της Intracom και του ηλίθιου Netmod και συναφή εξοπλισμου, και επειδη τοσα χρονια δεινοπαθω με isdn-netmod,

κατέληξα να αποφασισω να στερηθω τη μια επιπλεον γραμμη της isdn και να παω σε pstn για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο. Να απαλλαγω απο τον οτε δεν γίνεται, τουλαχιστον να απαλαγω απο τις @@@@ της Intracom, όσο μπορω βέβαια...

Τι να πω με τη ζιμπαμπουε που εχουμε μπλέξει...

Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ να σας πω τη γνώμη μου για τη ποιότητα των ADSL γραμμών, ταχύτητες κτλ., αλλά φίλοι μου δυστυχώς ΔΕΝ έχω ακόμη ADSL! Φυσικά όχι γιατί δεν με ενδιαφλερει ή δεν θέλω, αλλά ο ΟΤΕ (ή αλλιώς Π-ΟΤΕ όπως πολύ σωστά τον λένε πολλοί εδώ μέσα!) έχει διαφορετική γνώμη! Έχω κάνει αίτηση από τις 3/5 και ακόμη περιμένω (σε 3 μέρες κλείνω 2 ΜΗΝΕΣ αναμονής!!!) να υπάρξουν "πριζάκια" όπως λένε εκεί μέσα οι "επιστήμονες"!! Τι να πεις! Μου αρέσει που έχουν ξεσκιστεί όλοι στις διαφημίσεις για ADSL! Και μετά όσοι κάνουν αίτηση για να απολάφσουν αυτή τη πολυ-διαφημιζόμενη υπηρεσία που (και καλά!) "προσφέρει ο ΟΤΕ", παίρνουν το πού.ο! Δε ντρέπονται λιγάκι λέω εγώ! Δε φτάνει που έχουν χεστεί στο τάλιρο με τα απαράδεκτα πάγια σε όλες τις συνδέσεις τους και τη μονοπολιακή τακτική τους, είναι και ανίκανοι να παρέχουν τις υπηρεσίες που κατά τα άλλα διαφημίζουν πως έχουν!!! Κανονικά θα μπορούσε οποιοσδήποτε ακόμη και μήνυση να τους κάνει! Νομίζω ότι δεν επιτρέπεται να διαφημίζεις κάτι που δεν έχεις αλλά (και καλά!) κάποτε(!)... θα το έχεις και να λες ότι το έχεις και το πουλάς. Αυτοί δεν ξέρουν ούτε περίπου πότε θα έχουν διαθεσιμότητα σε ADSL γραμμές για να εξυπηρετήσουν το κόσμο! Με τον ΟΤΕ, έχουμε καταφέρει να γινόμαστε ρεζίλι στην Ευρώπη, καθώς είμαστε η χειρότερη χώρα από άποψη ανάπτυξης τηλεπικοινωνιακών συστημάτων (στην Ευρώπη)! Και όχι γιατί δεν έχουμε τα μέσα, εξοπλισμός υπάρχει και παρέχεται από πολλές εταιρίες στην Ελλάδα αν τους ζητηθεί. Αλλά διότι ακριβώς ο ΟΤΕ έχει νοοτροπία "ΠΟΤΕ"(!) και με την οργάνωση αλλά και τα μυαλά που έχουν οι διοικούντες τον ΟΤΕ... όσοι πρόλαβαν ADSL πρόλαβαν!!! Οι υπόλοιποι "λυπούμαστε" (θα έλεγαν!) αλλά θα εξυπηρετηθούν από του... χρόνου και βλέπουμε!... στη καλύτερη!...

Κατάντια και ντροπή για αυτό τον... "οργανισμό". Τι άλλο να πει κανείς... Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ή ακόμη κάποιο τρόπο να προωθήσει αυτή τη γενική δυσαρέσκεια κάτι καλό ίσως κάποτε μπορεί να βγει! Για να δούμε...

Δημοσ.

Έχοντας περάσει δύο μήνες αναμένοντας να αποκτήσω και εγώ ADSL, πέρασα μια βόλτα από το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ στην Θεσ/κη (κοντά στην Ερμού) να δω τι γίνεται (σήμερα 1-7-2004)...

"Ακούστε" τα τελευταία νέα: "Ο αριθμός διαθέσιμων πορτών είναι (κάπου) 94 και αυτή τη στιγμή ικανοποιούμε τις αιτήσεις του Μαρτίου. Δεν γνωρίζουμε πότε θα έχουμε άλλες διαθέσιμες πόρτες."

Να τους μαμεί κανείς η να μη; Ιδού η απόροια... :X

Υ.Γ. => Όταν είχα κάνει την αίτηση (τέλη Απριλίου) μου είχαν πει πως ήδη είχαν κάπου 4.000 ετήσεις σε αναμονή.

Δημοσ.

auto pou les itan idi gnwsto. ta xristougenna eixa paei ston ote kai mou eixan pei oti ola ta diathesima ports itan kleista. malista iatn kleista kai ola ta ports ta opoia tha dimiourgountab meta tin anavathmisi kai ama ithela tha eprepe na perimenw polu kairo gia na valw dsl. etsi evala kai egw vivodi kai isuxasa.

Δημοσ.

Αποκαρδιωτικά όλα αυτά.

Που θα πάει η δουλειά με τον πΟτε ρε παιδια? Ειλικρινά αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να σταματήσει το νταβατζιλικι αυτο.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Περιοχή: Ηλιούπολη / Αίτηση για DSL over ISDN

Στις 22/6 μετά από τρίμηνη αναμονή (από τότε που είχα κάνει αίτηση) λόγω έλειψης πορτών, οι υπάλληλοι του Σχεδιασμού DSL (μετά από τηλεφώνημα μου) με ενημέρωσαν ότι μπήκαν επιτέλους πόρτες και η αίτηση μου θα προωθηθεί εφόσον συνεχίζω να το επιθυμω. Είπα OK! και από τότε περιμένω να με ειδοποιήσουν...

Μέχρι σήμερα δεν με έχουν ειδοποιήσει. Γνωρίζει κανείς από εσάς κάποιο τηλέφωνο του ΟΤΕ (εκτός από τον σχεδιασμό) που μπορούν να με ενημερώσουν τι 'γίνεται';

Σημειωτέον ότι έχω παραγγείλει και εξοπλισμό από τον ΟΤΕ κι έχω ζητήσει κι εγκατάσταση από τεχνικούς τους (αυτό το τελευταίο το έκανα μήπως συντομέυσει η όλη διαδικασία και για να μην ψάχνω να βρω splitter...)

Γιάννης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...