Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στην δουλειά παίρνω μαζί σπιτικό φαγητό σε τάπερ αλλά συνήθως το διπλώνω σε πετσέτα και σακουλάκι για να μην τρέξει τίποτα μέσα στην τσάντα.
Η τσάντα μου δεν χωράει το τάπερ να κάθεται κανονικά και πρέπει οπωσδήποτε να μπαίνει όρθιο, όπου πάρχει φόβος να ανοίξει και να γεμίσει το λάπτοπ και τα υπόλοιπα που έχω μέσα. Έχετε κάποια πρόταση για αεροστεγές δοχείο φαγητού, ιδανικά να είναι και κατάλληλο για μικροκύματα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
15 minutes ago, Dinos_12345 said:

Καλησπέρα.

Στην δουλειά παίρνω μαζί σπιτικό φαγητό σε τάπερ αλλά συνήθως το διπλώνω σε πετσέτα και σακουλάκι για να μην τρέξει τίποτα μέσα στην τσάντα.
Η τσάντα μου δεν χωράει το τάπερ να κάθεται κανονικά και πρέπει οπωσδήποτε να μπαίνει όρθιο, όπου πάρχει φόβος να ανοίξει και να γεμίσει το λάπτοπ και τα υπόλοιπα που έχω μέσα. Έχετε κάποια πρόταση για αεροστεγές δοχείο φαγητού, ιδανικά να είναι και κατάλληλο για μικροκύματα;

Ευχαριστώ.

polo  καταστημα clipfresh

20210421_212821.jpg

Δημοσ.

δεν θυμαμαι.καμια 20 ποντους μηκος 5 με 6 υψος περιπου και 10 πλατος.εχω ενα ιδιο απλα λιγοτερο υψος.

• Thanks 1
Δημοσ.

ενα ταπερ σαν το απο πανω με τα αυτάκια και μέσα σε σακουλα. απλα την τσαντα να την εχεις παντα ορθια, αν τελικα έχει τρεξει κατι εξω να μενει μεσα στη σακουλα. αμα κανεις παρκουρ πηγαινοντας στη δουλεια μπορει και να χυθει, αλλιως εισαι 100% ανετος με απλα μια σακουλα.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σακουλιτσα που θα βάζεις το ταπερ μέσα.αυτες που κλείνουν για την κατάψυξη.

Καλή ιδέα!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν θυμαμαι.καμια 20 ποντους μηκος 5 με 6 υψος περιπου και 10 πλατος.εχω ενα ιδιο απλα λιγοτερο υψος.

Με αυτές τις διαστάσεις που δίνεις, προκύπτει μέγεθος ακριβώς 1,1 λίτρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eχουμε το ίδιο σεμεδάκι.

Κλασικό. Με Pixelation - Χαμηλής ανάλυσης σχέδια 😛

*Δες και κάτι τέτοιο https://homerecipe.gr/product/fagitodochio-anoxidoto-strongylo-me-kouboma-asfalias-portokali-800ml

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 22/04/2021 at 02:03, cthulhucarbide said:

Με αυτές τις διαστάσεις που δίνεις, προκύπτει μέγεθος ακριβώς 1,1 λίτρο

στο απεξω τα εδωσα.δεν ελεγα τα νουμερα του λοττο καλυτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...