ConstantineP Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, vAg0s97 είπε Μου φαίνεται από design οδεύουμε από το κακό στο χειρότερο...Ααα και να μην ξεχνάμε το slogan με το οποίο είχαν κυκλοφορήσει τα 7 στην αγορά "Windows 7, Όλα γίνονται απλά" Ποσο πιο κακο μπορει να γινει απο αυτον τον αχταρμα? Η επιτομη του design και της απλοτητας... τι να σου πω 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από ConstantineP 3
Hellenicsun Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 14 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αν υπάρχει τέτοια ομάδα, οι μισθοι τους ειναι πιο πεταμένα λεφτα και απο τους υπαλληλους δεκο του πασοκ. 20 χρόνια ειναι ιδιος ο exp και ακομα δεν εχει tabs! Μαζί με την υποτιθεμένη ομάδα σχεδιασμού του UI στα Windows, είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες. Κανείς δε τους έχει δει μα όλοι πιστεύουν πως υπάρχουν.
DisasterMaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Εντάξει όχι και κάτι ιδιαίτερα ρηξικέλευθο σαν ιδέα αλλά καλό φαίνεται. Θα μου άρεσε να το δω με dark theme.
vAg0s97 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 11 hours ago, ConstantineP said: Ποσο πιο κακο μπορει να γινει απο αυτον τον αχταρμα? Η επιτομη του design και της απλοτητας... τι να σου πω 🤣🤣🤣 Η αναφορά που έκανες είναι από τα win10, κανείς δεν είπε ότι έγιναν απλά, να σου θυμήσω λίγο πως ήταν τα πράγματα όταν ήταν απλά, κι εάν ακόμα τα θεωρείς δυσπρόσιτα τότε να το κοιτάξεις...
antirix024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Στις 20/4/2021 στις 6:13 ΜΜ, for4 είπε όλοι αυτοί εναλλακτικοί file explorers είναι ωραίοι, αλλά σου γεμίζουν αρχεία τους φακέλους για να δουλέψουν. Υπάρχει κανένας να μην προσθέτει αρχεία δικά του στους φακέλους μου; ο XYplorer δεν κάνει κάτι τέτοιο. Είναι όντως καλός ίσως ο καλύτερος, απλά είναι ακριβός. Εγώ όμως ως επαγγελματίας με αυτόν κάνω τη δουλειά μου. Έχει καλό search (ακόμα και σε pdf) έχει bookmars, multiple panes, tabs, ftp, scripting, και ένα κάρο άλλα features.
ConstantineP Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, vAg0s97 είπε Η αναφορά που έκανες είναι από τα win10, κανείς δεν είπε ότι έγιναν απλά, να σου θυμήσω λίγο πως ήταν τα πράγματα όταν ήταν απλά, κι εάν ακόμα τα θεωρείς δυσπρόσιτα τότε να το κοιτάξεις... Η αναφορα μου αφορουσε κυριως τον file explorer γιατι σε αυτο αναφερετε το αρθρο...ομολογω οτι εσυ αναφερεσε γενικα σε ολο το design (πιαστηκα κυριως απο κεκτημενη ταχυτητα ειναι η αληθεια απο την φραση σου "πάει τώρα πάλι να μας καταστρέψει και τον file explorer" για σχολιασα με την συγκεκριμενη φωτο) Οσον αφορα το over all παλαιο design των 7 σε σχεση με τα 10 (τα 8 κανω πως δεν υπαρχουν ) τοτε ναι συφμωνω με αυτο που λες. 1
Neural_handshake Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 το dual pane mode ειναι μεγαλυτερη αναγκαιοτητα απο τα tabs κ δεν βλεπω να το ζητα κανεις
for4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Ξέρουμε κανέναν file explorer που να σκανάρει έγγραφα κατευθείαν από το φάκελο που θέλουμε υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα