ariccc Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, έχω 2 τηλεοράσεις LG και θέλω να τις ελέγχω με ένα κοντρολ, αλλα δεν θέλω να ακούνε τις εντολές που στέλνω ταυτόχρονα και οι 2. Τι οικονιμκή λύση υπάρχει?
afm Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Επειδή όλες οι τελευταίες lg (αλλά και οι περισσότερες παλιές) χρησιμοποιούν το ίδιο σετ εντολών για τον τηλεχειρισμό είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τις εντολές ειδικά αν οι τηλεοράσεις είναι στον ίδιο χώρο. Πάντως στο σπίτι του αδερφού μου που έχει lg τηλεοράσεις πατώντας το τηλεχειριστήριο στο σαλόνι αλλάζουν τα κανάλια στην τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο σε απόσταση 10 μέτρων και με ένα τοίχο ανάμεσα.
ariccc Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Στις 22/4/2021 στις 11:05 ΠΜ, afm είπε Επειδή όλες οι τελευταίες lg (αλλά και οι περισσότερες παλιές) χρησιμοποιούν το ίδιο σετ εντολών για τον τηλεχειρισμό είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τις εντολές ειδικά αν οι τηλεοράσεις είναι στον ίδιο χώρο. Πάντως στο σπίτι του αδερφού μου που έχει lg τηλεοράσεις πατώντας το τηλεχειριστήριο στο σαλόνι αλλάζουν τα κανάλια στην τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο σε απόσταση 10 μέτρων και με ένα τοίχο ανάμεσα. έχουν μια επιλογή στο μενού που έχει να κανει με id.(ορίζεις οτι αυτή θα είναι η 1 και αυτή θα ειναι η 2) Το θέμα ειναι οτι δεν βρίσκω στην αγορα, τηλεκοντρολ με επιλογή id button.
bill36 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Χωρις να ειμαι σιγουρος,νομιζω οτι τα Harmony της Logitech το εχουν αυτο. Ξεφευγουν ομως σε τιμη και δεν ξερω αν μπορεις να τα βρεις πλεον σε ελληνικα μαγαζια.
afm Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 21 ώρες πριν, ariccc είπε έχουν μια επιλογή στο μενού που έχει να κανει με id.(ορίζεις οτι αυτή θα είναι η 1 και αυτή θα ειναι η 2) Το θέμα ειναι οτι δεν βρίσκω στην αγορα, τηλεκοντρολ με επιλογή id button. Το σίγουρο είναι ότι με απλό telecontrol δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. Τώρα, αν χρειάζεσαι για να δουλέψει όπως γράφει ο bill36 τα Harmony της Logitech Control (κατόπιν παραγγελίας 384,28€) και αν δουλέψει τότε .....
ariccc Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, bill36 είπε Χωρις να ειμαι σιγουρος,νομιζω οτι τα Harmony της Logitech το εχουν αυτο. Ξεφευγουν ομως σε τιμη και δεν ξερω αν μπορεις να τα βρεις πλεον σε ελληνικα μαγαζια. 5 ώρες πριν, afm είπε Το σίγουρο είναι ότι με απλό telecontrol δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. Τώρα, αν χρειάζεσαι για να δουλέψει όπως γράφει ο bill36 τα Harmony της Logitech Control (κατόπιν παραγγελίας 384,28€) και αν δουλέψει τότε ..... Ακραία τιμή Καλύτερα να πάρεις αλλη μία οθονη άλλης εταριας Ευχαριστώ πάντως.
bill36 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, ariccc είπε Ακραία τιμή Καλύτερα να πάρεις αλλη μία οθονη άλλης εταριας Ευχαριστώ πάντως. Οχι βρε παιδια το ακριβο!!!😄 https://www.logitech.com/en-gb/product/harmony-350-control?crid=60 Το φτηνο εννοουσα,κανενα 40αρι απο Amazon αν το βρεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα