Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει βγει ο Γερμανός από εχθές μέχρι και τις 2/5 με διπλή συνδυαστική προσφορά:

1ον 15% σε go4more πόντους με κάρτες εθνικής σε αγορές άνω των 500 ευρώ

2ον τριπλάσιους πόντους στο G app τους.

πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας το iPhone 12 Pro Max στα 1339 ευρώ παίρνουμε: 

1ον 15% go4more πόντους (200,85 ευρώ)

2ον 20085 points στο app του γέρμανού(10000 points =20 ευρώ δωροεπιταγή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, johny1908 είπε

Καλησπέρα, έχει βγει ο Γερμανός από εχθές μέχρι και τις 2/5 με διπλή συνδυαστική προσφορά:

πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας το iPhone 12 Pro Max στα 1339 ευρώ παίρνουμε: 

ps: αν ισχύει και σε περιπτώσεις αποφορολόγησης (μιας και δεν αναφέρεται πουθενά στους όρους) η συσκευή βγαίνει έμμεσα στα 892,15 ευρώ!!!!!!!!

Καλή η σκέψη σου απο Mediamarkt με τα yellows βγαίνει λίγο πιο φθηνά πάντως... όπως και όλη η σειρά iphone 12. Επίσης παίρνεις τα παίρνεις όλα σε επιστροφή στην κάρτα σου και όχι σε δωροεπιταγές ή πόντους του εκάστοτε καταστήματος.

Επεξ/σία από SpEcTer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει, απλά διάβασα και στις 2 περιπτώσεις τους όρους και αν κατάλαβα σωστα εάν η αγορά γίνει σε κατάστημα Γερμανός οι πόντοι πιστώνονται αμεσα στη κάρτα ενώ στην περίπτωση mm χρειάζεται γύρω στις 15 μέρες. Οπότε από άποψη διαδικασίας-αμεσότητας θεωρώ ότι είναι λίγο πιο καλή η περίπτωση του Γερμανού

Επεξ/σία από johny1908
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johny1908 είπε

Ισχυει, απλά διάβασα και στις 2 περιπτώσεις τους όρους και αν κατάλαβα σωστα εάν η αγορά γίνει σε κατάστημα Γερμανός οι πόντοι πιστώνονται αμεσα στη κάρτα ενώ στην περίπτωση mm/public χρειάζεται γύρω στις 15 μέρες. Οπποτε από άποψη διαδικασίας-αμεσότητας θεωρώ ότι είναι λίγο πιο καλή η περίπτωση του Γερμανού

Θεωρώ ότι και οι πιθανότητες παραλαβής είναι μεγαλύτερες στον Γερμανό. Το Mediamarkt είναι λίγο επίφοβο μέσα στην πανδημία. Από εχθές σκέφτομαι από που να το αγοράσω και δεν μπορώ να αποφασίσω.

Δημοσ.

σε ολες τις περιπτώσεις αν η αγορά γίνει απο το e-shop των καταστημάτων η επιστροφή θα εμφανιστεί εντός 10 ημερών για τον γερμανό και εντός 15 ημερών για την mediamarkt. Αν η αγορά γίνει σε φυσικό κατάστημα τότε η επιστροφή νομίζω σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται άμεσα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SpEcTer είπε

σε ολες τις περιπτώσεις αν η αγορά γίνει απο το e-shop των καταστημάτων η επιστροφή θα εμφανιστεί εντός 10 ημερών για τον γερμανό και εντός 15 ημερών για την mediamarkt. Αν η αγορά γίνει σε φυσικό κατάστημα τότε η επιστροφή νομίζω σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται άμεσα.

Ισχυει. Μόλις το διάβασα πιό αναλυτικά και είναι έτσι ακριβώς όπως το λες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, johny1908 είπε

ps: αν ισχύει και σε περιπτώσεις αποφορολόγησης (μιας και δεν αναφέρεται πουθενά στους όρους) η συσκευή βγαίνει έμμεσα στα 892,15 ευρώ!!!!!!!!

Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί να θεωρείτε προσφορά την επιστροφή σε πόντους.. 

