Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έψαξα στο φόρουμ αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό... γνωρίζει κανείς τί παίζει με τα sites που εκτυπώνουν φωτογραφίες (μετά από ανέβασμα) και προσωπικά δεδομένα? δλδ αν τις σβήνουν μετά ή τέλος πάντων τι γίνονται οι φωτογραφείς που ανεβαίνουν? Δυστυχώς δεν αναφέρουν όλα τα Sites των επιχειρήσεων αυτών ξεκάθαρα στους όρους χρήσης/επεξεργασίας δεδομένων το τί συμβαίνει...

Έχω βρει 1-2 που λένε ότι διατηρούν τις φωτογραφίες για έως και 6 μήνες (σε περίπτωση επανάληψης της παραγγελίας) και μετα τις διαγράφουν, αλλά όπως είπα είναι 1-2... Τα περισσότερα sites αναλώνονται στο πως διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα τύπου διεύθυνση κτλ..... 

το ίδιο συμβαίνει και στα καταστήματα.... όπου πολλές φορές ο υπάλληλος  αντιγράφει τις φωτογραφίες από το φλασάκι στον δίσκο του PC και τις εκτυπώνει απο εκεί, χωρίς να σου λεει μετα τί τις κάνει... ή αν σου τις διαγράφει (και απο κάδους ανακύκλωσης) μπροστά σου.... Μια φορά μάλιστα ειχα τσακωθεί με έναν που θεώρησε υπερβολή να σβήσει ενώπιον μου φωτογραφίες του 2χρονου γιου μου που μόλις ειχε αντιγράψει και εκτυπώσει από το pc του.... 

Online όμως πως μπορούμε να ξέρουμε τί συμβαίνει, αν δεν αναφέρεται ρητά στους όρους χρήσης/επεξεργασίας δεδομένων ?

Έχει κάποιος υπόψη του κάτι πιο συγκεκριμένο για Online εκτυπώσεις? 

Επεξ/σία από fasmatikos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...