Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

έχω την εξής απορία με το σύστημα υγραερίου. Ξέρει κανείς τι είναι το pet και γιατί είναι συνέχεια κόκκινο;

Ειναι σωστό; 

Ευχαριστώ,

IMG_20210421_150237.jpg

Επεξ/σία από elmario88
Δημοσ.

Η λογικη λεει οτι το Pet ειναι petrol aka βενζινη και οταν γυρισει υγραεριο θα παει στο gas

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AiWaaa είπε

Η λογικη λεει οτι το Pet ειναι petrol aka βενζινη και οταν γυρισει υγραεριο θα παει στο gas

Ο TS λεει ομως οτι μεενι συνεχεια αναμενο κοκκινο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο TS λεει ομως οτι μεενι συνεχεια αναμενο κοκκινο.

Ισως δεν εχει αυτοματο γυρισμα στο αεριο.. Ας δοκιμασει να πατησει το κουμπακι που φαινεται να εχει.. Εαν τον ξαναπεταξει στο κοκκινο κατι δεν λειτουργει καλα στο συστημα υγραεριου

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AiWaaa είπε

Ισως δεν εχει αυτοματο γυρισμα στο αεριο.. Ας δοκιμασει να πατησει το κουμπακι που φαινεται να εχει.. Εαν τον ξαναπεταξει στο κοκκινο κατι δεν λειτουργει καλα στο συστημα υγραεριου

Αν δεν κανω λαθος αυτο κανουν παλια αυτοκινητα με υγραεριο που εχουν καρμυρατερ και θελουν χειροκινητη αλλαγη .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν κανω λαθος αυτο κανουν παλια αυτοκινητα με υγραεριο που εχουν καρμυρατερ και θελουν χειροκινητη αλλαγη .

Σωστη σκεψη αλλα ακομα δεν ξερουμε τι αμαξι εχει ο ts.. Και δεν αναγνωριζω και τι μαρκα αεριο φοραει..

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, elmario88 είπε

Καλησπέρα,

έχω την εξής απορία με το σύστημα υγραερίου. Ξέρει κανείς τι είναι το pet και γιατί είναι συνέχεια κόκκινο;

Ειναι σωστό; 

Ευχαριστώ,

IMG_20210421_150237.jpg

Στο υγραέριο μπαίνει ; Έχει εγκέφαλο ξεχωριστο για το γκάζι ; Εάν σφυράει ή ανάβει και δεν μπαινει σε υγραεριο , μπορει να εχει κρατησει σφαλμα. Σε τι αμάξι ειναι ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Στο υγραέριο μπαίνει ; Έχει εγκέφαλο ξεχωριστο για το γκάζι ; Εάν σφυράει ή ανάβει και δεν μπαινει σε υγραεριο , μπορει να εχει κρατησει σφαλμα. Σε τι αμάξι ειναι ; 

Είναι Fiat Brava . Το αέριο μπαίνει από μόνο του μετά από λίγο. Απλά όταν το αμάξι ξεκινάει με βενζίνη , δεν θυμάμαι το pest να είναι πράσινο. Νομίζω συνέχεια κόκκινο είναι. Επίσης τις προάλλες, επειδή είμαι νέος οδηγός έκανα δοκιμαστικά σε ανηφόρα μεγάλης κλήσης σταματα-ξεκινα για εξάσκηση. Την τελευταία φορά πάτησα λίγο παραπάνω γκάζι και τότε άρχισε να σφυρίζει ότι και καλά τελείωσε το αέριο , χωρίς όμως να κατέβουν οι τελιτσες της εικόνας. Μετά έβαλα 10ευρω αέριο και τώρα δεν σφυρίζει. Παίζει να έκανα ζημιά;

2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Αυτό τον ξεχωριστό εγκέφαλο για το γκάζι δεν το κατάλαβα. 3 πεντάλ έχει μόνο. Τα κλασσικα

Επεξ/σία από elmario88
Δημοσ.
12 ώρες πριν, elmario88 είπε

Είναι Fiat Brava . Το αέριο μπαίνει από μόνο του μετά από λίγο. Απλά όταν το αμάξι ξεκινάει με βενζίνη , δεν θυμάμαι το pest να είναι πράσινο. Νομίζω συνέχεια κόκκινο είναι. Επίσης τις προάλλες, επειδή είμαι νέος οδηγός έκανα δοκιμαστικά σε ανηφόρα μεγάλης κλήσης σταματα-ξεκινα για εξάσκηση. Την τελευταία φορά πάτησα λίγο παραπάνω γκάζι και τότε άρχισε να σφυρίζει ότι και καλά τελείωσε το αέριο , χωρίς όμως να κατέβουν οι τελιτσες της εικόνας. Μετά έβαλα 10ευρω αέριο και τώρα δεν σφυρίζει. Παίζει να έκανα ζημιά;

Αυτό τον ξεχωριστό εγκέφαλο για το γκάζι δεν το κατάλαβα. 3 πεντάλ έχει μόνο. Τα κλασσικα

Ζημιά δέν εχει γίνει . Απλώς δέ είχε αρκετο υγραέριο . 

Εγκέφαλο για το σύστημα υγραερίου θα έχει στο χώρο του κινητήρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από φουλ οι τελιτσες πάνε στο 0 και σφυρίζει ότι τελείωσε. Δηλ δεν κατεβαίνουν σταδιακά οι τελιτσες. Είναι φυσιολογικό;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Απλα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από φουλ οι τελιτσες πάνε στο 0 και σφυρίζει ότι τελείωσε. Δηλ δεν κατεβαίνουν σταδιακά οι τελιτσες. Είναι φυσιολογικό;

Τώρα που θα αλλάξεις δεξαμενήμαζι με πολυβαλβιδα , πες του να σου αλλάξει και το οργανακι στάθμης στη πολυβαλβιδα βρίσκεται. Συνήθως πάνε πακέτο.

Και μετά μέτρα με χιλιόμετρα το καύσιμο . Ποτέ δεν είναι αξιόπιστα 100% τα λαμπάκια στάθμης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...