Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και καλώς σας βρίσκω!

Αύριο έχω συνάντηση με ελαιοχρωματιστή για να συντηρήσω-βάψω αποθήκη με θέματα υγρασίας.Είμαι άσχετη και θέλω να είμαι προετοιμασμένη για το τί θα μου πει.Το ταβάνι είναι κόλλα,θέλω,(αλλά πρέπει?) να γίνει πλαστικό?

Επίσης θα χρειαστούν και οι τοίχοι ξύσιμο ,σε κάποια σημεία αρκετό,γιατί είναι σαθροί,η σειρά ειναι :ξύσιμο,σοβάτισμα στοκάρισμα,αστάρωμα βάψιμο?

Θέλω τα υλικά να είναι δικά μου,τι προτείνετε?

σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Τα υλικά καλύτερα άστα και άστον να σου φέρει ξεχωριστά απόδειξη για αυτα και να τα πληρωσεις ετσι. Ή ζήτα του να σου γραψει, τι θες να του αγοράσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.

πρωτα πρεπει να θεραπευσεις το προβλημα της υγρασιας. ειναι σπασμενη σωληνα υδρευσης, αποχετευσης? ειναι υγρασια που λογω υπογειου και λωγω μη σωστης εργασιας εμφανιστηκε? πρεπει ο τεχνικος σου να αποφασισει τι πρεπει να κανει. μετα απομακρυνση των σαθρων τμηματων και αρκετες μερες η εβδομαδες στεγνωμα. το τελευταιο ειναι το βαψιμο. αν βαψεις απλα το προβλημα θα εμφανιστει σχεδον αμεσως. δεν κανεις τιποτα. καταπολεμιση του προβληματος στην ριζα του και μετα βαψιμο. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν δεν λυθεί η αιτία της υγρασίας, ότι και να βάψεις, πάλι θα χαλάσει και προφανώς δεν θα φταίει ο ελαιοχρωματιστής

Επειδή όπως λες δεν έχεις γνώσεις, ψάξε βρες κάποιον που γνωρίζει να βρει γιατί υπάρχει υγρασία. Είναι ελλιπής αερισμός? είναι από το έδαφος? είναι λόγω απουσίας μόνωσης / διαφοράς θερμοκρασίας? Είναι λόγω διαρροής? κλπ

Σε κάθε περίπτωση, το βάψιμο δεν θα λύσει το αίτιο

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συνδυασμός κάποιων από αυτά.

Εξασφαλίσαμε μόνιμη είσοδο-έξοδο αέρα,συντηρούμε. μόνοι μας την υδρορροή της πολυκατοικίας στην οποία δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πετούν οι ένοικοι-δεν μένουμε εκεί-αυτη ήταν η αιτία της υγρασίας-και περιμένουμε να δούμε τον χειμώνα το αποτέλεσμα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...