Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Mου το λεγανε για το infuse και δεν το πιστευα, ειναι ομως απιστευτο ΟΝΤΩΣ.

Ότι καλύτερο για streaming ταινιών από εσωτερικό δίκτυο στο ATV. Το αντίπαλο δέος, το MrMC δυστυχώς δεν...

5 ώρες πριν, belkin είπε

το arcade εχει ηδη πολυ καλα παιχνιδακια, εμενα μου αρεσει πολυ αυτο 

Δεν έχεις άδικο αλλά αρκετά basic. Με τον Α12Χ τώρα πιστεύω θα λυθούν αρκετά τα χέρια των developers. Μελλοντικά και με ένα M1 ή Μ2 πχ θα γίνει πραγματικά το μπαμ.

11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Προφανώς και μιλάμε για το οικοσύστημα της Apple και ειδικά αν έχεις Apple TV. Αν έχεις συσκευή που διαβάζεις απευθείας εξωτερικά storage δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς! 

Είχα το Shield και η αλήθεια είναι πως μετά το ATV δεν ασχολήθηκα ξανά, αλλά το ATV είναι ανώτερο σε αναπαραγωγή αρχείων, ειδικά HDR/DV με την αυτόματη προσαρμογή του color space και των frames που το shield μου (2019) δεν το είχε. Επίσης η υποστήριξη του Infuse σε τύπους αρχείων ακόμα και των τελευταίων Dolby Vision mkv είναι εξαιρετική και απροβλημάτιστη. Τώρα θα μου πεις πόσοι ασχολούνται με τέτοια αρχεία της τάξης των 60-80GB το καθένα, είμαι αρρωστάκι το ξέρω :P Δεν ξέρω αν τα έχουν διορθώσει τα παραπάνω στις τελευταίες εκδόσεις, ελπίζω πως ναι, είχα διαβάσει πως ήταν περισσότερο θέμα Android παρά του Tegra SoC, κατά τ'άλλα και το Shield ήταν και είναι εξαιρετική συσκευή από Android μεριά.

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, iazriel είπε

Ότι καλύτερο για streaming ταινιών από εσωτερικό δίκτυο στο ATV. Το MrMC δυστυχώς δεν...

Δεν έχεις άδικο αλλά αρκετά basic. Με τον Α12Χ τώρα πιστεύω θα λυθούν αρκετά τα χέρια των developers. Μελλοντικά και με ένα M1 ή Μ2 πχ θα γίνει πραγματικά το μπαμ.

Είχα το Shield και η αλήθεια είναι πως μετά το ATV δεν ασχολήθηκα ξανά, αλλά το ATV είναι ανώτερο σε αναπαραγωγή αρχείων, ειδικά HDR/DV με την αυτόματη προσαρμογή του color space και των frames που το shield μου (2019) δεν το είχε. Επίσης η υποστήριξη του Infuse σε τύπους αρχείων ακόμα και των τελευταίων Dolby Vision mkv είναι εξαιρετική και απροβλημάτιστη. Τώρα θα μου πεις πόσοι ασχολούνται με τέτοια αρχεία της τάξης των 60-80GB το καθένα, είμαι αρρωστάκι το ξέρω :P Δεν ξέρω αν τα έχουν διορθώσει τα παραπάνω στις τελευταίες εκδόσεις, ελπίζω πως ναι, είχα διαβάσει πως ήταν περισσότερο θέμα Android παρά του Tegra SoC, κατά τ'άλλα και το Shield ήταν και είναι εξαιρετική συσκευή από Android μεριά.

Να προσθέσω και εγω οτι οντως τα παει περιφημα το Infuse σε 4Κ ταινιες με 60-80GB. Ακομα και αν θες να το πας μπροστα ή πισω.

Οκ ναι, πρεπει να εχεις τον υπολογιστη ανοιχτο ή καποιο NAS. Αλλα εμενα το iMac δεν κλεινει ποτε! 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakis697 είπε

Να προσθέσω και εγω οτι οντως τα παει περιφημα το Infuse σε 4Κ ταινιες με 60-80GB. Ακομα και αν θες να το πας μπροστα ή πισω.

Οκ ναι, πρεπει να εχεις τον υπολογιστη ανοιχτο ή καποιο NAS. Αλλα εμενα το iMac δεν κλεινει ποτε! 

Φίλε όπως τα λες, του πετάω πάνω ότι πιο βαρύ Dolby Vision Remux υπάρχει και δεν καταλαβαίνει τίποτα, σκυλί μαύρο!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που έχω αγοράσει plex, υπάρχει λόγος να δοκιμάσω infuse? Προσφέρει κάτι παραπάνω;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bubu είπε

Εγω που έχω αγοράσει plex, υπάρχει λόγος να δοκιμάσω infuse? Προσφέρει κάτι παραπάνω;

Δεν γνωρίζω δυστυχώς εγώ φίλε, τα τρέχω όλα από NFS server που έχω στήσει στο PC μου. Ξέρω πάντως πως συνεργάζεται πλήρως το Infuse με Plex και αν δεν κάνω λάθος έχει και μια δοκιμαστική περίοδο οπότε δοκίμασέ το για να κρίνεις αναλόγως.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ρε γμτ, κι εγώ τσιγκουνεύτηκα τη Lifetime συνδρομή τότε και τώρα βλέπω ότι έχει πάει 79,99 ευρώ... 
😢

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, paredwse said:

Ρε γμτ, κι εγώ τσιγκουνεύτηκα τη Lifetime συνδρομή τότε και τώρα βλέπω ότι έχει πάει 79,99 ευρώ... 
😢

Εγώ είχα πληρώσει μόνο για την έκδοση 5 οπότε έμεινα σε αυτή μιας και για την επόμενη θέλεις άλλη συνδρομή...

Δημοσ.
2 hours ago, iazriel said:

Ότι καλύτερο για streaming ταινιών από εσωτερικό δίκτυο στο ATV. Το αντίπαλο δέος, το MrMC δυστυχώς δεν...

Δεν ξέρω αν είναι ανώτερο σε θέμα εικόνα με μια 40 άρα που έχω δεν θα δω και μεγάλη διαφορά αλλά για μένα το πιο σημαντικό ότι βλέπω από ταμπλέτ κινητό ή σε άλλη τηλεόραση και το Shield σε αναμονή στέλνει εικόνα και ήχο. Αθόρυβα ελάχιστη κατανάλωση και παίζει τα πάντα. Και με αμέτρητες επιλογές σε αναπαραγωγή kodi, mx player κτλ. 

Για μένα ένα μεγάλο συν είναι το καλιμπραρισμα με το κινητό όντως αυτό είναι ωραία προσθήκη 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με το καλιμπράρισμα του κινητού είναι όντως χρήσιμη προσθήκη.

Θα ήταν ωραίο να ενσωματώσουν κάτι τέτοιο "παραδοσιακοί κατασκευαστές" τηλεοράσεων που έχουν και mobile τμήμα, όπως SONY, Samsung και άλλοι.

Επεξ/σία από Nix_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paredwse είπε

😢

Τι 79,90 μωρε και αυτοι; Τρελοι ειναι; Τωρα το εκαναν απλησιαστο! 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, iazriel είπε

Εμένα με το plex πάντως μια χαρά αλλάζει σε 24p και color space για hdr. 

Μόνο dual layer dolby vision δεν παίζει και HDR στο Youtube που παίζω απ'το app της tv αν χρειαστεί, αν και ακόμα δεν υπάρχουν πολλά βίντεο, κυρίως demos.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Jts είπε

Εμένα με το plex πάντως μια χαρά αλλάζει σε 24p και color space για hdr. 

Μόνο dual layer dolby vision δεν παίζει και HDR στο Youtube που παίζω απ'το app της tv αν χρειαστεί, αν και ακόμα δεν υπάρχουν πολλά βίντεο, κυρίως demos.

Το διόρθωσαν οπότε ΟΚ, όταν το είχα εγώ έπρεπε να το κάνω χειροκίνητα και γ@μιόταν ο Ζευς :P

Επεξ/σία από iazriel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...