downhill Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Τώρα καλομάθαμε στο 20% επιστροφή και καμιά 200άρα prepaid on the side και αυτό το 15% μου φαίνεται κάπως φτωχό
kva21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Να προσθέσω και εγώ την άποψη μου. Καταλαβαίνω πως το πας αλλά είμαι και εγώ της άποψης ότι εφόσον έμμεσα κερδίζεις χρήματα θεωρείται προσφορά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι προσφορά. Θα εκπλαγείς πόσοι περιμένουν τέτοιου είδους ενεργείες για να προχωρήσουν στην αγορά iPhone. (δουλεύω σε κατάστημα τεχνολογίας). Επίσης το ότι δεν φαίνεται στα μάτια σου συμφέρον δεν πάει να πει ότι δεν θα δώσει κάποιο κέρδος όπως προείπα σε άτομο που ενδιαφέρεται να πάρει iPhone και θέλει, ακόμα και έμμεσα να γλυτώσει κάποια χρήματα. Ακριβώς όπως σου κάποιοι έχουν διαφορετική αντίληψης της «προσφοράς» αλλά οσο αισιόδοξα και να προσπαθήσω να το δω, δεν μπορώ. Στη μια από τις δυο εγχώριες μηχανές αναζήτησης (b-p) το συγκεκριμένο τηλέφωνο κοστίζει ~1.110€. Άμεσα κι όχι έμμεσα. οποτε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα το να συζητάμε πόσο μπορεί να βγει σε κάποιον με έμμεσο όφελος. Μη σου πω ότι δεν τηρεί καν τις προϋποθέσεις για να θεωρείται «προσφορά». Τέλος πάντων αναλωθήκαμε πολύ στο θέμα. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από kva21
Pwpwpw Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά 1110 περιπου βγαίνει το 12 pro max από bestprice, τα 1098 που θα βγει εν τέλη , ε δεν το λες και κελεπούρι να τρέξεις να το πάρεις, αφού έτσι και αλλιώς εκει γύρω πωλείται η συσκευή εδώ και καιρό από καταστήματα στην λίστα του best price. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από Pwpwpw
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, fazer 1000 είπε εχετε καποιο λινκ που να δειχνει το 20% στα ΜΜ? η εφαρμογη yellows παντως αυτην την προσφορα αναφερει Οφτοπικ εντελως, υπαρχει θεμα, οριστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα