Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Φτιαξτε τα greeklish γιατι δεν επιτρεπονται, επισης παρακαλω μεινετε στο θεμα του τιτλου. Ευχαριστω.
leros2004 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, supererviss είπε Σόρρυ ξέχασα να βάλω το 1 στην αρχή 😁Asus GeForce GTX 1650 4GB TUF Gaming OC πηρα με GDDR6 λεει. Φωτο θα μας βάλεις ? Γιατί εκτός το ότι ξέχασες το ''1'' όπως ''λες'', γράφεις και ti.......
evansicaria Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 παιδια σβήστε το δυστιχως καποιοι δεν γνωριζουν την αγορα και θα πάνε να το αγοράσουν. Η προσφορα αυτη ειναι προσβλιτικη και λυπαμαι που υπαρχει αυτη η εκμεταλευση. Η κάρτα αυτη είναι των 150 ευρω η ακριβότερη υλοποίηση... 1
forgotten Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, evansicaria είπε παιδια σβήστε το δυστιχως καποιοι δεν γνωριζουν την αγορα και θα πάνε να το αγοράσουν. Η προσφορα αυτη ειναι προσβλιτικη και λυπαμαι που υπαρχει αυτη η εκμεταλευση. Η κάρτα αυτη είναι των 150 ευρω η ακριβότερη υλοποίηση... Προφανώς και κάποιοι αγνοούν ότι η αγορά διαμορφώνεται με προσφορά και ζήτηση. Ωστόσο ακόμα και σε αυτή την τιμή το κατάστημα είπε ότι είναι λάθος... 2
makis269 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 23 ώρες πριν, supererviss είπε Εγω πηρα απο egate 205ε την 1650 ti Η προσφορά που ειχαν βγάλει ηταν η msi ventus και μετα με πηραν τλφ και μου πρότειναν την tuf η pailt.( δεν ξερω αν δεν πρόλαβα η αν ήταν μια ταχτική να σπρώξουν τα συγκεκριμένα.) Πιστεύω για τις ανάγκες μου θα ειναι οκ, και εύχομαι να μην κανει πολυ θόρυβο. και εγω την πήρα και μου έδωσαν δωρο 10 κοκκινα αυγά με χαλκομανία της nvidia και μισο αρνί για το πάσχα . ηρθαν τα αυγά και το αρνί και τωρα περιμένω και την κάρτα.
supererviss Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Και η κάρτα μου μαζί με το δώρο 😁 Οτι και να πει ο καθένας αυτή την στιγμή έχει δίκιο αλλα η αγορά πλέον εχει αλλάξει και δεν γνωρίζουμε ποτε θα επανέλθει πάλι, και η αγορές γίνονται ανάλογα με τής ανάγκες του καθένα. Μέχρι τοτε μια χαρά θα με βγάλει αυτή όπος η 750τι που είχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις