Προς το περιεχόμενο

Mazikes allages se photoshop?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thelo na kaneis merikes mazikes allages sto photoshop.As poume pos kano open 17 fotografies bmp,kai thelo na tis allakso size (132x176 px se olous)kai meta na sothoun se jpg.Pos mporo na to kano oste na gino se olous mazi xoris na tis anoigo mia mai kai na to kano?Eyxaristo.

Δημοσ.

Με το phtotoshop δεν ξέρω αλλά γιατί δεν το κάνεις με το ACDsee εύκολα και γρήγορα όλες μαζί. Αυτό σίγουρα το κάνει.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, ανοίγεις μία από αυτές τις photo, και από το δεξι panel (εκεί που λέει History - ας με συγχωρέσουν οι ειδικότεροι, δεν ασχολούμαι πολύ με Photoshop) επιλέγεις Actions και Record New. Κανεις ό,τι θες στην μία αυτή photo, και κάνεις stop το Action για να αποθηκευτεί.

Μετά από το μενού πας File->Automate->Batch, και επιλέγεις το Action που θες να εκτελέσεις, τον φάκελο με τις photos και το τι θα γίνουν μετά (προτείνεται το Save & Close).

Δεν ξέρω αν ακούγεται δύσκολο, αλλά δεν είναι καθόλου, ενώ βολεύει πολύ όταν θες post-processing σε 1000 καρέ ενός animation ;) ...

Δημοσ.

Ontos poli voliko,eyxaristo poli!Alli mia erotisi,pos mporo na to kano na sozei tis fotografies se allo fakelo,oste na exo kai tis arxikes me to diaforetiko resolution?Episis sto save tou jpeg ti na vazo progressive standard,ptimized i to allo?Ti diafora exoun?Kai telos etsi pliroforiaka ti einai to post processing?Eyxaristo kai pali!

Δημοσ.

Στην πρώτη σου ερώτηση, αλλάζεις το Destination από Save & Close σε Folder. Αν οι photo δεν είναι για internet, εγώ θα πρότεινα το optimized - δεν ξέρω τι διαφορές έχεις από το standard αλλά χωρίς εμφανείς διαφορές, προκύπτει αρχείο λίγο μικρότερο σε μέγεθος. Το progressive θα ήταν χρήσιμο σε ιστοσελίδες...

Post-processing είναι οποιαδήποτε επεξεργασία κάνεις σε μία image μετά την δημιουργία αυτής. Στο παράδειγμα που έδωσα με το animation, περνάω όλα τα καρέ από διάφορα επίπεδα sharpening, και μπορεί και φίλτρα glow, film grain ή desaturation...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...