Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται. Σκέφτομαι να στήσω ένα pc αγοράζοντας μεταχειρισμένα parts για να μου βγει οικονομικά. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε ποια είναι η πιθανότητά 2 μνήμες της ίδιας εταιρίας, στην ίδια συχνότητα, στα ίδια Volt και με ίδια cas latency να μη δουλέψουν μαζί (να μην ξεκινά καν το pc) και ποια η πιθανότητα να δουλέψουν αλλά όχι σε dual channel (με ενδιαφέρει πολύ το dual channel καθώς θέλω να βάλω ryzen apu). Μια φορά στο παρελθόν που έβαλα 2 μνήμες ddr2 διαφορετικής μάρκας αλλά με ίδια χαρακτηριστικά δούλεψαν σε dual channel. Μπορεί κάποιoς με μεγαλύτερη εμπειρία στο θέμα να δώσει τα φώτα του; 

Επεξ/σία από fotaras76
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/4/2021 στις 12:10 ΜΜ, fotaras76 είπε

Χαίρεται. Σκέφτομαι να στήσω ένα pc αγοράζοντας μεταχειρισμένα parts για να μου βγει οικονομικά. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε ποια είναι η πιθανότητά 2 μνήμες της ίδιας εταιρίας, στην ίδια συχνότητα, στα ίδια Volt και με ίδια cas latency να μη δουλέψουν μαζί (να μην ξεκινά καν το pc) και ποια η πιθανότητα να δουλέψουν αλλά όχι σε dual channel (με ενδιαφέρει πολύ το dual channel καθώς θέλω να βάλω ryzen apu). Μια φορά στο παρελθόν που έβαλα 2 μνήμες ddr2 διαφορετικής μάρκας αλλά με ίδια χαρακτηριστικά δούλεψαν σε dual channel. Μπορεί κάποιoς με μεγαλύτερη εμπειρία στο θέμα να δώσει τα φώτα του; 

εγώ έχω μία 2400 single και μία 2666 dual rank της ίδιας εταιρείας  5 χρόνια τώρα τις τρέχω με το xmp στα 2400 χωρίς κανένα πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...