LIGHT1NG Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 τώρα μένει η koenigsegg με buggati να βγάλουν ένα τέτοιο και 4πορτο φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TolisT1985 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Στο Κοκκινακι χρώμα δεν θα φαίνεται εύκολα μόλις αρπάξει φωτιά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δεν κανει , οι μπαταριες θα ειναι πιο ακριβες απο τ'αμαξι orig.598bfd67822c9_ezgif-1-324955e602.mp4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Τρίζουν τα κόκκαλα του Enzo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, fmarulezkd είπε Εγώ γιατί είναι ακριβή η βενζίνα και δε συμφέρει. Τώρα όμως με ρευματάκι, ίσως πάρω και δεύτερη σε άλλο χρώμα!! Να της βάλουν και ένα ανεμιστεράκι για να φορτίζει, γιατί έχω ακούσει πάει σαν σίφουνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mecanomecano Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 ηλεκτροκίνητη Ferrari=παγωσε η Κολαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, mants118 είπε Ζεις κοντά σε γκέτο με ιδιοκτήτες tesla; μπλιαχ, ξεπεσμος! 😛 Υποφέρω. Θέλω κάθε πρωί ν' ανοίξω τα στόρια από τις τζαμαρίες λέγοντας "Hey Siri, open the storia" και αυτή μου δίνει οδηγίες για την Αστόρια οπότε μετά σηκώνομαι και το κάνω χεράτα αφού η οικιακή βοηθός με εγκατέλειψε όταν ξεκίνησε να γεμίζει η γειτονιά Tesla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα