Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από concept δημιουργίες πάμε καλά, στο μεταξύ εγώ πλήρωσα για τον XYplorer για να κάνω τη δουλειά μου ως επαγγελματίας. Εξαιρετικός file manager, δεν έχω παράπονο, αλλά ρε φίλε, τόσα χρόνια windows, βάλε τουλάχιστον tabs στον explorer. Έλεος!

• Like 2
Δημοσ.

Θεε μου!! Τι αηδία είναι αυτή!!

Έλεος όπισθεν ολαταχως... με εξαίρεση τα tabs που επικροτώ φυσικά ολα τα υπόλοιπα ειναι μια cluttered βλακεία.

Ενα μονόφθαλμο κουτι για C αντί για μια high resolution απεικόνιση του συγκεκριμένου NVME δίσκου, ενα generic τεράστιο ομοίωμαμα usb stick σαν αυτά που είχαμε το 1998 με 16MB χωρητικότητα και στο τέλος ένα άχρηστο συνονθύλευμα εικονιδίων που καταλαμβάνει τα 2/3 της οθόνης για να ενημερώνει λεπτομερώς τον κάθε γονιο, φιλο, σύντροφο, άγνωστο τι ακριβως κάναμε στο PERSONAL computer μας το τελευταιο 24ωρο....

Έτσι και σηκωνόταν κάποιος pc enthusiast που ειχε φυγει απο τον κοσμο το 1995 και έβλεπε αυτο το πράγμα για interface μετα απο 26 χρονια θα ελεγε μόνο τζάμπα θα το έπαιρνα και εμείς θα του λέγαμε μάντεψε τζάμπα μας το δώσανε (ευτυχως)

• Confused 2
Δημοσ.

Τελικα σιγα σιγα ολα μοιαζουν στον μπαμπα του λογισμικου το ΙOS δλδ.Περσυ ελεγα οι αρμ ειναι το μελλον οι χειρουργοι εδω του ιπποκρατη και οι επιστημονες γελαγανε.Τα μακ μπουκ ειναι 5 χρονια μπροστα.Μετα ελεγα οτι ολα θα αλλαξουν και το μηλο θα ειναι το κυριο λογισμικο.Αλλωστε ειπα ολα σιγα σιγα μοιαζουν στον μπαμπα τους...Λογικο ειναι ...

• Sad 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, antirix024 είπε

από concept δημιουργίες πάμε καλά, στο μεταξύ εγώ πλήρωσα για τον XYplorer για να κάνω τη δουλειά μου ως επαγγελματίας. Εξαιρετικός file manager, δεν έχω παράπονο, αλλά ρε φίλε, τόσα χρόνια windows, βάλε τουλάχιστον tabs στον explorer. Έλεος!

όλοι αυτοί εναλλακτικοί file explorers είναι ωραίοι, αλλά σου γεμίζουν αρχεία τους φακέλους για να δουλέψουν. Υπάρχει κανένας να μην προσθέτει αρχεία δικά του στους φακέλους μου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Συνήθως η υποτιθέμενη ομάδα που ασχολείται με το UI στα Windows κάνει ακριβώς ότι λιγότερο γίνεται. Το γιατί, έχει αναλυθεί πολλές φορές. Αν μη τι άλλο, εκτός από εμάς που ζηλεύουμε το UI του MacOS, προσέχουμε την ασυνέπεια στον σχεδιασμό των Windows και παρακολουθούμε κάθε νέο concept ευχόμενοι πως θα γίνει εξ' ολοκλήρου πραγματικότητα, είμαστε (μάλλον) λίγοι.

αν υπάρχει τέτοια ομάδα, οι μισθοι τους ειναι πιο πεταμένα λεφτα και απο τους υπαλληλους δεκο του πασοκ. 20 χρόνια ειναι ιδιος ο exp και ακομα δεν εχει tabs!

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

τρομερό concept 5 λεπτά mockup από το shell του mac

Θα ήθελα να δω δίπλα δίπλα εικόνες, να καταλάβω (εγώ που δεν έχω δει το σελ του μακ).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ren_Hoek είπε

Με την αποδοχή του κόσμου που έλαβε, εύχομαι η Microsoft να εισάγει πολλά elements και features που ζητάει ο κόσμος τόσο καιρό και να μην βασίζεται σε 3rd parties (στα tabs αναφέρομαι κυρίως).

