Προς το περιεχόμενο

Hyundai Kona Hybrid vs Toyota C-HR hybrid vs Toyota corolla hybrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα αυτοκινητα και κυριως κλεινω προς το Kona μιας και προτιμω SUV like.. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Δημοσ.

Έχω chr και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος απο όλα, κυρίως απο την κατανάλωση για 1400kg αυτοκίνητο. Τα 6 χρόνια γενική εγγύηση και τα 11 χρόνια για το υβριδικό σύστημα έπαιξαν ένα  ρόλο όταν έπρεπε να επιλέξω, αλλά περισσότερο μ άρεσε το σουλούπι του αυτοκινήτου.
Από εκεί και έπειτα είναι τι σ'αρεσει περισσότερο, και το kona είναι πολύ ωραίο. 

• Like 3
Δημοσ.

ειχα το κονα για καποιες μερες (εταιρικο) και μου φανηκε σχετικα ανετο στο δρομο, αλλα πολυ φτηνιαρικο μεσα. εγω στο c-hr θα πηγαινα για τυπου suv (αν και ουτε σπορ ειναι ουτε utility) 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δε συγκρίνονται καν. Το chr είναι πραγματικό υβριδικό με έναν κινητήρα και κιβώτιο χρόνια δοκιμασμένα και πολύ αξιόπιστα σε αντίθεση με το Kona που δεν είναι καν υβριδικό. Τώρα για ποιότητα κατασκευής σε εσωτερικό ποιότητα κύλισης τιμόνι αναρτήσεις οι διαφορές επίσης τεράστιες. Ήμουν κάτοχος Hyundai Getz και μόνο θετικά μπορώ να πω για τη Hyundai αλλά τα συγκεκριμένα δε συγκρίνονται καν. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . Ποιοτικά το chr είναι ένα επίπεδο παραπάνω αλλά οι διαφορές δεν είναι τεράστιες σε καμία περίπτωση. Επίσης το Kona είναι φυσικά κανονικά και υβριδικό δεν υπάρχει μόνο το 48V που μάλλον θα το μπερδεύεις με αυτό . Όσον αφορά κιβώτιο ίσως είναι πιο αξιόπιστο το cvt αλλά σαν συμπεριφορά το dsg είναι καλύτερο και γενικα το Kona έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη . Οπότε η μάχη είναι αμφίρροπη!

Δημοσ.

Όχι δε γνώριζα ότι είχε βγάλει κανονικό υβριδικό κινητήρα οπότε πάω πάσο σε αυτό. Τώρα στα υπόλοιπα επειδή είχα μπει και στα 2 λόγω αγοράς αυτοκινήτου και τα ξεψαχνισα κατέληξα στο chr για τους λόγους που είπα. Ακόμη και αν έχει υβριδικό κινητήρα η Hyundai σκέψου πόσο πιο δοκιμασμένο είναι το υβριδικό σύστημα της Toyota συνολικά. Και επειδή μιλάμε έτσι κι αλλιώς για μια πιο ιδιαίτερη κατηγορία απτά συμβατικά αυτοκίνητα η γνώμη ήταν το σίγουρο και το δοκιμασμένο. Και ξαναλέω για να μην παρεξηγηθεί..έχω σχεδόν σχέση λατρείας με τα Hyundai λόγω του Getz.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια αντιρρηση . Και τα δυο εχουν τα υπερ και τα κατα. Σιγουρα σε θεμα εγγυησης / να εχεις το κεφαλι σου πιο ησυχο καλυτερη η τογιοτα. Βεβαια ο μηχανικος μου λεει οτι τα πιο τιμια και αξιοπιστα πλεον ειναι hyundai / Kia. Ακομα και η Τογιοτα εχει χαλασει πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά για το Hyundai σίγουρα. Για τα Toyota επίσης πιστεύω πως παραμένουν αξιόπιστα και κυρίως τα υβριδικά τους. Το Toyota Prius όσο και αν ακούγεται σε μερικούς παράξενο είναι απτά πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα της τελευταίας 20ετιας. Όποιος το ψάξει λίγο θα το επιβεβαιώσει άνετα. Για να μην πω για το γεγονός ότι οι μισοί ταρίφες στις ΗΠΑ τα χρησιμοποιούν για ταξί. Πλέον όλα τα νέα υβριδικά Toyota μοιράζονται πολλά κοινά μαζί του. Το chr ενδεικτικά πατάει ακριβώς στο ίδιο σασί έχει τον ίδιο κινητήρα φρένα κιβώτιο διπλά ψαλίδια αμορτισέρ κλπ. Για μένα αυτό είναι η πραγματική εγγύηση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τώρα από κει και πέρα εντάξει κάπου θα χάσεις και λίγο. Ναι έχει μικρό πορτμπαγκάζ. Όλοι λένε για τα μικρά παράθυρα πίσω. Τι να σου πω. Επί της ουσίας για μένα το αυτοκίνητο όπως είπες και συ είναι μια κατηγορία πάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...