η μέθοδος αυτή (επιστροφή σε πόντους) μεταβάλει την οριστική τιμή πληρωμής; ΟΧΙ 

απλώς ΚΑΠΟΙΑ στιγμή σου επιστρέφει ΚΑΠΟΙΑ χρήματα για να τα χρησιμοποιήσεις σε ΚΑΠΟΙΑ συνεργαζόμενη επιχείρηση, την στιγμή που εσυ θα πρέπει να πληρώσεις κανονικά το ποσό του προϊόντος.

Μου αρέσει επίσης που αναφέρετε σε υγ το πόσο βγαίνει η συσκευή με αποφορολογηση 

😂

🤷‍♂️

Επεξ/σία από kva21
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι το βενζινάδικο ή μια γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ , τότε ΝΑΙ είναι προσφορά που αξίζει να αναφερθεί.

Πληρώνεις το πόσο ολόκληρο στο ταμείο αλλά ξέρεις ότι μέρος αυτού θα το πάρεις ΠΙΣΩ. 

Αντιστοιχα είναι και τα προγράμματα cash back που υπάρχουν εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια Αγγλία.

Τωρα αν εσένα δε σε βολεύει δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφερθεί ή ότι δεν είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Επεξ/σία από Looter
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kva21 είπε

Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί να θεωρείτε προσφορά την επιστροφή σε πόντους.. 

η μέθοδος αυτή (επιστροφή σε πόντους) μεταβάλει την οριστική τιμή πληρωμής; ΟΧΙ 

απλώς ΚΑΠΟΙΑ στιγμή σου επιστρέφει ΚΑΠΟΙΑ χρήματα για να τα χρησιμοποιήσεις σε ΚΑΠΟΙΑ συνεργαζόμενη επιχείρηση, την στιγμή που εσυ θα πρέπει να πληρώσεις κανονικά το ποσό του προϊόντος.

Μου αρέσει επίσης που αναφέρετε σε υγ το πόσο βγαίνει η συσκευή με αποφορολογηση 

😂

🤷‍♂️

Αρχικά αν δεν ήταν προσφορά θεωρώ πως οι διαχειριστές θα είχαν κατεβάσει το νήμα. Δεύτερον, εάν η αγορά γίνει από κατάστημα την επιστροφή την παίρνετε επιτόπου και όχι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή. Επίσης δεν γνωρίζω για εσάς, αλλά εγω το μήνα χαλάω από τα χρήματά μου πάνω από 200 ευρώ σε βενζίνες και σούπερ μαρκέτ. Οπότε ναι αν ρωτάτε εμένα προσωπικά με εξυπηρετεί και παρά πολύ μια τέτοια «προσφορά».

Τέλος, δε καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται ειδική αναφορά στο ποσό της αποφορολόγησης. Εμένα που είμαι επαγγελματίας με συμφέρει πάρα πολυ και αυτό το κομμάτι.

Επεξ/σία από johny1908
Δημοσ.

Αυτό που αναφέρετε για το πόσο της επιστροφής ότι το παίρνετε άμεσα πίσω σε αγορά σε φυσικό κατάστημα δεν είναι στάνταρ. Πάντα να κοιτάτε τους όρους της κάθε ενέργειας.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Looter είπε

Όταν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι το βενζινάδικο ή μια γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ , τότε ΝΑΙ είναι προσφορά που αξίζει να αναφερθεί.

Πληρώνεις το πόσο ολόκληρο στο ταμείο αλλά ξέρεις ότι μέρος αυτού θα το πάρεις ΠΙΣΩ. 

Αντιστοιχα είναι και τα προγράμματα cash back που υπάρχουν εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια Αγγλία.

Τωρα αν εσένα δε σε βολεύει δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφερθεί ή ότι δεν είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

3 ώρες πριν, johny1908 είπε

Αρχικά αν δεν ήταν προσφορά θεωρώ πως οι διαχειριστές θα είχαν κατεβάσει το νήμα. Δεύτερον, εάν η αγορά γίνει από κατάστημα την επιστροφή την παίρνετε επιτόπου και όχι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή. Επίσης δεν γνωρίζω για εσάς, αλλά εγω το μήνα χαλάω από τα χρήματά μου πάνω από 200 ευρώ σε βενζίνες και σούπερ μαρκέτ. Οπότε ναι αν ρωτάτε εμένα προσωπικά με εξυπηρετεί και παρά πολύ μια τέτοια «προσφορά».

Τέλος, δε καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται ειδική αναφορά στο ποσό της αποφορολόγησης. Εμένα που είμαι επαγγελματίας με συμφέρει πάρα πολυ και αυτό το κομμάτι.

Αντιλαμβάνεστε ότι ΔΕΝ ψωνίζουν όλοι από αυτή τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ συνεργαζόμενη αλυσιδα σούπερ μάρκετ ή ότι ΔΕΝ βάζουν όλοι καύσιμα κίνησης ή θέρμανσης, έτσι δεν είναι;

Αρα επαναλαμβάνουμε, κάποιος για να επωφεληθεί της εν λόγω «προφοράς»πρέπει, κατά την αγορά του προϊόντος να πληρώσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το χρηματικό ποσό και έπειτα ΟΤΑΝ του πιστωθούν οι πόντοι, να τους εξαργυρώσει ΑΝ και ΟΤΑΝ χρειαστεί, ΜΟΝΟ στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. 

😂😂😂

Εντάξει μάλλον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάποιες κινήσεις μάρκετινγκ πείθουν κάποιους καταναλωτές περισσότερο από κάποιους άλλους. 

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Προσπερνώ την αναφορά σας για το τι θεωρείται προσφορά σε κάποια χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλία), περα του ότι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την χώρα μας και τις πολιτικές μάρκετινγκ που απέχουν παρασάγγας. 

ΥΓ: Καλό είναι να αποδεχόμαστε τις διαφορετικές απόψεις, μας αρέσουν δεν μας αρέσουν. Να τις αποδεχόμαστε. Όχι να τις ενστερνιζόμαστε. Δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι όμως κοινωνικά καλό. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kva21 είπε

Αντιλαμβάνεστε ότι ΔΕΝ ψωνίζουν όλοι από αυτή τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ συνεργαζόμενη αλυσιδα σούπερ μάρκετ ή ότι ΔΕΝ βάζουν όλοι καύσιμα κίνησης ή θέρμανσης, έτσι δεν είναι;

Αρα επαναλαμβάνουμε, κάποιος για να επωφεληθεί της εν λόγω «προφοράς»πρέπει, κατά την αγορά του προϊόντος να πληρώσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το χρηματικό ποσό και έπειτα ΟΤΑΝ του πιστωθούν οι πόντοι, να τους εξαργυρώσει ΑΝ και ΟΤΑΝ χρειαστεί, ΜΟΝΟ στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. 

😂😂😂

Εντάξει μάλλον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάποιες κινήσεις μάρκετινγκ πείθουν κάποιους καταναλωτές περισσότερο από κάποιους άλλους. 

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Προσπερνώ την αναφορά σας για το τι θεωρείται προσφορά σε κάποια χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλία), περα του ότι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την χώρα μας και τις πολιτικές μάρκετινγκ που απέχουν παρασάγγας. 

ΥΓ: Καλό είναι να αποδεχόμαστε τις διαφορετικές απόψεις, μας αρέσουν δεν μας αρέσουν. Να τις αποδεχόμαστε. Όχι να τις ενστερνιζόμαστε. Δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι όμως κοινωνικά καλό. 

Να προσθέσω και εγώ την άποψη μου. Καταλαβαίνω πως το πας αλλά είμαι και εγώ της άποψης ότι εφόσον έμμεσα κερδίζεις χρήματα θεωρείται προσφορά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι προσφορά. Θα εκπλαγείς πόσοι περιμένουν τέτοιου είδους ενεργείες για να προχωρήσουν στην αγορά iPhone. (δουλεύω σε κατάστημα τεχνολογίας). Επίσης το ότι δεν φαίνεται στα μάτια σου συμφέρον δεν πάει να πει ότι δεν θα δώσει κάποιο κέρδος όπως προείπα σε άτομο που ενδιαφέρεται να πάρει iPhone και θέλει, ακόμα και έμμεσα να γλυτώσει κάποια χρήματα. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...