Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την νέα γενιά του Apple TV 4K ανακοίνωσε πριν λίγο η Apple, ανανεώνοντας το προηγούμενο μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2017.

Το νέο Apple TV 4K έχει λίγες αλλά σημαντικές αλλαγές από τον προκάτοχό του, διατηρώντας τον ίδιο σχεδιασμό και φέρνοντας ένα νέο τηλεχειριστήριο. Στο εσωτερικό του υπάρχει το A12 Bionic SoC το οποίο είναι κατάλληλο για αναπαραγωγή HDR βίντεο με περισσότερα καρέ το δευτερόλεπτο. Υποστηρίζει ακόμα HDMI 2.1, Wi-Fi 6 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz κάτι που είναι πιο χρήσιμο για αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Η Apple προχωρά με το νέο Apple TV και στην πλήρη ανανέωση του τηλεχειριστηρίου, ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των προηγούμενων μοντέλων. Με μεγαλύτερο μέγεθος και πάχος για καλύτερο κράτημα, το νέο τηλεχειριστήριο του Apple TV 4K περιλαμβάνει ένα χειριστήριο αφής 5 κατευθύνσεων για πιο γρήγορη πλοήγηση στα μενού. Στα επιπλέον κουμπιά βρίσκουμε ένα για άμεση ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής ενώ στα δεξιά υπάρχει το αποκλειστικό πλήκτρο για τη Siri.

Από τις λειτουργίες που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα για βελτιστοποίηση των χρωμάτων της τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα φωτός του iPhone και με τον χρήστη να μπορεί να πραγματοποιήσει image calibration τοποθετώντας το iPhone πάνω στην οθόνη της τηλεόρασης ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

image.png.12059c616cfc03a7dc1ae0c6e088b1f3.png

image.png.acbb2f3adac9738d5a857cf57b8f5a4e.png image.png.15ba4a662c47c2d59b2d7e0da868d62d.png 

Το νέο Apple TV 4K κυκλοφορεί στα μέσα του επόμενου μήνα με τιμή 179$ για το μοντέλο με τα 32GB και 199$ για το διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

To προηγούμενο είχε τον cpu της γενιάς του iPhone 7 και το καινούριο της γενιάς του iPhone XS. Αδιάφορη αλλαγή δεν είναι. Απλώς περιμέναμε Α14Χ τουλάχιστον και μας ήρθε Α12Χ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, medidia είπε

To προηγούμενο είχε τον cpu της γενιάς του iPhone 7 και το καινούριο της γενιάς του iPhone XS. Αδιάφορη αλλαγή δεν είναι. Απλώς περιμέναμε Α14Χ τουλάχιστον και μας ήρθε Α12Χ.

Το τωρινό ATV ήταν ήδη κορυφή για οτιδήποτε εκτός gaming. Όταν στρημάρεις από plex ή NFS τοπικό server 4Κ DV Remux αρχεία με το Infuse χωρίς θέμα, δεν θες κάτι παραπάνω. Στα παιχνίδια μόνο θα βοηθήσει ο A12X αν αποφασίσουν να βγάλουν κάτι της προκοπής στο Arcade.

• Like 6
Δημοσ.
5 ώρες πριν, iazriel είπε

Το τωρινό ATV ήταν ήδη κορυφή για οτιδήποτε εκτός gaming. Όταν στρημάρεις από plex ή NFS τοπικό server 4Κ DV Remux αρχεία με το Infuse χωρίς θέμα, δεν θες κάτι παραπάνω. Στα παιχνίδια μόνο θα βοηθήσει ο A12X αν αποφασίσουν να βγάλουν κάτι της προκοπής στο Arcade.

Mου το λεγανε για το infuse και δεν το πιστευα, ειναι ομως απιστευτο ΟΝΤΩΣ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, iazriel είπε

το arcade εχει ηδη πολυ καλα παιχνιδακια, εμενα μου αρεσει πολυ αυτο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ribopaido είπε

Mου το λεγανε για το infuse και δεν το πιστευα, ειναι ομως απιστευτο ΟΝΤΩΣ.

To εχω αγορασμενο για 3η χρονιά. Που σημαινει οτι εχω δώσει ήδη 30 εύρω.

Νομίζω εκανα λάθος που δεν εδωσα απο την αρχη τα 50 ευρω για την life time εκδοση.

Αξιζει οσο τιποτα αλλο. Απλα εχεις το περιεχομενο στον υπολογιστη και τσουπ! Μαγικο! 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sakis697 είπε

To εχω αγορασμενο για 3η χρονιά. Που σημαινει οτι εχω δώσει ήδη 30 εύρω.

Νομίζω εκανα λάθος που δεν εδωσα απο την αρχη τα 50 ευρω για την life time εκδοση.

Αξιζει οσο τιποτα αλλο. Απλα εχεις το περιεχομενο στον υπολογιστη και τσουπ! Μαγικο! 

Τι είναι το infuse, πείτε και σε εμάς...

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, charalampos21 said:

Τι είναι το infuse, πείτε και σε εμάς...

App (media player) για iOS μέσα από το οποίο βλέπεις όλους τους κοινόχρηστους φακέλους που υπάρχουν σε συσκευές στο δίκτυο του σπιτιού σου και παίζει όλα τα media files. Οπότε με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις στο Apple TV σου όλα τα αρχεία που έχεις στον υπολογιστή σου κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

App (media player) για iOS μέσα από το οποίο βλέπεις όλους τους κοινόχρηστους φακέλους που υπάρχουν σε συσκευές στο δίκτυο του σπιτιού σου και παίζει όλα τα media files. Οπότε με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις στο Apple TV σου όλα τα αρχεία που έχεις στον υπολογιστή σου κλπ.

Το κατεβάζω από το AppStore του Apple TV ? Επίσης λειτουργεί και αν έχω windows υπολογιστη;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, charalampos21 said:

Το κατεβάζω από το AppStore του Apple TV ? Επίσης λειτουργεί και αν έχω windows υπολογιστη;

Διαβάζει οποιοδήποτε folder μοιράσεις στο δίκτυο του σπιτιού σου απο windows κλπ. Επίσης δεν είναι δωρεάν. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και το VLC στο Apple TV που κάνει σχετικά καλή παρόμοια δουλειά και είναι και δωρεάν.

Δημοσ.

Άρα πρέπει να έχεις ένα pc ανοιχτό η ένα Nas server. Με το shield βάζεις ένα δίσκο πάνω και τελείωσες. Νομίζω περισσότερο νόημα έχει η αγορά του αν είσαι στο οικοσύστημα της Apple 

• Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, speedman_26 said:

Άρα πρέπει να έχεις ένα pc ανοιχτό η ένα Nas server. Με το shield βάζεις ένα δίσκο πάνω και τελείωσες. Νομίζω περισσότερο νόημα έχει η αγορά του αν είσαι στο οικοσύστημα της Apple 

Προφανώς και μιλάμε για το οικοσύστημα της Apple και ειδικά αν έχεις Apple TV. Αν έχεις συσκευή που διαβάζεις απευθείας εξωτερικά storage δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...