di maria kun Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 μπηκαν κομπλε,τσακαλια τα mediamarkt ενω με ειπαν εως 20 εργασιμες μερες μπηκαν ολοι σε μολις 5(αγορα 22/4),ορματε ειναι λετζιτ!!!!!
Zerg13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Mου θυμίζει λίγο crazy sundays το συγκεκριμένο θέμα πηρατε παραμαζωμα το ΜΜ. Που είναι η γυναικεία academy του insomnia να μας βοηθήσει στο Hondos και καλες combo προσφορές; Ε; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από Zerg13 1
foler79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μπήκανε και σε μενα, μπράβο στην ΜΜ και στην Πειραιώς, έχει ιδιαίτερη αξία η προσφορά γιατί έχει το 20% σε ΟΛΑ τα προϊόντα... 1
d_gkal Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Παραγγελία απ' το internet και παραλαβή από κατάστημα με πληρωμή εκεί (pos με Πειραιώς χρεωστική) Θα πάρω τους πόντους;
greekpro Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Για αγορά με δόσεις παίρνεις όλα τα yellows με την μία έτσι ;
foler79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, d_gkal είπε Παραγγελία απ' το internet και παραλαβή από κατάστημα με πληρωμή εκεί (pos με Πειραιώς χρεωστική) Θα πάρω τους πόντους; Σύμφωνα με τους προηγούμενους έπρεπε να σου μπουν κατευθείαν και να αναγράφονται και στην απόδειξη του pos, έκανες πριν την διαδικασία με την εφαρμογή; Αν και πιστεύω ότι αυτό είναι τυράκι για να κατεβάσεις την εφαρμογή, αν έπαιζες με yellows πριν θα παίζει λογικά κ τώρα χωρίς download και login αλλά δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις🙂
kronos73 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, foler79 είπε Σύμφωνα με τους προηγούμενους έπρεπε να σου μπουν κατευθείαν και να αναγράφονται και στην απόδειξη του pos, έκανες πριν την διαδικασία με την εφαρμογή; Αν και πιστεύω ότι αυτό είναι τυράκι για να κατεβάσεις την εφαρμογή, αν έπαιζες με yellows πριν θα παίζει λογικά κ τώρα χωρίς download και login αλλά δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις🙂 Η γυναίκα μου που δεν έχει την εφαρμογή πήρε τους κανονικούς πόντους από Σκλαβενίτη και όχι της προσφοράς. Εγώ αντιθέτως που την είχα κατεβάσει και κάνει login πήρα τους πόντους προσφοράς και από Σκλ/τη και από ΜΜ. Συνεπώς πιστεύω ότι όντως πρέπει να κάνεις τη διαδικασία με το app. 2
d_gkal Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 18 minutes ago, foler79 said: Σύμφωνα με τους προηγούμενους έπρεπε να σου μπουν κατευθείαν και να αναγράφονται και στην απόδειξη του pos, έκανες πριν την διαδικασία με την εφαρμογή; Αν και πιστεύω ότι αυτό είναι τυράκι για να κατεβάσεις την εφαρμογή, αν έπαιζες με yellows πριν θα παίζει λογικά κ τώρα χωρίς download και login αλλά δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις🙂 Δεν πήρα κάτι ακόμη. Απλά έκανα παραγγελία και έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Λογικά μέχρι Παρασκευή θα πάω να παραλάβω, θα πληρώσω εκείνη την ώρα. Έχω ήδη κάνει log in στην εφαρμογή
foler79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 49 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δεν πήρα κάτι ακόμη. Απλά έκανα παραγγελία και έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Λογικά μέχρι Παρασκευή θα πάω να παραλάβω, θα πληρώσω εκείνη την ώρα. Έχω ήδη κάνει log in στην εφαρμογή Ε πες το ότι δεν έχεις παραλάβει! Εγώ νόμιζα ότι πλήρωσες κιόλας μέσω pos...
downhill Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 η προσφορά ισχύει για 1 αγορά ή για περισσότερες? είναι λίγο ασαφείς οι όροι.
runner69 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει όρος να όριζει 1 αγορά, τότε είναι προφανως για όσες θέλουμε.
downhill Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, runner69 είπε Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει όρος να όριζει 1 αγορά, τότε είναι προφανως για όσες θέλουμε. Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά τους φοβάμαι λιγο με οσα εχω δει, επειδή λεει: 20% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows και όχι «των συναλλαγων σου». μην ερθουν κ πουν μετά ότι ήταν για μία συναλλαγή ανα κατάστημα
ultrahd Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος που τυγχάνει να έχει πληρώσει λογαριασμούς ΔΕΚΟ σε Σκλαβενίτη: Σε πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ (ΔΕΗ,cosmote,νερό κλπ.) στον Σκλαβενίτη με κάρτα Πειραιώς,παίρνεις κανονικά τα yellows που αντιστοιχούν στη συναλλαγή σου? Αν ναι,τώρα με το promo θα πάρεις τα 2πλασια yellows για πληρωμή π.χ. λογαριασμού ΔΕΗ? Για παράδειγμα αν πληρώσεις με πιστωτική κάρτα Πειραιώς λογαριασμό ΔΕΗ,θα πάρεις το 4% της συναλλαγής (20 yellows/ευρώ συναλλαγής) ? Γνωρίζει κάποιος πόσο είναι η προμήθεια για πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ στον Σκλαβενίτη? Λογικά θα πρέπει να είναι κάποιο ποσό της τάξης των 0,50 - 1 ευρώ/λογαριασμό.
vali Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 19 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Αγόρασες με δόσεις ή πλήρωσες όλο το ποσό; Αν πλήρωσες με δόσεις, πήρες μεμιάς όλα τα yellows; Εγώ αγόρασα ονλαιν iPad με 5 δόσεις και μπήκαν μετά από 3 μέρες οι πόντοι που αντιστοιχούν στην 1 δόση. 1
MikeJ Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μου κάνει εντύπωση πόσο αργούν να εκκαθαριστούν συναλλαγές Πειραιώς (τουλάχιστον με τις Online του Media Markt). Παραγγελία από Παρασκευή την οποία παρέλαβα ήδη σήμερα ακόμα είναι "Έγκριση" στο Winbank. Για πόντους ούτε λόγος ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα