SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Καλησπέρα Επειδή φτιάχνω ενα Mini γυμναστήριο θέλω να βάλω στο δοκάρι γάτζους για να κρεμάσω τους σάκους πυγχμαχίας οι οποίοι ειναι περίπου 50 κιλά ο ένας. Ξέρω οτι η ιδανική και δοκιμασμένη επιλογή ειναι κατι τέτοιο https://www.pandastyl.gr/Βάση-σάκου-πυγμαχίας-για-το-ταβάνι-Boxing-Pro-Open-Style/ ) δηλαδή βάσης οροφής για σάκο και με 2 τρύπες που θα χρησιμοποιήσω σιδερένια ουπα. Απλά επειδή θέλω πανω απο 6 7 και βγαίνει ακριβά η ερώτηση μου ειναι αν θα κάνω δουλειά με κατι τετοιο https://www.utools.gr/Είδη-συσκευασίας-Ταινίες-αυτοκόλλητες-Εξαρτήματα-στερέωσης-Σακούλες/Εξαρτήματα-στερέωσης/ΟΥΠΑΤ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ-ΜΕ-ΘΗΛΙΑ-Μ8-Μ12 ή https://www.taergalia.gr/index-el/vesmata-metallika-cheta-thelias-m10x58-f14-index.html το οποίο και σιδερένιο ουπα ειναι και γάτζο που θέλω έχει ( την οπή ενοώ ) , το αν θα κάνω δουλεια ενοω απο θέμα αντοχής των περίπου 40 50 κιλών του σάκου ο οποίος φυσικά θα έχει αρκετές ταλαντώσεις και καταπόνηση απο θέμα κραδασμών. Απλά να υπενθυμίσω και πάλι οτι το βίδωμα θα γίνει σε δοκάρι Ευχαριστώ
DimosthenisG Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Εδώ μιλάμε για θέμα ασφάλειας, και εσύ κάνεις τσιγγουνιες ?? Έλεος ρε φίλε πάρε το ακριβοτερο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, DimosthenisG είπε Εδώ μιλάμε για θέμα ασφάλειας, και εσύ κάνεις τσιγγουνιες ?? Έλεος ρε φίλε πάρε το ακριβοτερο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Φίλε μου γνωρίζω ποια ειναι η πιο ασφαλής λύση , απλα επειδη ειδα και τους αλλους γάτζους έκανα μια απλή ερώτηση δεν ειναι θέμα τσιγκουνιάς , προτιμώ να ρωτάω οταν δεν γνωρίζω κατι.
TuXaKoS Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, SPANK είπε Φίλε μου γνωρίζω ποια ειναι η πιο ασφαλής λύση , απλα επειδη ειδα και τους αλλους γάτζους έκανα μια απλή ερώτηση δεν ειναι θέμα τσιγκουνιάς , προτιμώ να ρωτάω οταν δεν γνωρίζω κατι. Σε τέτοια πράγματα προέχει η ασφάλεια. Ακόμα και αν σου πεις κάποιος ότι κάνει (και όντως μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλεις), δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Αν φύγει ο σάκος, άνετα μπορεί να σπάσει το πόδι κάποιου και να σας τρέχουν με μηνύσεις/δικαστήρια κτλ. 1
filarhos Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Η πιό ασφαλής λύση είναι όπως κρεμάνε τα πολύφωτα! Αλλά θα σπάσεις στο ταβάνι σοβά και μέρος του οπλισμένου για να βρεις το σίδερο της πλάκας και να περάσεις γάτζο και μετά να το σοβαντίσεις; Πολύ φτηνό (ένα μακρύ S χρειάζεσαι μόνο), ή συρματοσχοινο και γάντζος, αλλά αρκετά χρονοβόρο. Εγώ έχω πει ότι θα το κάνω κάποια στιγμή, αλλά βαριέμαι τη διαδικασία. Αυτή τη σιγμή είναι με γάτζο με σιδερένιο ούπα αλλά το βάρος είναι μικρό. Υ.Γ. Δες στα είδη για πλοία. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από filarhos 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Θελεις τουλαχιστον τρια 10αρια μεταλλικά ουπα με τριγωνική βάση οροφής. Δεν ειναι τα βάρος του σάκκου τόσο, όσο οι δυνάμεις που ασκούνται όταν γυμνάζεσαι Πιστεύω στα είδη γυμναστική να υπάρχουν παρόμοιες βάσεις Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από NikosKallithea 1
nick#18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Η βαση που εχεις βαλει με τα 13€ εχει περιστροφη 360 μοιρες οποτε οταν "γυρναει" ο σακος θα γυριζει και ο γαντζος μαζι ενω στα αλλα θα προσπαθει ο σακος να επανερθει στην αρχικη του θεση σαν "ελατηριο" λογο των ιμαντων του, λεω εγω με τη δικη μου σκεψη.. Αν δεν σε νοιαζει αυτο θα σου προτεινα ως φθηνοτερη λυση αυτο που προτεινες και εσυ με μεταλλικο ουπα μ12 σε συνδιασμο με χημικο βυσμα. Θα γινει σοβαρο ντουβαρι του τυπου δεν θα ξαναξεβιδωσει αλλα μοναχα θα μπορει να κοπει με τροχο ο γαντζος. Σπαει πιο δυσκολα απο το τσιμεντο! Καπου στα 12€ κανει το φυσιγγιο και θα σου φτασει για να γεμισεις ολες σου τις τρυπες. Ανοιγεις τρυπα, βαζεις το ειδικο ουπα-πλεγμα για το χημικο βυσμα και βαζεις μεσα του το μεταλλικο, βιδωνεις στεγνωνει και ετοιμος.. Οπου το εχω δουλεψει με αυτο τον τροπο δεν με εχει απογοητευσει αν και με τη διαφορα οτι μιλαω για μοναχα στατικα φορτια αρκετων κιλων.. Ριξε μια ματια πως δουλευει εδω 3 ώρες πριν, filarhos είπε Υ.Γ. Δες στα είδη για πλοία. Καλη ιδεα αλλα θα του βγει αρκετα ακριβοτερο μονο και μονο επειδη ειναι βαφτισμενα "marine" σαν πιο εξειδικευμενα, ασχετα με το οτι μπορει να ειναι κοινα και ολοιδια με αυτα που μπορει να βρεις σε ενα χρωματοπωλειο π.χ. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από nick#18 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα