Προς το περιεχόμενο

Τηλεφωνικές Κάρτες

sleepy_head

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τις χρησιμοποιώ πολύ για να παίρνω τηλέφωνο στο εξωτερικό μπορείτε να μου πείιτε ποια συμφέρει περισσότερο? Τώρα χρησιμοποιώ την Talk Talk (ACN) και μέχρι πριν από λίγο καιρό με 9ευρώ είχες 1 ώρα...τώρα το έχουν κάνει 40 λεπτά οπότε θέλω να δώ αν υπάρχουν καλύτερες προσφορές από άλλες εταιρίες :)

Δημοσ.

40min!! Egw giati mono 7misi lepta me to zori milaw me italia gmt..se kinito bebaia.. :( Oute free sms katafera na brw.Me endiaferei kai mena to thema para poly giati feygoun polla lefta se Talk talk kai a la cart! :D

Δημοσ.

Μόνο κάρτες θέλετε; Δεν σας κάνει σταθερή τηλεφωνία; Δείτε την Q-Telecom με χρέωση 0,12+ΦΠΑ τις ώρες αιχμής και 0,108+ΦΠΑ μετά τις 8 το βράδυ και όλο το Σ/Κ.

Δηλαδή τις μειωμένες ώρες με 9? μιλάς κάτι παραπάνω από 1ώρα και 10λεπτά.

Δημοσ.

hmmm poly kala MTG.Alla isxuei to idio kai gia to kinito? 0039340.... ti paizei edw kserei kaneis?Ebala kai ICQ alla ta exasa ligo me poio einai to prothema poio to noumero klp.Mporei na boithisei kaneis?Kana free sms toulaxiston na stelnw.Euxaristwwww!!

Δημοσ.

Αν μιλάτε συχνά με εξωτερικό και πολλή ώρα (είτε έχετε συγκενείς που σπουδάζουν, είτε είναι εκεί το έτερον ήμισυ), συχνά είναι πιό οικονομικό να μιλάτε μέσω ίντερνετ.

Αρκεί ένας υπολογιστής στον καθένα (που θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχει) και κατά προτίμηση ISDN ή ADSL σύνδεση.

Επειδή πολλοί θα πούν ότι είναι μεγάλο το αρχικό κόστος, ας σκεφτούν συνολικά το κόστος. Το κόστος π.χ. της ADSL σύνδεσης είναι στην ελλάδα 60€ τον μήνα, και στο άλλο άτομο πολύ λιγότερο (ως γνωστόν το χρυσοπληρώνουμε το ADSL).

Τα 60€ αντιστοιχούν σε λιγότερο από ένα τέταρτο ομιλίας με κανονικό τηλέφωνο κάθε μέρα (άντε αν βάλω και το κόστος στο δεύτερο άτομο το ίδιο με της Ελλάδας, κάντα τριάντα λεπτά ημερησίως).

Με το κόστος αυτό θα μπορείτε να μιλάτε απεριόριστα. Οπότε όποιος μιλάει πάνω από 30 λεπτά την μέρα, ή θέλει να μιλάει απεριόριστα με εξωτερικό (και εσωτερικό εννοείται), μία είναι η λύση: ADSL και κάποιο πρόγραμμα messenger με δυνατότητα φωνής (δωρεάν προγράμματα με τέτοιες δυνατότητες είναι το messenger, ICQ, κτλ)

Δημοσ.

Stavros poly xrisimes oi plirofories sou...alla tha me boithouses an ta eleges kai sto etairo imisi...isws ena guide_for_women_who_hate_pc's&don't_know_Christ_about_net na itan auto pou eksarxis xreiazomoun! :D Thanx anyway!

Δημοσ.
40min!! Egw giati mono 7misi lepta me to zori milaw me italia gmt..se kinito bebaia.. :( Oute free sms katafera na brw.Me endiaferei kai mena to thema para poly giati feygoun polla lefta se Talk talk kai a la cart! :D

και εγώ σε κινητό παίρνω αλλά αμερική.

το θέμα είναι ότι ήδη μιλάμε κάθε μέρα μέσω του ιντερνετ και δεν είναι αρκετό κάποιες φορές :oops:

οπότε πχ μπορούμε να μιλάμε όταν είναι στο δρόμο ή κάπου που δεν υπάρχει υπολογιστής τέλος πάντων

δυστηχώς δεν μπορώ να βάλω Q εφόσον έχουμε ήδη tellas και δεν νομίζω ο πατέρας μου να βάλει Q μόνο για μένα...και ας μην πάμε στη φραγή κλήσεων καλύτερα :P

Δημοσ.

Να βάλει Q ο πατέρας σου και γι'αυτόν! Σίγουρα είναι φθηνότερη από την Tellas! Δώσ' του να συγκρίνει και μόνος του τους δύο τιμοκαταλόγους ;) Οικονομία θα κάνει!

Αν τώρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη (γονείς είναι αυτοί!!!), η φθηνότερη επιλογή που έχεις (από αυτά που γνωρίζω), είναι η κάρτα της Lemontel που χρεώνει προς κινητά και σταθερά ΗΠΑ 0,125/λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Δηλαδή με την κάρτα των 5 ευρώ, μιλάς 40 λεπτά ακριβώς. Η ίδια χρέωση ισχύει και για όλα τα σταθερά της Ε.Ε. Δυστυχώς τα κινητά στην Ευρώπη έχουν τσιμπημένη χρέωση και δεν συμφέρει να τα καλείς με αυτή την κάρτα :( Μάλιστα στις κάρτες μεγαλύτερης αξίας, απ' ότι βλέπω στο site, δίνει και δωρεάν χρόνο (πχ +2? στην κάρτα των 20?)

Αααα! Το site είναι http://www.lemontel.com

Δημοσ.

Για καρτοσταθερη της acn ξέρει κανεις τιμολόγια για εσωτερικο?

Μου φαινεται είχα κοιτάξει παλια και δεν ειχα ενθουσιαστει με τις τιμές.

Δημοσ.

FISHERMAN, κυκλοφορούν δεκάδες κάρτες στην αγορά και είναι αδύνατο να τις γνωρίζει κάποιος όλες. Ίσως αν πας μια μέρα στα περίπτερα της Ομόνοιας που έχουν παντού αυτοκόλλητα με χρεώσεις διαφόρων καρτών, βρεις κάτι καλό για κινητό σε Ιταλία. Έχω ακούσει για κάτι κάρτες της Telecom Italia, που ίσως να συμφέρουν για Ιταλία.

Πάντως είδα πως η Talk Talk χρεώνει με το εξωφρενικό 0,398/λεπτό για Ιταλικά κινητά και με χρέωση ανά 6sec, δηλ 7,5 λεπτά για την κάρτα των 3?. Μπορεί να βάλεις Tellas, που χρεώνει (με ΦΠΑ) τις καθημερινές 0,23836/λεπτό και Σ/Κ+αργίες 0,22184/λεπτό. Αρα μιλάς με 3 ευρώ από 12,5 έως 13,5 λεπτά και πληρώνεις και μετά από 1 μήνα (ενώ την Talk Talk την προπληρώνεις).

karib, η καρτοσταθερή ACN έχει τις ίδες χρεώσεις με της Talk Talk.

Δημοσ.

Ligo dyskolo na paw Omonoia...menw polyyy makria.Pantws 100000 thanks MTG mou anoikses ta matia peri xrewsewn.Den eimai atomo pou mpainw se toso megales analyseis-sygriseis kai psaksimo kai me diafwtises.Na eisai kala... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...