Αναφέρεσαι μήπως σε εφαρμογές σαν το Stardock Groupy, WindowTabs, Tidytabs κλπ;

2 ώρες πριν, antirix024 είπε

Υπήρχε το Sets, το οποίο επέτρεπε να κάνεις tabs με όλα τα ανοιχτά παράθυρα αλλά κάποιος καραγκιόζης στην Microsoft αποφάσισε να μην το αφήσει να περπατήσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Συνήθως η υποτιθέμενη ομάδα που ασχολείται με το UI στα Windows κάνει ακριβώς ότι λιγότερο γίνεται. Το γιατί, έχει αναλυθεί πολλές φορές. Αν μη τι άλλο, εκτός από εμάς που ζηλεύουμε το UI του MacOS, προσέχουμε την ασυνέπεια στον σχεδιασμό των Windows και παρακολουθούμε κάθε νέο concept ευχόμενοι πως θα γίνει εξ' ολοκλήρου πραγματικότητα, είμαστε (μάλλον) λίγοι.

Πρέπει όμως να ικανοποιήσει και εμάς, που δεν ζηλεύουμε το UI του μακ. 🙃

Εγώ δεν θέλω καν tabs.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλο για να δουμε κατι τετοιο στα windows, η MS ειναι μαλωμενη με την αισθητικη οσον αφορα τον σχεδιασμο του UI...

Δημοσ.

Όταν μάθεις total commander ο file explorer είναι σκουπίδι.

4 ώρες πριν, for4 είπε

όλοι αυτοί εναλλακτικοί file explorers είναι ωραίοι, αλλά σου γεμίζουν αρχεία τους φακέλους για να δουλέψουν. Υπάρχει κανένας να μην προσθέτει αρχεία δικά του στους φακέλους μου;

Total commander. 

Δημοσ.

Πολύ ωραίο άρθρο.

Πέρα του User Interface που κατα την γνώμη μου είναι άψογο δεν χάνει ουτε σε User Experience, ύπαρχει μια τραμπάλα ανάμεσα στο UI/UX και αυτή τείνει ευτυχώς στη μέση, στις μέρες μας δεν πρεπει να μας ξεγελάει αυτό το κομμάτι και να τείνουμε και στην χρηστικότητα , τα περισσότερα design σε Websites, Εφαρμογές, OS στις μερες μας είναι σχεδιασμένα πανω σε κανόνες και σε νόμους. όποτε πριν κράξετε μην μπερδεύετε την γραφιστική με το WebUi/Ux καθετί εκει που ειναι τοποθετημένο είναι μελετημένο, απο clicks , μεχρι και σε πιο άξονα Χ/Υ κοιτάζει το μάτι μας, στη ψυχολογία του χρήστη.

Οποιος έχει λίγο χρόνο μπορεί να ρίξει μια ματιά στον παρακάτω ωραίο σύνδεσμο

https://lawsofux.com

Δημοσ.

Πραγματικά ότι νανε; Mόνο εμένα μου θυμίζει UI από tablet; Σαν να βλέπω το side-panel από ipadOS ενωμένο με τον Windows Edge!

Δηλαδή εντάξει, έκανε το πρώτο βήμα στα 8-8.1 με την Έναρξη και είδε πως δεν πάει το πράγμα τόσο καλά, το σουλούπωσε κάπως στα 10 και όσο πάει καταργεί όλο και περισσότερα πράγματα από τον κλασικό πολυτακτοποιημένο-καλοστημένο Control Panel και τα μεταβιβάζει στα Settings και πάειτώρα πάλι να μας καταστρέψει και τον file explorer...δηλαδή εντάξει πάλι twerks, αλλαγές στο regedit και θέματα τύπου Classic Shell...

Μου φαίνεται από design οδεύουμε από το κακό στο χειρότερο...Ααα και να μην ξεχνάμε το slogan με το οποίο είχαν κυκλοφορήσει τα 7 στην αγορά "Windows 7, Όλα γίνονται απλά" 😢 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...