ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Hey guys. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική (ή έστω κοντινή) εμπειρία απο εγκατάσταση υγραερίου σε μοτέρ 1.2 TSI χρονολογίας early 2010s με τα 105 άλογα. Τι σύστημα, προβλήματα που βγήκαν, πόση κατανάλωση χτυπάει κλπ κλπ. Κάθε εμπειρία ευπρόσδεκτη Cheers
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δεν ξερω για το συγεκεριμενο αλλα εχω ακουσει οτι για τα tsi χρειαζεται πιο ακριβο συστημα αναλογα με τον κατασκευαστη και επισης οτι εχουν αυξημενη καταναλωση και σε βενζινη .Ειχα ρωτησει για δικο μου ατομο με golf tsi Με επιφυλλαξη τα παραπανω. 2
Dinos1973 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Hey guys. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική (ή έστω κοντινή) εμπειρία απο εγκατάσταση υγραερίου σε μοτέρ 1.2 TSI χρονολογίας early 2010s με τα 105 άλογα. Τι σύστημα, προβλήματα που βγήκαν, πόση κατανάλωση χτυπάει κλπ κλπ. Κάθε εμπειρία ευπρόσδεκτη Cheers Ξεχασε το.... γενικα οι μαιμουδιες με τα υγραερια ανοικουν στην προηγουμενη 10ετια.
AiWaaa Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ξεχασε το.... γενικα οι μαιμουδιες με τα υγραερια ανοικουν στην προηγουμενη 10ετια. Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί είστε τόσο αρνητικοί με το lpg.. Σε 2λιτρο rs του 2009 εδώ και 8 χρόνια έχει κάνει τρελή εξοικονόμηση οι επιδόσεις ίδιες και καλύτερες από 100αρα και το μοτέρ μετά από 130000 χιλιόμετρα είναι μια χαρά.. 2
Dinos1973 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 37 λεπτά πριν, AiWaaa είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί είστε τόσο αρνητικοί με το lpg.. Σε 2λιτρο rs του 2009 εδώ και 8 χρόνια έχει κάνει τρελή εξοικονόμηση οι επιδόσεις ίδιες και καλύτερες από 100αρα και το μοτέρ μετά από 130000 χιλιόμετρα είναι μια χαρά.. φανταζομαι 2λιτρο ατμοσφαιρικο; βεβαια δεν εχεις καμια μεταπωλητικη αξια σαν ματαχειρισμενο μετα, δηλαδη το παντρευτικες μέχρι να σαπισει. 1
AiWaaa Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Turbo φίλτατε.. Megane 2 rs... Εξαρτάται τι θες να κάνεις με το αμάξι.. Προσωπικά πήρα καινούριο Suv αλλά τον Γάλλο μου δεν τον αφήνω.. Και η αξία του παρότι έχει lpg είναι παρόμοια με τα άλλα rs εκεί έξω.. Για να βάλει κάποιος lpg σημαίνει ότι θέλει να κρατήσει το όχημα αλλιώς ποιο το νόημα?
meletis_m Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Hey guys. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική (ή έστω κοντινή) εμπειρία απο εγκατάσταση υγραερίου σε μοτέρ 1.2 TSI χρονολογίας early 2010s με τα 105 άλογα. Τι σύστημα, προβλήματα που βγήκαν, πόση κατανάλωση χτυπάει κλπ κλπ. Κάθε εμπειρία ευπρόσδεκτη Cheers Επειδή είναι tsi και άμεσου ψεκασμού , κοιτάζεις σύστημα άμεσου ψεκασμού (έρχονται ρυθμισμένα βάσει κωδικού μοτέρ ) . Μπορείς να βάλεις και συστήματα εμεσου ψεκασμού απλώς θα καίει περισσότερο ποσοστό βενζίνης . 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Ξεχασε το.... γενικα οι μαιμουδιες με τα υγραερια ανοικουν στην προηγουμενη 10ετια. Σεβαστή η άποψη σου . Από το να πάρει εισαγωγής πετρέλαιο ( ήταν της μόδας τα τελευταία 3-5 χρόνια) προτιμότερο είναι και μη εργοστασιακή μετατροπή σε υγραέριο ή φυσικό αέριο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Ξεχασε το.... γενικα οι μαιμουδιες με τα υγραερια ανοικουν στην προηγουμενη 10ετια. Please leave. Αν ήθελα δασκαλίστικο υφάκι, θα το ζητούσα εξ' αρχής. Δε ρώτησα τη γνώμη σου, ρώτησα όποιον έχει εμπειρία. 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Επειδή είναι tsi και άμεσου ψεκασμού , κοιτάζεις σύστημα άμεσου ψεκασμού (έρχονται ρυθμισμένα βάσει κωδικού μοτέρ ) . Μπορείς να βάλεις και συστήματα εμεσου ψεκασμού απλώς θα καίει περισσότερο ποσοστό βενζίνης . Μάλιστα, ευχαριστώ! 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ξερω για το συγεκεριμενο αλλα εχω ακουσει οτι για τα tsi χρειαζεται πιο ακριβο συστημα αναλογα με τον κατασκευαστη και επισης οτι εχουν αυξημενη καταναλωση και σε βενζινη .Ειχα ρωτησει για δικο μου ατομο με golf tsi Με επιφυλλαξη τα παραπανω. Αυτό είναι το ζουμί, πόση βενζίνη θα καίει και πόσο παραπάνω πάει το σύστημα. Συν αν είναι αξιόπιστο. Γενικά έχω καλή εμπειρία με LPG αλλά σε ατμόσφαιρα... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Αυτό είναι το ζουμί, πόση βενζίνη θα καίει και πόσο παραπάνω πάει το σύστημα. Συν αν είναι αξιόπιστο. Γενικά έχω καλή εμπειρία με LPG αλλά σε ατμόσφαιρα... Για το golf του φιλου που ειχα ρωτησει πριν 2 χρονια μου ειχαν πει 1400 ευρω ολα μαζι .Αν θυμαμαι καλα για Prins. Βενζινει 10% πιο πανω απο τα αλλα για ατμοσφαιρικα Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από Γιάννης Platano 1
meletis_m Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Please leave. Αν ήθελα δασκαλίστικο υφάκι, θα το ζητούσα εξ' αρχής. Δε ρώτησα τη γνώμη σου, ρώτησα όποιον έχει εμπειρία. Μάλιστα, ευχαριστώ! Αυτό είναι το ζουμί, πόση βενζίνη θα καίει και πόσο παραπάνω πάει το σύστημα. Συν αν είναι αξιόπιστο. Γενικά έχω καλή εμπειρία με LPG αλλά σε ατμόσφαιρα... Απο οτι ξερω 30% καιει σε βενζίνη . Τώρα υπάρχουν και της Vialle ή Prins που χρησιμοποιουν τα ιδια μπεκ βενζίνης και καίει 5% , αλλά εάν χαλάσει η αντλία υψηλής πληρωνεις αρκετα . Προσωπικά εάν είχα μοτέρ tsi /fsi eγω θα κοιταζα συστήματα που ειναι και πιο φθηνα π.χ. ΑΕΒ ή Lovato ( direct injection ) και ας καιει περισσοτερο βενζινη . Κανε μια έρευνα , εγώ έχω οχήματα έμεσου ψεκασμού με υγραέριο. 1
CaMp3on Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, AiWaaa είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί είστε τόσο αρνητικοί με το lpg.. Σε 2λιτρο rs του 2009 εδώ και 8 χρόνια έχει κάνει τρελή εξοικονόμηση οι επιδόσεις ίδιες και καλύτερες από 100αρα και το μοτέρ μετά από 130000 χιλιόμετρα είναι μια χαρά.. Θεσσαλονίκη έγινε η εγκατάσταση;
AiWaaa Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CaMp3on είπε Θεσσαλονίκη έγινε η εγκατάσταση; H αρχικη οχι Καιλαρια.. Η 2η ναι καπου Θεσνικη(Η πρωτη απορριφθηκε το 2018 διοτι δεν ειχε obd) Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από AiWaaa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα