Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ένδιαφέρομαι για ένα wireless headset με μικρόφωνο και για να ξεμπλέξω απο τα πολλά καλώδια. Έχω υπ'όψη το Edifier W800BT Black, αλλά κάποια reviews λένε οτι αποσυνδέεται απο τον υπολογιστή περιστασιακά. Τι ισχύει; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Soomn είπε

Καλησπέρα, ένδιαφέρομαι για ένα wireless headset με μικρόφωνο και για να ξεμπλέξω απο τα πολλά καλώδια. Έχω υπ'όψη το Edifier W800BT Black, αλλά κάποια reviews λένε οτι αποσυνδέεται απο τον υπολογιστή περιστασιακά. Τι ισχύει; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο;

Για PC το θέλεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Soomn είπε

Τα έχω και είναι καθαρά θέμα firmware+χρήσης σε περιβάλλον Win10

Όσα έρχονται με την v1 έκδοση, χάνουν την bt σύνδεση όταν συνέτρεχαν πολύ συγκεκριμένοι παράγοντες πχ. πολλά fast forward/skip to σε κάποιο youtube video ή κατα περιπτώσεις αποσυνδεόταν με το που ξεκινούσε ένα καινούριο video ή next track μουσικής σε κάποιον media player.Υποθέτω πως κάτι "κλώτσαγε" με το power management και έβαζε το headset σε αδράνεια.Σίγουρα δέν λύνεται με απενεργοποίηση της σχετικής ρύθμισης απο το app (Edifier Connect).

Υπάρχει η νεότερη v1.1 που εξαλείφει το πρόβλημα,άλλα είναι λίγο μανούρα η εγκατάσταση.

Κατα τ'αλλα τίμιο headset.

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι για https://www.skroutz.gr/s/21147351/TaoTronics-SoundSurge-46.html, είναι bluetooth 5.0 και μάλλον υπάρχει έλλειψη γιατί βλέπω μόνο 3 φθηνούς adpators στο scroutz. Το θέλω για υπολογιστή, θα χρησιμοποιεί την on-board κάρτα ήχου απο το bluetooth dongle; Ποια η γνώμη σας γενικά;

Επεξ/σία από Soomn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...