chpier52 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Για σας. Μια πολύ απλή ερώτηση. Έχω ξεκινήσει να μαθαίνω java με το eclipse. Έφτιαξα λοιπόν μια απλή ρουτίνα και βγήκα από το eclipse. Όταν το ξανά άνοιξα μου φόρτωσε αυτόματα τη ρουτίνα που είχα φτιάξει. Προσέξτε τώρα, πήρα την ρουτίνα και τη φύλαξα σε ένα άλλο φάκελο. Τώρα πως μπορώ να ξαναφορτώσω την ρουτίνα για να προσθέσω κι άλλα στοιχεία; Ή ας υποθέσουμε ότι έχω φτιάξει 5 – 6 προγράμματα και τα έχω σε διαφορετικούς φακέλους, πως μπορώ να φορτώνω όποιο θέλω ;; ΣΗΜΕΙΩΣΗ ότι μου προτείνετε (video ή κείμενο) στα ελληνικά σας παρακαλώ!
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, chpier52 είπε ΣΗΜΕΙΩΣΗ ότι μου προτείνετε (video ή κείμενο) στα ελληνικά σας παρακαλώ! Please no. Για να μάθεις προγραμματισμό χρειάζεσαι αγγλικά, χρειάζεται να διαβάζεις docs και άρθρα για τις τεχνολογίες που δουλεύεις και αυτό δεν γίνεται αλλιώς. Το eclipse είναι απλά ένα IDE, τι εννοείς "ρουτίνα" και στην "φόρτωσε ξανά αυτόματα όταν το άνοιξες πάλι";
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Λογικά File -> Open ή Import. 1
Lanike71 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Στην αριστερή στήλη, είναι όλα τα project σου με το όνομά τους. Κλικ στο project που θες, κλικ στο src και μετά επιλέγεις την κλάση που έχεις μέσα τον κώδικα που θες να προσθαφαιρέσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα