CaptainHog Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Καλησπερα. Στο σπιτι που μενω υπαρχουν απο πριν ερθω να μεινω εγω καναλια πανω στον τοιχο με καλωδια ethernet σχεδον σε ολους τους χωρους του σπιτιου. θα ηθελα να μαθω αν αγορασω καποιο παλιο moder-router (2 ιδια βασικα) και κανοντας τις καταλληλες ρυθμισεις, θα μπορω να το κανω ριπιτερ συνδεοντας το με εθερνετ καλωδιο πανω στο δικο μου μοντεμ-ρουτερ? Να πω πως η γραμμη μου ειναι οπτικη ινα στα 250+mbps (inalan) Το προβλημα που θελω να λυσω ειναι το κακο wifi στην αλλη ακρη του σπιτιου. Αγορασα ενα wifi extender αλλα παλι δεν ειδα και καμια ιδιαιτερη προκοπη. Αφου υπαρχουν ηδη τα καναλια με τα καλωδια σκεφτομαι μηπως τα εκμεταλλευτω με αυτον τον τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Μπορείς να το κάνεις. Ωστόσο η λειτουργία τους δεν θα είναι Repeater αλλά Access Point. Η διαφορά είναι ότι στην πρώτη περίπτωση παίρνει ασύρματα την σύνδεση και την αναμεταδίδει πάλι ασύρματα, ενώ στη δεύτερη την παίρνει ενσύρματα και την μοιράζει ασύρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Καλημέρα. Αυτό μπορώ να το κάνω με οποιοδήποτε μοντεμ-ρουτερ βρω να αγοράσω? Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Πριν αγοράσεις κάτι, ποιο Extender έχεις; Ρωτώ διότι πολλά παίζουν και ως ΑΡ συνδεδεμένα ενσύρματα με τον Router. Επίσης από την στιγμή που έχεις Modem/Router, χρειάζεσαι ένα απλό εσωτερικό ΑΡ και όχι άλλη μια ίδια συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 μιλας με γριφους γεροντα!! εχω ενα xiaοmi mi wifi extender. απλο. πολυ απλο. μπορεις να μου δωσεις ενα link απο αυτο που λες σε παρακαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Υπάρχουν Repeater/Extender που έχουν θύρα δικτύου και άλλα (όπως το δικό σου) που δεν έχουν. Τα δεύτερα κάνουν μόνον ασύρματη αναμετάδοση, ενώ τα πρώτα μπορούν να παίξουν και ως κανονικά Access Point, συνδεόμενα ενσύρματα με έναν Router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα