PSYHAS Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 The thing, The Exorcist, Silence of the lambs, Psycho, 6th sense ολα ειχαν σκηνες που θυμαμαι να με αναστατωνουν. Όπως και κάτι παλιές ταινίες τρόμου ειδικα με Vincent PrIce (Dr. Phibes, House of Usher για οσους θυμουνται) που σου φεύγει το κλαπετο (ή και κάτι άλλο..)
deathincarnate Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Στην 7η σφραγίδα του Bergman, η παράσταση στη μέση περίπου της ταινίας και Spoiler και η πομπή που διακόπτει τη παράσταση, με τους πιστούς που ελπίζουν πως, αυτομαστιγόμενοι, θα γλιτώσουν από τη πληγή, είναι κάτι που καλύτερα να το βλέπεις παρά να στο περιγράφουν. Γιατί δε το κατεβάζεις ήδη; Το έχει και στο YouTube. 1 1
alex84 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πιτσιρικας οταν το ειχα δει , robocop 2 . Σχεδον ολη η ταινια μου δημιουργουσε ενα φοβο και μια πραγματικη δυστοπια στο μικρο μου τοτε μυαλο. Απο την επεμβαση αφαιρεσης εγκεφαλου του Cain , απο την ''επισκεψη'' που εκανε στους πρωην φιλους του οταν εγινε mech , απο τα αποτυχημενα πειραματα για αντικατασταση του original robocop , απο την σκηνη που εκαναν κομματια τον Murphy με το κομπρεσερ....τι να πρωτοθυμηθω! Ταινιες εκεινης της εποχης εχουν απλα χαθει και δεν θα ξαναβγουν... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από alex84 6
tritonas00 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Robocop 1, η σκηνη που γαζωνουν τον μερφυ 3
KilliK Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 πιο τρομακτικη ηταν η σκηνη δειπνου, παρα η ιεροτελεστια με την καρδια. 2
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 25 λεπτά πριν, KilliK είπε πιο τρομακτικη ηταν η σκηνη δειπνου, παρα η ιεροτελεστια με την καρδια. Περισσότερο με διατάραξε η σκηνή που τον ανάγκασαν να πιει το αίμα της Κάλι.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, KilliK είπε πιο τρομακτικη ηταν η σκηνη δειπνου, παρα η ιεροτελεστια με την καρδια. Μυαλά πιθήκου απο το κρανιο κατευθείαν;Μάτια κλπ;
jpaokx Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Robocop....Σχεδόν όλη η πρώτη ταινία αλλά κυρίως οταν πυροβολουν τον Μέρφι
KilliK Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Μυαλά πιθήκου απο το κρανιο κατευθείαν;Μάτια κλπ; ναι
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, KilliK είπε ναι Δεν ξέρετε να τρώτε, γι' αυτό. 2
athlonmarian Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 πριν αρκετα χρονια βλεποντας βραδυ αργα τον εξορκιστη ακριβως στην σκηνη που κουνιοταν το κρεβατι κανει σεισμο εδω στην πατρα, εγω στον τελευταιο οροφο πολυκατοικιας κουνιοντουσαν τα παντα και το κρεβατι μου μαζι.τα χρειαστηκα .η κασετα του εξορκιστη πεταχτηκε μαζι με το video
coffeex Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 😱 η μοναδική φορά όταν ήμουν πιτσιρικάς και μόνος στο σπίτι και με τον ήχο στην tv αρκετά "ψηλά" Spoiler
star12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 για μενα αν και ειδα 50000 θριλερ η σκηνη που με εκανε. ηταν φυσικα στην 6η αισθηση. με το φαντασμα στη κουζινα πρεπει να κανα τρεις μερες. 3 το βραδυ. να παω κουζινα να πιω νερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα