Προς το περιεχόμενο

Φιλανθρωπία μέσω internet

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα σε ένα υπάρχον site, η οποία με απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο θα μπορεί να διευκολύνει

τη φιλανθρωπία.

Δεν μιλάω για κανένα κομβο e-commerce, ούτε αλγόριθμους κρυπτογραφησης!

Εχω κατα νου κατι απλό, όπως μια φόρμα ή ακόμη και την δημοσίευση ενός email, ώστε όποιος έχει κάτι να δωρήσει να στέλνει

πχ. ενα email στη σελίδα μου και κατόπιν να επικοινωνει καποιος μαζι του για να υπάρξει μια συνάντηση και να δωθούν προς

φιλανθρωπία ότι έχει ο ενδιαφερόμενος.

Σκεφτομαι να το οργανώσω σε συνεργασία με ένα επίσημο φορέα-αναγνωρισμένο από το κράτος, όπως κάποιο σύλλογο με σχετικη

δραστηριότητα, ή ακόμη και κάποιο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (που ξέρω ότι ζητά ρούχα, τρόφιμα κλπ)

Σκέφτηκα οτι θα ηταν χρήσιμο να δώσω κι εγώ αυτη τη δυνατοτητα -σε απλοϊκή μορφή έστω- σε όσους ψάχνουν ένα εύκολο αλλά και

ορθό τρόπο, να προσφέρουν βοήθεια γνωρίζοντας ότι όντως θα πιάσει τόπο. Ειδικά σε επαρχιακές πόλεις -εκτός Αθήνας όπου τα

πράγματα είναι λίγο χαοτικά- μπορεί να υπάρχει διαφάνεια και εύκολα ο καθένας να ξέρει ότι το σύστημα λειτουργεί σωστά.

Με φοβίζει λίγο το ενδεχόμενο φαρσών. Δηλαδή να μου στέλνουν λάθος mail, ή μου λένε λάθος ονόματα κλπ κλπ εσκεμμένα.

Ενα στοιχειώδες τσεκ ειναι κανω reply τα email, αλλα είναι πολύ απλοικό ίσως...

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα?

Τι προτείνετε?

Πως μπορει να υλοποιηθεί επιτυχώς κατά τη γνώμη σας?

Δημοσ.

Πιστεύω ακράδαντα ότι όσοι ασχολούνται με το computing έχουν φιλανθρωπικά αισθήματα, αντίθετα με τα δημοσιεύματα που κατά καιρους τους παρουσιάζουν ακοινώνητους και απόμακρους.

Δημοσ.

Τι λέτε, το internet δεν μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο στην φιλανθρωπία προς ανθρωπους που εχουν ανάγκη?

Δημοσ.

Re C karib.. den kserw.. mporei na min exeis na kaneis tipota olh mera kai na kathesai kai na postareis sinexeia sto insomnia.. dikaioma sou.. apo ekei kai pera kaneis edw mesa den einai upoxreomenos na diabazei ta posts sou i akoma kai na apantaei se auta.. Einai kourastiko na kathesai kai na ksethaueis palia sou post kai na ta kaneis edit sinexeia prokeimenou na einai ta post sou panta stin korifi... Sou to eipa kai apo PM alla malon den les na katalabeis kapoia pragmata.

Δημοσ.

Re C karib.. den kserw.. mporei na min exeis na kaneis tipota olh mera kai na kathesai kai na postareis sinexeia sto insomnia.. dikaioma sou.. apo ekei kai pera kaneis edw mesa den einai upoxreomenos na diabazei ta posts sou i akoma kai na apantaei se auta.. Einai kourastiko na kathesai kai na ksethaueis palia sou post kai na ta kaneis edit sinexeia prokeimenou na einai ta post sou panta stin korifi... Sou to eipa kai apo PM alla malon den les na katalabeis kapoia pragmata.

Φιλε μου, όλα ειναι θέμα προσωπικής εκτίμησης και θεώρησης των πραγμάτων.

Οποιος θελει διαβαζει τα posts, όποιος θέλει απαντά.

Κανείς όμως δεν μπορεί να λογοκρίνει κάποιο άλλο member, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Καθε χρηστης στο forum, κι εσύ, έχει το δικαίωμα να κανει edit τα posts του.

Που είναι λοιπόν η ...παρανομία?

Δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν υπάρχουν για όλους μας?

Δημοσ.

Tha elega exeis katantisei ligo koyrastikos vre karib...xwris pareksigisi iremise ligo...to mono poy den exeis rwtisei akoma einai gia tin paremboles poy kanei o foyrnos mikrokymatwn stin embeleia toy bluetooth....imarton!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει παρεξηγηση.

Βεβαια να ξερετε οτι ολους μας οφελει να υπαρχουν καποιοι που σκεφτονται εναλλακτικα.

Αλλιως παντού την πεπατημενη συναντάς...

Δημοσ.

file mou ediaferon akougete alla skepsou ligo...posoi pou tha exoun oikomikh anagh tha exoun taftoxrona kai thn dinatotia na boun sto net?

Μα δεν χρειαζεται αυτος που εχει αναγκη να μπει στο Net!

Η κίνηση θα απευθυνεται σε όσους μπαίνουν στο net και στη συγκεριμενη σελίδα, και επιθυμούν να προσφέρουν κατι για τους συνανθρωπους τους.

Οπως κανουν κατα καιρους οι ραδιοφωνικοι-τηλεοπτικοι σταθμοι κλπ

Στο net σημερα μπαινει αρκετος κοσμος.

Γιατι να μην δωσουμε μια ευκαιρια να βοηθησουμε κοσμο?

Δημοσ.

Εγώ είμαι σύμφωνος με την πρόταση του φίλου μας.Επιτέλους γιατί βλέπετε ότι δημιουργικό πάει να κάνει κάποιος σώνει και καλά θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση?Θα μάθουμε επιτέλους ότι το internet κάνει και καλά πράγματα η θα "μοιρολογομουμε"?

Φίλε μου ελπίζω να βρει ανταπόκριση η ιδέα σου.

Εγώ προσφέρομαι.

Εάν μπορώ να βοηθήσω κάλεσε με η στείλε μου προσωπικό μύνημα.

To τηλέφωνο μου είναι

6932 201836 , 2108982816

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...