Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανε η κοπέλα μου δυο τεστ για νόσο που κολλάει και τα βρήκαν και τα δύο αρνητικά σε συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο. Περνάνε δυο μέρες και μας καλούν πως έχει γίνει λάθος και έχει την νόσο . Αυτές τις ενδιάμεσες μέρες όμως, ξέροντας εμείς πως δεν έχει κάτι ήρθαμε σε επαφή με πολλά άτομα. Εμένα με κόλλησε και δεν ξέρω από εκεί και πέρα ποιους ακόμα έχουμε κολλήσει. Έχουμε και γονείς μεγάλους και καταλαβαίνετε. Η κοπέλα μ δεν θέλει να κάνει κάτι αλλά εγώ θέλω να τους σκίσω γιατί με θέματα υγείας δεν παίζουμε. Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ; 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Έκανε η κοπέλα μου δυο τεστ για νόσο που κολλάει και τα βρήκαν και τα δύο αρνητικά σε συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο. Περνάνε δυο μέρες και μας καλούν πως έχει γίνει λάθος και έχει την νόσο . Αυτές τις ενδιάμεσες μέρες όμως, ξέροντας εμείς πως δεν έχει κάτι ήρθαμε σε επαφή με πολλά άτομα. Εμένα με κόλλησε και δεν ξέρω από εκεί και πέρα ποιους ακόμα έχουμε κολλήσει. Έχουμε και γονείς μεγάλους και καταλαβαίνετε. Η κοπέλα μ δεν θέλει να κάνει κάτι αλλά εγώ θέλω να τους σκίσω γιατί με θέματα υγείας δεν παίζουμε. Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ; 

Σου έκαναν προφορική η ανακοίνωση του προβλήματος η γραπτή; 

Σε φίλο μου που ο πατέρας του είχε κάτι γαστρεντερικα θέματα πήραν τηλέφωνο σε κάποιο ΙΚΑ δεν θυμάμαι και μόλις τους είπαν τα συμπτώματα του λένε ότι πρέπει να έχει ηπατίτιδα. Νοσηλευτηκαν αγχωμένοι σε δημόσιο νοσοκομείο και του λένε ότι δεν είχε σχέση με αυτό. 

Αν στο ανακοίνωσαν προφορικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Τώρα αν στο είπαν γραπτά, εκεί και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρεις κάτι, έχει να κάνει με το τι θα επικαλεστουν για να τεκμηριωσουν αυτό που έγινε. 

Επίσης, αν αυτό το θέμα αφορά την κοπέλα σου τότε πρέπει αυτή να κινηθεί νομικά και όχι εσύ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekbusters είπε

Περνάνε δυο μέρες και μας καλούν πως έχει γίνει λάθος και έχει την νόσο

Περίμενε δυο μέρες ακόμα, μπορεί να σας ξανακαλέσουν και να πουν ότι δεν την έχει τελικά.  

Ή πάτε σε άλλο ιατρικό κέντρο για δεύτερη γνώμη

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Σου έκαναν προφορική η ανακοίνωση του προβλήματος η γραπτή; 

Σε φίλο μου που ο πατέρας του είχε κάτι γαστρεντερικα θέματα πήραν τηλέφωνο σε κάποιο ΙΚΑ δεν θυμάμαι και μόλις τους είπαν τα συμπτώματα του λένε ότι πρέπει να έχει ηπατίτιδα. Νοσηλευτηκαν αγχωμένοι σε δημόσιο νοσοκομείο και του λένε ότι δεν είχε σχέση με αυτό. 

Αν στο ανακοίνωσαν προφορικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Τώρα αν στο είπαν γραπτά, εκεί και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρεις κάτι, έχει να κάνει με το τι θα επικαλεστουν για να τεκμηριωσουν αυτό που έγινε. 

Επίσης, αν αυτό το θέμα αφορά την κοπέλα σου τότε πρέπει αυτή να κινηθεί νομικά και όχι εσύ.

Με κάλυψες και με το παραπάνω ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα μόνα αποδεικτικά που έχω είναι σε screensot του viber. Όπου έχει δυο τεστ και τα δείχνει και τα δύο αρνητικά 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Με κάλυψες και με το παραπάνω ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα μόνα αποδεικτικά που έχω είναι σε screensot του viber. Όπου έχει δυο τεστ και τα δείχνει και τα δύο αρνητικά 

Καλο είναι που έχεις τα screeshot. 

Τι τεστ είναι αυτά για κορωνοιο η κατι άσχετο; 

Να ξέρεις ότι στα τεστ υπάρχει πιθανότητα σφάλματος, κάτι σαν αυτό που λέμε false positive στα anti-virus test στους Η/Υ. Πριν κάνεις το οτιδήποτε εκτός από δικηγόρο πρέπει να μιλήσεις και με κάποιον γιατρό γνωστη του θέματος των test. 

Μιλάμε για τεστ μοριακό στο οποίο διεξάγεται εργαστηριακή εξέταση και αυτοί ενώ η αναφορά ήταν αρνητική σου ανακοίνωσαν ότι η κοπέλα ήταν θετική; 

Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο που πρέπει να κοιτάξεις και να ερευνήσετε. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Καλο είναι που έχεις τα screeshot. 

Τι τεστ είναι αυτά για κορωνοιο η κατι άσχετο; 

Να ξέρεις ότι στα τεστ υπάρχει πιθανότητα σφάλματος, κάτι σαν αυτό που λέμε false positive στα anti-virus test στους Η/Υ. Πριν κάνεις το οτιδήποτε εκτός από δικηγόρο πρέπει να μιλήσεις και με κάποιον γιατρό γνωστη του θέματος των test. 

Μιλάμε για τεστ μοριακό στο οποίο διεξάγεται εργαστηριακή εξέταση και αυτοί ενώ η αναφορά ήταν αρνητική σου ανακοίνωσαν ότι η κοπέλα ήταν θετική; 

Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο που πρέπει να κοιτάξεις και να ερευνήσετε. 

Ναι για μοριακό τεστ το ερώτημα. Δύο τεστ μοριακα με διαφορά 3 ημερών το καθένα μας είπαν είναι αρνητικά και μετά μας είπαν πως έκαναν λάθος και είναι θετικα. Αυτό ότι υπάρχει πιθανότητα λάθους δεν το ήξερα, οπότε πρέπει να το ψάξω παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις γνώσεις σου

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Ναι για μοριακό τεστ το ερώτημα. Δύο τεστ μοριακα με διαφορά 3 ημερών το καθένα μας είπαν είναι αρνητικά και μετά μας είπαν πως έκαναν λάθος και είναι θετικα. Αυτό ότι υπάρχει πιθανότητα λάθους δεν το ήξερα, οπότε πρέπει να το ψάξω παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις γνώσεις σου

Άλλο τα μοριακα τεστ και άλλο αυτά τα rapid test shelf test κτλ. Στα μοριακα η πιθανότητα λάθους μειώνεται σημαντικά. Για δες το με δικηγορο για κάποιον γιατρό συμβουλευτικα το θέμα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Στα pcr τεστ παντα βγαίνει και γραπτό αποτέλεσμα γιατι μπορεις να το θες για χρηση ταξιδιου κλπ.Εστω σε email.Κανει 60€ το ένα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Ποια είναι η νόσος που κολλάει θα μας πεις?

Αν διαβαζες τις μολις 5 απαντησεις, θα το εβρισκες. 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων (αν και ασχολούμαι μονο με έρευνα), αν στείλεις φωτο απο το αποτέλεσμα ίσως βγάλουμε κανα συμπέρασμα. 

Το πιο πιθανό που σκέφτομαι ειναι οτι μπέρδεψαν το δειγμα με κάποιο αλλο, κατάλαβαν το μπερδεμα και ο τα ξανατρεξανε για ειναι σίγουροι ποιο ειναι ποιο. 

Αλλα γενικα ακομα κ το μοριακό δεν εχει 100% επιτυχία, οποτε ακομα κ αρνητικος να βγει κάποιος καλο ειναι οι αγκαλιες κτλ να αποφεύγονται, ειδικά αν ειχε υποψίες οτι μπορεί να είχε μολυνθεί. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...