Προς το περιεχόμενο

Κινητό Poco X3 Pro (8GB/256GB) Amazon.es + Mi earphones 263,4€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Exploticon είπε

καλο deal αλλα οποιος δεν βιαζεται περιμενει το poco f3

Για να πέσει το Poco F3 256GB σε αυτά τα χρήματα θέλει τουλάχιστον 3-4 μήνες πιστεύω. Βέβαια, ναι, το "όποιος δεν βιάζεται" είναι σχετικό. 

Επεξ/σία από intruder99
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, devaggos είπε

image.png.23f1a0d94ed744b6533081f3ddbef263.png

Εβαλα τιτλο την σωστη τιμη.

TS, μην ξεχνας, υπαρχει και διαφορά ΦΠΑ στα αμαζονς.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lazostat είπε

330 δεν εχει αρχικη τιμη στο σκρουτζ;

Σήμερα μπήκε αυτή η τιμή. Δες το γράφημα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεθάβω για να πω ότι μένουν ακόμα 11 ώρες που θα είναι διαθέσιμη η προσφορά και ότι χθες βράδυ που το παρήγγειλα, όταν το έβαλα στο καλάθι η τιμή έγινε 206,60€. Μαζί με το screen protector και τα μεταφορικά μου βγήκε 219€. IMG_20210503_085755.jpg.798870f5a5f2feb8631ea4a30d1d01db.jpg

Επεξ/σία από dali13gr
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Ξεθάβω για να πω ότι μένουν ακόμα 11 ώρες που θα είναι διαθέσιμη η προσφορά και ότι χθες βράδυ που το παρήγγειλα, όταν το έβαλα στο καλάθι η τιμή έγινε 206,60€. Μαζί με το screen protector και τα μεταφορικά μου βγήκε 219€. IMG_20210503_085755.jpg.798870f5a5f2feb8631ea4a30d1d01db.jpg

Έχεις μάλλον ξανααγοράσει από Άμαζον με τιμολόγιο κ στο έχει κρατήσει ως στοιχεία, άρα σου αφαίρεσε απευθεία το ΦΠΑ.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nikosdet είπε

Έχεις μάλλον ξανααγοράσει από Άμαζον με τιμολόγιο κ στο έχει κρατήσει ως στοιχεία, άρα σου αφαίρεσε απευθεία το ΦΠΑ.

😲😲😲 ΩΧ! Είχα το 2019 αγοράσει κάτι για έναν φίλο με τα στοιχεία της εταιρείας του από το γερμανικό Amazon με τιμολόγιο. Είχε άλλα στοιχεία όμως, αυτή η παραγγελία έγινε στα δικά μου στοιχεία. Ισχύουν σε όλα τα Amazon τα στοιχεία αν τα περάσεις σε ένα από όλα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dali13gr είπε

😲😲😲 ΩΧ! Είχα το 2019 αγοράσει κάτι για έναν φίλο με τα στοιχεία της εταιρείας του από το γερμανικό Amazon με τιμολόγιο. Είχε άλλα στοιχεία όμως, αυτή η παραγγελία έγινε στα δικά μου στοιχεία. Ισχύουν σε όλα τα Amazon τα στοιχεία αν τα περάσεις σε ένα από όλα; 

Ναι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2021 στις 9:53 ΠΜ, dali13gr είπε

μια off-topic απορία, αν θέλω να αγοράσω απο Αμαζον, επειδη δεν εχω αγοράσει ποτε, απλα κανω ενα λογαριασμο πληρωνω με καρτα και τελος; και σε περιπτωση που αγορασω με τιμολογιο μπορω να το δηλωσω κανονικα στη φορολογικη μου δηλωση ή όχι;

on-topic: θελω γνώμες αυτό ή mi11 lite? με ενδιαφερει πολυ η σελφι..ειναι για δώρο στη γυναίκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...