Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα παλιό PSP και θέλω να το χρησιμοποιήσω για emulation. Δυστυχώς η μπαταρία κρατάει με το ζόρι 2 ώρες.

Βλέπω ότι κυκλοφορούν μπαταρίες "κινέζικες" στο Σκρουτζ, αλλά φοβάμαι μην μου "κάψουν" το μηχάνημα.

Έχετε δοκιμάσει εσείς καμία ή μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή; spacer.png

Δημοσ.

Πήρα μία από allexpress και μου ήρθε πριν μια εβδμάδα, την δοκίμασα στην κονσόλα και είναι μια χαρά, η αλήθεια έναι ότι δεν πολυασχολήθηκα για να σου πω πόση ώρα κρατάει, αλλά την κονσόλα δεν μου την έκαψε πάντως 😉

Δημοσ.

Μην φοβάσαι, κι εγώ έχω αγοράσει "κινέζικη" μπαταρία για να αντικαταστήσω τη γερασμένη του καλού μου PSP 3004, και λειτουργεί μια χαρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου προκαλέσει ζημιά στην κονσόλα, απλά να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κρατάει λιγότερο από την αυθεντική της Sony, αφού η πραγματική χωρητικότητα των συμβατών μπαταριών συνήθως είναι μικρότερη από αυτήν που υποτίθεται ότι έχουν. 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, emmanuel5 είπε

Μην φοβάσαι, κι εγώ έχω αγοράσει "κινέζικη" μπαταρία για να αντικαταστήσω τη γερασμένη του καλού μου PSP 3004, και λειτουργεί μια χαρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου προκαλέσει ζημιά στην κονσόλα, απλά να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κρατάει λιγότερο από την αυθεντική της Sony, αφού η πραγματική χωρητικότητα των συμβατών μπαταριών συνήθως είναι μικρότερη από αυτήν που υποτίθεται ότι έχουν. 

Στις 21/4/2021 στις 2:34 ΜΜ, pollop είπε

Πήρα μία από allexpress και μου ήρθε πριν μια εβδμάδα, την δοκίμασα στην κονσόλα και είναι μια χαρά, η αλήθεια έναι ότι δεν πολυασχολήθηκα για να σου πω πόση ώρα κρατάει, αλλά την κονσόλα δεν μου την έκαψε πάντως 😉

Κάποιες κριτικές αναφέρουν ότι τους έκαψε το μηχάνημα και με ανησύχησαν αρκετά, γιατί το PSP μου έχει συναισθηματική αξία. Ότι θα κρατάει λιγότερο από την αυθεντική το φαντάστηκα, δεν με πειράζει αρκεί να κρατάει τουλάχιστον 4-5 ώρες.

Μία ερώτηση ακόμα, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω; Πχ βλέπω να διαφημίζονται 3600mAH που είναι σχεδόν η διπλάσια χωρητικότητα από την αυθεντική, αυτό θα προκαλέσει πρόβλημα; Πρέπει να δω κάτι στα βολτ; Γενικά επειδή δεν έχω ιδέα ρωτάω ίσως χαζές ερωτήσεις, συγγνώμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις κριτικές που αναφέρουν ότι η μπαταρία τους έκαψε το PSP προσωπικά δεν τις πιστεύω, ποτέ δεν έχω δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αν βρεις συμβατή μπαταρία που να κρατάει 4-5 ώρες, πες μου από πού την πήρες να αγοράσω κι εγώ δυο-τρεις! Οι χωρητικότητές τους είναι μόνον ονομαστικές και στην πραγματικότητα μια μπαταρία που διαφημίζει διπλάσια χωρητικότητα από την αυθεντική της Sony μπορεί να κρατάει όλο κι όλο 1,5-2 ώρες, γι' αυτό μετρίασε τις προσδοκίες σου! Είναι αδύνατον να ξέρεις τι θα σου βγει με τα κινέζικα, εγώ στάθηκα τυχερός και η μπαταρία που αγόρασα πέρυσι με ένα δεκάευρο (από το ebay κατευθείαν από Κίνα) κρατάει περίπου ένα τρίωρο.

Επεξ/σία από emmanuel5
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...