agiosall~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Λοιπον την τριτη που ειχα δωσει κατι σαν τελεσιγραφω(δεν ηταν το πρωτο) οτι αν δεν υπαρχει καποια προοδος στην υποθεση μου θα κανω ακυρωση με πηραν απο οτε και μου ειπαν οτι το προβλημα μου ηταν οτι αυτη την περιοδο γινετε καποια αναβαθμιση στα μηχανογραφικα τους ή κατι τετοιο και μαλιστα την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη σε αριθμους που ξεκινουσαν απο "9" (οπως ο δικος μου) και γιαυτο δεν μπορουσε να ενημερωθει το συστημα τους οτι εχω κανει την μετατροπη σε isdn (τους πιστεψα). Mου ειπαν ομως οτι το ας το πουμε προβλημα θα εχει λυθει μεχρι την πεμπτη-παρασκευη και θα ειναι ολα ετοιμα ε λεω και γω τριτη τεταρτη θα ειναι ετοιμα αλλα με εξεπληξαν και σημερα εχω κανονικα dsl περιμενω τωρα το Modem που εχω παραγειλη απο αθηνα και την δευτερα θα ειμαι online με dsl επιτελους μετα απο 25 περιπου ημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 ποιο πήρες άγιε τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Ασε LL_NEO εστειλα ενα φιλαρακι να κοιταξει για το zyxel 630 αλλα με πηρε πριν απο λιγο και μου εοπε οτι στο μαγαζι που τον εστειλα (βλ. MgManager) δεν υπαρχει ετοιμοπαραδωτο για isdn... Οποτε τωρα πρεπει να κοιταξω αλλου αλλα δεν ξερω που εσυ απο που το πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 έχω πει στο HAC ότι αν μέχρι τη Δευτέρα δεν μου έχουν βρει Zyxel 650Η θα ανέβω πάνω νταβραντισμένος. Θέλω να ελπίζω ότι ο Στράτος το έχει εκλάβει ως απειλή και όχι ως υπόσχεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 lol Ομολογω εκει δεν εψαξα θα το τσεκαρω τωρα... Το πιστευεις οτι τωρα πηρα πανω απο 6 μεγαλα καταστηματηματα και κανενα δεν ειχε το zyxel που θελω τα περισσοτερα ειχαν μονο routers :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 gia sas paidia! shmera eimai xaroumenos! me phrn to prwi ap ton ote kai mou eipan oti h geamh mou einai ok kai oti mporo na syndetho epitelous me ADSL!e den to pisteya!pragmatika otan sxolasa ekana thl ston otenet gia na mou pei ths ruthmishs,ekana kai thn metatroph apo isdn se adsl kai tora einai ola ok!bebea argisan kapos,to modem mou to eixan steilh apo ths 20/6. ap thn allh tora skeftome na min patho ta idia pou epathe kai to afentiko mou,ayta pou anafero se proeigoumeno post, pou tou thn ekopsan ksafnika kai tora lene oti den tou edosan pote syndesh adsl.! parepiptontos kai mia erotish, gnorizete kapio thlefono ap ths ADSL syndeshs mesa stous texnikous ston ote???yparxei 1 pou to kaloume edo kai 20 hmeres alla den to shkonei kaneis ekei mesa.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Νέα για Θεσσαλονίκη και περιοχές Χαριλάου Πυλαία Πανόραμα Έκανα αίτηση για adsl (έχω isdn) 20/7/04 με πήραν τηλέφωνο 3/8/04 και μου είπαν έλα να πάρεις το modem έχεις adsl Την επόμενη μέρα πήγα στον ΟΤΕ και με απορία ρώτησα πως έγινε αυτό το θαύμα μου είπαν ότι έβαλαν τώρα πόρτες και υπάρχουν ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ακόμα….. όσοι μένουν στις παραπάνω περιοχές ας σπεύσουν ταχέως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Παιδια σας εχω νεα αυτη την στιγμη ειμαι online μετα απο 30 περιπου μερες με adsl384/128 με επρηξε λιγο ο πΟΤΕ αλλα τωρα ειμαι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα. ΥΓ μου πηρε 4 ωρες να το κανω setup! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Παιδια σας εχω νεα αυτη την στιγμη ειμαι online μετα απο 30 περιπου μερες με adsl384/128 με επρηξε λιγο ο πΟΤΕ αλλα τωρα ειμαι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα. ΥΓ μου πηρε 4 ωρες να το κανω setup! Αντε, καλοριζικο! Το setup σε δυσκολεψε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Ευχαριστω... Μην φανταστεις οτι ηταν τιποτα περιπλοκο απλα ειχε κανει μια μ@λ@κια ο τεχνικος οταν μου εβαλε το isdn και ετρεχα εγω τωρα να την συμαζεψω αλλα "τελος καλο ολα καλα":wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Οσον αφορα το σεταρισμα του Modem και isp έμεινες ευχαριστημενος? Σε κατατοπισαν, σε βοηθησαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Kοιτα να δεις το modem το αγορασα απο ενα παιδι εδω μεσα ο οποιος με βοηθησε αρκετα αλλα ηταν πολυ ευκολο δεν ειχα μεγαλο προβλημα... Τωρα οσον αφορα τον ISP αυτη την στιγμη ειμαι με demo account απο forthnet και δεν χρειαστηκα ιδιαιτερες γνωσεις ωστε να τους ρωτησω κατι αν εξαιρεσεις την φορα που μου ειπαν το username και pass δεν μιλησαμε καθολου Ηταν ολα πολυ ευκολα απλως εγω ετυχα σε μ@λ@κα "Oτετζη" και "εφαγα" τοση ωρα για να το ρυθμισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Το Zyxel 650H δε συγχρονίζει! Απο ότι μου είπαν στη forthnet πρέπει να μιλήσω με τους Οτεντζήδες για να προβούν σε κάτι ενέργειες για το συγχρονισμό. Δήλωσα βλάβη στο 121 και περιμένω τώρα να δεήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Και εμενα στην forthnet μου ειχαν πει οτι επρεπε να αλλαξω το πρωτοκολλο PPPoATM σε PPPoE αλλα τελικα λειτουργησε κανονικα χωρις να αλλαξω τιποτα... ΥΓ LL_NEO, τελικα σε προλαβα :twisted: α και modem πηρα το US Robotics 9000 το οποιο ειναι πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 ΥΓ LL_NEO[/b'], τελικα σε προλαβα :evil: α και modem πηρα το US Robotics 9000 το οποιο ειναι πολυ καλο Είναι eth η usb??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.