Konstantninios Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Πάτησα κατα λαθος accept στο να βγάζει διαφημίσεις ή αναδυομενα παραθυρα ένα site ή κατι τέτοιο και μου φαινεται ο browser παει ισως λιγο πιο αργα παρολο που δεν εχει ανοιξει κατι αλλο. πριν λιγο μπηκα στο fb και μου εμφανισε κατω δεξια μια διαφημιση και ελεγε οτι ειναι απο το kat.am (kickass torrent). εχω κολλησει τιποτα? πως το απενεργοποιω? χρησιμοποιω firefox.
cumulus Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Για αρχη κατεβασε και τρεξε το malwarebytes να σκαναρει το λειτουργικο σου. ΥΓ Ειναι δωρεαν.
jim_p Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πας preferences > privacy & security > notifications > permissions > notifications > settings (κουμπι) και βλεπεις σε ποιες σελιδες εχεις επιτρεψει να πετανε notifications. Βγαζεις οσες δεν θες (ή καλυτερα ολες), τικαρεις και το κουτακι κατω κατω που λεει block new requests κλπ και εισαι ετοιμος. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2021 από jim_p
kinhthra Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 20/4/2021 στις 9:10 ΠΜ, Konstantninios είπε Πάτησα κατα λαθος accept στο να βγάζει διαφημίσεις ή αναδυομενα παραθυρα ένα site ή κατι τέτοιο και μου φαινεται ο browser παει ισως λιγο πιο αργα παρολο που δεν εχει ανοιξει κατι αλλο. πριν λιγο μπηκα στο fb και μου εμφανισε κατω δεξια μια διαφημιση και ελεγε οτι ειναι απο το kat.am (kickass torrent). εχω κολλησει τιποτα? πως το απενεργοποιω? χρησιμοποιω firefox. τώρα σου βγάζει διαφημίσεις ή ειδοποιήσεις; γιατί είναι μεγάλη διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα