Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έρθει ένας τεχνικός του οτε για να βγάλει φωτογραφίες το διαμέρισμα μου για να δει πως θα μπει η οπτική ίνα. Έχω κάνει εδώ και καιρό αίτηση στον οτε για αναβάθμιση της 50αρας που χω σε 100αρα αλλά επειδή ο κόσμος είναι παράξενος και ποτέ δε ξέρεις.....είναι λογικό να χρειάζεται κάτι τέτοιο? 

Το άλλο που με προβλημάτισε είναι ότι όταν τον ξαναπήρα με ρώτησε για πια εταιρία έκανα τη σύνδεση....μπορεί να δουλεύει και για άλλες αλλά και πάλι....μου φάνηκε περίεργο να μη το ξέρει αυτό.

Το άλλο περίεργο είναι ότι αυτό το νέο συμβόλαιο είναι φθηνότερο από αυτό που είχα με την 50αρα και μου δίνει απεριόριστες κλήσεις σε κινητά που σημαίνει επι της ουσίας ότι μόνο πάγια έξοδα θα πληρώνω καθώς δεν ανεβαίνει αλλιώς...Είναι λογικό αυτό? επιδοτήτε από το κράτος μου είπανε...

Δημοσ.
38 minutes ago, aizensama24 said:

Θα έρθει ένας τεχνικός του οτε για να βγάλει φωτογραφίες το διαμέρισμα μου για να δει πως θα μπει η οπτική ίνα. Έχω κάνει εδώ και καιρό αίτηση στον οτε για αναβάθμιση της 50αρας που χω σε 100αρα αλλά επειδή ο κόσμος είναι παράξενος και ποτέ δε ξέρεις.....είναι λογικό να χρειάζεται κάτι τέτοιο? 

Το άλλο που με προβλημάτισε είναι ότι όταν τον ξαναπήρα με ρώτησε για πια εταιρία έκανα τη σύνδεση....μπορεί να δουλεύει και για άλλες αλλά και πάλι....μου φάνηκε περίεργο να μη το ξέρει αυτό.

Το άλλο περίεργο είναι ότι αυτό το νέο συμβόλαιο είναι φθηνότερο από αυτό που είχα με την 50αρα και μου δίνει απεριόριστες κλήσεις σε κινητά που σημαίνει επι της ουσίας ότι μόνο πάγια έξοδα θα πληρώνω καθώς δεν ανεβαίνει αλλιώς...Είναι λογικό αυτό? επιδοτήτε από το κράτος μου είπανε...

Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι τεχνικοι της εταιρειας (ΟΤΕ, WIND, VF), αλλα εργολαβοι που αναλαμβανουν τα εργα αυτα.

Ναι, ειναι επιδοτουμενο απο την Ε.Ε / Ελλαδα, ουσιαστικα θα βγαλεις ενα voucher απο το sfbb.gr (θα χρειαστει να συνδεθεις μεσω taxisnet για να λαβεις το voucher).

• Moderators
Δημοσ.

Φωτογραφίες περνούν στην οικοδομή για να δούμε πως θα περάσουν ίνες, που θα βάλουν τα κουτιά τους

Και ναι είναι λογικό να μην ξέρει το τηλεφωνικό κέντρο ποιος εργολάβος έχει αν; λάβει την κάθε περιοχή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...