vounisios Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Καλησπερα φιλοι μου...Θα ηθελα να μου λεγατε ποιο απο τα δυο να κρατησω, συγκεκριμενα: Εχω μεχρι σημερα το Bitdefenter Internet Security....Εν το μεταξυ παλιοτερα ειχα το Malwerebytes Premium, & καποια στιγμη το εβγαλα, δεν θυμαμαι γιατι. Και τα δυο πληρωμενα, οχι Free. Επειδη ειχα βαλει αυτοματη πληρωμη στο Malwerebytes δηλ.να μου κραταει απο την καρτα μου, βλεπω σημερα να μου κραταει{το ειχα ξεχασει) το ποσο των 39,99 ευρω, τοσα ειχα πληρωσει παλια & αυτοι ανανεωσανε σημερα την συνδρομη. Τωρα σκεπτομαι τι να κανω : Να απεγκαταστησω αυτο που εχω δηλ.το Bitdefenter & να βαλω το malwerebytes ? Θα ηθελα την γνωμη σας ωστε να πραξω το ορθο. Σας ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Εγώ απορώ για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν το mbam ενώ η free έκδοση του είναι αρκετή για την δουλειά που κάνει.! Γνώμη μου είναι να επικοινωνήσεις με το mbam και να ζητήσεις ακύρωση της συνδρομής και επιστροφή του τελευταίου ποσού ή δες μήπως από την τράπεζα σου μπορείς να ακυρώσεις την τελευταία συναλλαγή, ίσως μέσα από το ebanking σου.
vounisios Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ απορώ για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν το mbam ενώ η free έκδοση του είναι αρκετή για την δουλειά που κάνει.! Γνώμη μου είναι να επικοινωνήσεις με το mbam και να ζητήσεις ακύρωση της συνδρομής και επιστροφή του τελευταίου ποσού ή δες μήπως από την τράπεζα σου μπορείς να ακυρώσεις την τελευταία συναλλαγή, ίσως μέσα από το ebanking σου. Οκ....σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα