Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ ρε παιδες...Με συγκινησατε με το doctor who...Και αυτη η μουσικη....Ποπο και μεις ειχαμε χεστει με ενα φιλο μου στο επεισοδιο με τα πρασινα σκουλικια....

Και ενα ρομποτ θυμαμαι με κοκκινα ματια νομιζω?

Γιατι να γερναμε????

• Like 2
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ρομποτ ηταν ο πιλοτος του 4ου Doctor με τον Tom Baker. η γενια μας με αυτον μεγαλωσε, και imho παραμενει ο καλυτερο Doctor ever. και νομιζω το στοιχειο τρομου ηταν πιο εντονο στην τοτε σειρα, απο οτι ειναι σημερα.

• Like 2
Δημοσ.

και γω συμφωνω για dr who .παιδακι ειμουν τοτε και αυτο το επ μου χε κατσει, με το πρασσινο ζελε χεχε και μετα με τα ρομποτ ενω ηταν και ενα ακομα . με μεγαλα ρομποτ που θυμαμαι στο τελος ενος επ ειχαν πυροβολησει το δοκτοορ
η σειρα με τον τομ μπεικερ πρεπει να ταν η πιο  creepy  απο ολες που χουνε βγει
καιρος να τη τιμησω παλι 

Δημοσ.

Είναι όπως το είπε και ο Killik. Ο τέταρτος Dr Who με τον οποίο μεγαλώσαμε οι τωρινοί 40άρηδες ήταν αρκετά έως πολύ τρομακτικός.

Προσωπικά έτσι για το χαβαλέ τον ξεκίνησα εχτές. Η πρώτη ιστορία είναι το ρομπότ και μετά ακολουθούν τα πράσινα σκουλήκια 😄

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2021 στις 3:52 ΜΜ, masteripper είπε

Η 1η σκηνή που με έκανε να.... οπισθόφυλλο απο την κασέτα της ταινίας "Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες" που έβγαινε η σαρανταποδαρουσα απο το στόμα της κοπέλλας....αν θυμάμαι καλά.....

Απο εκεί και πέρα μέχρι που είδα το making of Hellraiser απλώς ήταν αδύνατον να δω κάτι τέτοιο.....

Άσχετο....κάπου αρχές προς μέσα '80 υποτίθεται η πιο τρομακτική ταινία ήταν " Η 7η πύλη της Κολάσεως" ....συμμαθητής μου πάει και το βλέπει μαζί με κάποιους φίλους....επιστρέφει "χ3σμ3νος" σπίτι μονάχος ....σκοτάδι πίσσα....φτάνει στην πολυκατοικία ...βάζει το κλειδί στην πόρτα....ανοίγει....

Απόκρυψη περιεχομένων

και Νιαααααοοοοοοουυυυυυυυυ πετάγεται μια πελώρια μαυρόγατα.....αφού δεν τον χάσαμε ...πάλι καλά

σκέψου να του πεταγόταν στην αγκαλιά του

θα τον είχατε χάσει πράγματι από καρδιά

ε και αυτός πήγε να δει την 7η πύλη της κολάσεως

τα ήθελε ο πωπός του

εγώ χτες ήμουν τόσο προσηλωμένος και έβλεπα κάτι στο NETFLIX όταν πετάχτηκε από το κρεβάτι του ο γάτος (κάτι τον τρόμαξε και είπε να με τρομάξει με την σειρά του) στο κρεβάτι μου και πάνω μου μιλάμε κόντεψα να πάω από καρδιά...

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cat People 1982 transformation scene.

Cat People, 1982. Οι σκηνες μεταμορφωσης σε αιλουροειδη, που σκιζοτανε το κεφαλι για να βγει απο μεσα πχ ο αγριος πανθηρας και το ολο σκοτεινο της υποθεσης σε θερινο κινηματογραφο 10 χρονων παιδακι, ε δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ!

Επεξ/σία από qspock
  • Like 3
Δημοσ.

Απο ταινιες που δεν ειναι τρομου/monster

Στο Platoon  ο charlie sheen ειναι στο σκοταδι στην βροχη οι βιετκονγκ ερχονται προς αυτον και δεν μπορει ουτε να κουνηθει

Το χρωματιστο κοριτσι στο Schindler's List

Ολες οι σκηνες με την Ellen Burstyn στο Requiem for a Dream 

Zodiac η σκηνη στο υπογειο

Δημοσ.

Ψυχολογικος τρομος: το μωρο της Ροζμαρυ (η καλυτερη ψυχολογικη ταινια τρομου εβερ)

Αν και εχω δει ο,τι horror Υπαρχει πραγματικα να με τραυματισε το γαλλικο Martyrs (πολυ fucked up ταινια με υποθεση ομως, οχι σκουπιδι τυπου Human centipede, για γερα στομαχια.

Μικρο με ειχε τραυματισει και το Funny games του Haneke, ειδικα η στιγμη της υποτιθεμενης λυτρωσης που

γινεται κατι με τον χρονο (δεν σποιλεριαζω).

• Like 1
Δημοσ.

Από horror και το Hostel είχε κάποιες σκηνές πολύ σκληρές. Και μόνο στην ιδέα δε, ότι το όλο στόρι μπορεί εύκολα να συμβαίνει κάπου στον κόσμο αυτή τη στιγμή... 😵

Δημοσ.

στον κοσμο συμβαινουν πολυ χειροτερα πραματα απο τις ταινιες τρομου. πετυχα εχτες κατα τυχη στην Wikipedia, ενα αληθινο εγκλημα που συνεβει σε μια Γιαπωνεζα κοπελα το 80. τι Irreversible και πρασινα αλογα, αυτο δεν ηταν τιποτα μπροστα σε αυτα που της κανανε. η φαντασια του θεαματος ωχρια μπροστα στον αληθινο τρομο που η σκοτεινη πλευρα του ανθρωπινου νου σκεφτεται και πραττει για ευχαριστηση.

Ειναι και ο λογος που δεν παιρνω καθολου σοβαρα τις ταινιες μυθοπλασιας σε αυτα τα ειδη, τις βλεπω καθαρα για διασκεδαση. διοτι γνωριζω οτι η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο τερατωδης.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, KilliK said:

στον κοσμο συμβαινουν πολυ χειροτερα πραματα απο τις ταινιες τρομου. πετυχα εχτες κατα τυχη στην Wikipedia, ενα αληθινο εγκλημα που συνεβει σε μια Γιαπωνεζα κοπελα το 80. τι Irreversible και πρασινα αλογα, αυτο δεν ηταν τιποτα μπροστα σε αυτα που της κανανε. η φαντασια του θεαματος ωχρια μπροστα στον αληθινο τρομο που η σκοτεινη πλευρα του ανθρωπινου νου σκεφτεται και πραττει για ευχαριστηση.

Ειναι και ο λογος που δεν παιρνω καθολου σοβαρα τις ταινιες μυθοπλασιας σε αυτα τα ειδη, τις βλεπω καθαρα για διασκεδαση. διοτι γνωριζω οτι η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο τερατωδης.

Εδώ αναφερόμαστε στην τεχνητή αίσθηση τρόμου που νιώθουμε εκ του ασφαλούς ενώ καθόμαστε στον καναπέ μας ή στο κάθισμα του κινηματογράφου και όχι σε πραγματικές καταστάσεις...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Ring ισχύει ότι όντως με είχε σημμαδέψει καθώς και η 6η αίσθηση που αναφέρθηκαν και τα 2 παραπάνω. 

Ένα άλλο είναι τα στίγματα. Ειδικά η σκηνή που την πετυχαίνει στο σπίτι της και έχει αρχίσει να γράφει σε Αραμαϊκά στον τοίχο και εν τελεί σηκώνεται στον αέρα για το τελευταίο στάδιο των στιγμάτων. Εξαιρετική ταινία, με έναν εξαιρετικό όπως πάντα Gabriel Byrne με πολύ ωραία σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα.

image.png.d2b41374188320c652d5b4e47334e235.png

image.png.93ec4140796c145d15e936b23ba48ca3.png

image.png.75b7c3249cd4dc77be39982a611f1273.png

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...