Beefeater Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 μόλις μου "έκλεισαν " την υπόθεση με ενα email που ουσιαστικά λεει οτι σε μερικές μέρες θα λάβω mail για να κάνω login και να βάλω στοιχεία τράπεζας κλπ. Επίσης υπήρχε αυστηρή παρατήρηση να απαντάω γρήγορα στα mail αλλιώς θα πάρει μήνες (!!!!!!!)* να γίνει ξανά επεξεργασία της αίτησης μου. είδομεν * Once you submit your banking details in payment central and the vendor account has been created, you should see the funds in your account within 14 business days. Please, keep close eyes and response to each email in timely, if you miss to response you will then wait for months to reprocess your refund. I will archive the case now. If you need any help in future, let me know. Best regards, 1
BadBoy Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Αυτή είναι όντως απάντηση από τη Microsoft; Ε ρε Ινδία που έχει πέσει στο support...
Beefeater Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, BadBoy είπε Αυτή είναι όντως απάντηση από τη Microsoft; Ε ρε Ινδία που έχει πέσει στο support... λες να τα εγραψα μονος μου? αυτη ειναι η απαντηση , απλα εχει 2-3 σειρες ακομα πανω για τα διαδικαστικα και εσβησα και το ονομα της κοπελας που μιλουσαμε- που δεν φαινεται και τοσο ινδικο..
Beefeater Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 μετά από κοντά 1 μήνα , τέλος καλό , όλα καλά έστειλα ΙΒΑΝ μέσα από το σύστημα (στα αγγλικά και δύσχρηστο btw) και σε 3 μέρες μου έβαλαν χρήματα πίσω. Μάλιστα παρότι το σετ το ελλατωματικό έκανε 35 ευρώ μου πίστωσαν 73 στον λογιαριασμό μου, πιθανότατα επειδή απέριψα την επιλογή αντικατάστασης με πληκρολόγιο μεγαλύτερης αξιάς επειδή το ελαττωματικό που είχα δεν βγαίνει πλέον. Αυτα για αρχείο., πάντως μετά το ζόρι, αυτή η εξυπηρέτηση- και ιδιαίτερα το διπλάσιο ποσό refund - ανέβασε πάλι την microsoft στα μάτια μου, παρότι πήγα σε καινούργιο πληκτρολογιο Logitech.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα