Dantε Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Αληθεια και ρευμα απο που θα παιρνετε? Λιγνιτη δε θελετε. Αιολικο δε θελετε. Πυρηνικη δε θελετε. Φωτοβολταικα δε θελετε για τον ιδιο λογο με τα αιολικα. Ε συγνωμη αλλα δεν εχουμε 17000 ποταμια να τα γεμισουμε υδροηλεκτρικα. 7 2 1
filip123go Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 27 λεπτά πριν, Giorgos9004 είπε Τα εχουμε ψαξει φιλε μου πολυ καλα και γνωριζουμε οτι για να μεταφερθουν και να τοποθετηθουν 30 ανεμογεννητριες, η καταστροφη του περιβαλλοντος θα ειναι τεραστια μπροστα στο κερδος (?) που θα εχουμε Άρα το θέμα δεν είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος. Το θέμα είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος χωρίς να έχετε εσείς κέρδος. Δηλαδή αν γινόταν συμφωνία και έμπαιναν και 5000 ευρώ το μήνα στην τσέπη σας, εντάξει, δεν θα καταστρεφόταν και τόσο το περιβάλλον τότε, ε; Δεν έχω θέμα στη παραπάνω νοοτροπία, ίσα ίσα, τόσες γενιές έχουν μεγαλώσει έτσι στην Ελλάδα. Μην χαλάτε τις παραδώσεις. Μακάρι και 10000 τον μήνα να πάρετε όλοι, αλλά μην μας πουλάτε ιστορίες ότι σας νοιάζει το περιβάλλον κλπ κλπ κλπ. Y.Γ, τα τρολοθέματα άρχισαν νωρίτερα αυτή τη βδομάδα.... Μόλις τώρα, Dantε είπε Αληθεια και ρευμα απο που θα παιρνετε? Λιγνιτη δε θελετε. Αιολικο δε θελετε. Πυρηνικη δε θελετε. Φωτοβολταικα δε θελετε για τον ιδιο λογο με τα αιολικα. Ε συγνωμη αλλα δεν εχουμε 17000 ποταμια να τα γεμισουμε υδροηλεκτρικα. Θα το αγοράσουμε απ'έξω. 2 1 1
Dantε Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, filip123go είπε Θα το αγοράσουμε απ'έξω. Ε ναι,λεφτα υπαρχουν αφου!
Giorgos9004 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Οταν απαντουν ατομα σαν εσενα τοτε ναι, τρολοθεμα θα ειναι... 1 1
kage Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει σταματήσει κάποιο έργο? η αλήθεια είναι ότι σε μερικές περιοχές τοποθετήθηκαν πολύ χαμηλα και σε εμφανή σημεια... Αν είναι άγονο ξερό βουνό πάει κ έρχεται... φήμες λένε ότι βγάζουν μερικές δεκάδες μύρια η κάθε ανεμογεννητρια.. Ξέρω ότι ρίχνουν πολλά χρήματα για αποζημιώσεις αλλά κ να ανοιχτούν δρόμοι και υποσταθμοι .το μοναδικο θετικό ήταν ότι έφτιαξαν τεράστιους δρόμους πυρασφαλειας αλλά ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν νεοι πυλώνες ρευματος...αντισταθμιστικά η περιοχή που ξέρω δεν πηρε ποτε;) Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από kage
nvel Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, Dantε είπε Αληθεια και ρευμα απο που θα παιρνετε? Λιγνιτη δε θελετε. Αιολικο δε θελετε. Πυρηνικη δε θελετε. Φωτοβολταικα δε θελετε για τον ιδιο λογο με τα αιολικα. Ε συγνωμη αλλα δεν εχουμε 17000 ποταμια να τα γεμισουμε υδροηλεκτρικα. όλα τα θέλουν αρκεί αν είναι κάπου αλλού 1
LouCi4er Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Και να εχουν και καποιο κερδος οι ιδιοι,αλλιως θα μαζεψουν υπογραφες. 1 1
Silverage Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Ντροπή να ανοίγονται τέτοια θέματα. Εδώ προσπαθούμε να σώσουμε το περιβάλλον και κανέναν ανθρωπο απο καρκίνο με τους λιγνίτες που καίνε και εσείς δεν θέλετε τις ανεμογεννήτριες γιατί σαν χαλάει την θέα στο "θέρετρο". Λες και ο 80άρης μπάρμπας στο χωριό όλη μέρα καμαρώνει τα βουνά. Εμένα μου αρέσουν οι ανεμογεννήτριες οπτικά. 8 3 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Τι καταστροφή προκαλούν; Προσωπικά δεν με ενοχλούν ούτε αισθητικά, ίσα ίσα είναι πολύ εντυπωσιακές κατασκευές. Έτυχε να δω από κοντά και έπαθα πλάκα με το πόσο μεγάλες και εντυπωσιακές είναι. Αν δεν μπουν τι άλλη λύση υπάρχει; Γιατί οι απαιτήσεις σε ρεύμα πιστεύω αυξάνονται συνεχώς αφού μπορεί να έχουμε πιο οικονομικές συσκευές από θέμα κατανάλωσης αλλά έχουμε και πολύ περισσότερες! 1
G.TH. Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Και μετά θα φωνάζουν και για το κράτος της Αθήνας που δεν κάνει τίποτα για την επαρχία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Giorgos9004 είπε Οπως εχετε παρατηρησει (φανταζομαι) τα τελευταια χρονια εχουν γεμισει ολα τα βουνα της χωρας με ανεμογεννητριες. Ηρθε λοιπον και η σειρα μας εδω στη Φθιωτιδα. Εχει ξεκινησει η δημιουργια αιολικου παρκου στη Μαλεσινα, ο δημος ομως θελει να δημιουργησει αλλο ενα αιολικο παρκο στο Μαζι, ενα χωριο 2 χιλιομετρα περιπου απο τη Μαλεσινα. Οι κατοικοι φυσικα αντιδρουν γνωριζοντας τι καταστροφη θα επιφερει ολο αυτο για το φυσικο περιβαλλον του χωριου. Θελουμε λοιπον να μαζεψουμε υπογραφες ωστε να μη δημιουργηθει το 2ο αιολικο και θελω να ρωτησω πως μπορει να γινει αυτο? Χώρες σαν την Ολλανδία τα έχουν λύσει αυτά τα θέματα, παντού στα χωράφια βλέπεις ανεμογεννήτριες. Μόνο στο Ελλαδιστάν έχουμε θέμα ....
oKoBoko Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Υπάρχει petition για να γίνει διπλάσιο το αιολικό πάρκο εκεί; χεστήκαμε για την ερωτική ζωή του γατόπαρδου και την πτήση του ορνιθοκόκορα. 1 1 4
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Giorgos9004 είπε Τα εχουμε ψαξει φιλε μου πολυ καλα και γνωριζουμε οτι για να μεταφερθουν και να τοποθετηθουν 30 ανεμογεννητριες, η καταστροφη του περιβαλλοντος θα ειναι τεραστια μπροστα στο κερδος (?) που θα εχουμε Είπε ο Έλληνας οδηγώντας το ρυπογόνο οχημα του, αγνοώντας τι έτσι ανακύκλωση, και ραντίζοντας το χωράφι του με ότι χημικό υπάρχει για μεγαλύτερη παραγωγή ....... άντε γεια .
petasis Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Εγώ πάντως τις χαζεύω μερικές φορές, και κοιτώ με τι ταχύτητα γυρίζουν. Αισθάνομαι πολύ καλά που κάποιος επένδυσε και παράγεται λίγο ρεύμα με αυτόν τον θαυμάσιο τρόπο. 2
ulalume Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Φίλε στήστε στην πλατεία 100 ποδήλατα με δυναμό. Και διαμαρτυρία θα κάνετε και ρεύμα τσάμπα θα έχετε. Στην αίτηση επίσης γράψτε να σας κόψουν την ήδη υπάρχουσα παροχή ρεύματος οπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, να ζείτε οικολογικά, με πετρέλαιο κεριά και μπουκάλες γκαζι 2 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις