Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ηθελα βοηθεια για αγορα ssd για ενα laptop lenovo G50-80. 
Σκεφτομουν για τον Samsung 860 Evo 2.5''

Πιστευετε ειναι οκ σαν προταση ή υπαρχει κατι πιο αξιολογο? Βλεπω και στo skroytz και εχει τις περισσοτερες θετικες κριτικες.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Καλησπέρα,

Πιστευετε ειναι οκ σαν προταση ή υπαρχει κατι πιο αξιολογο? Βλεπω και στo skroytz και εχει τις περισσοτερες θετικες κριτικες.

Ευχαριστώ

Μια χαρα ειναι, αλλα μην νομιζεις πως αν βαλεις (αν θες να γλιτωσεις μερικα €) https://www.skroutz.gr/s/13785263/Crucial-MX500-SSD-500GB-2-5-CT500MX500SSD1.html χανεις κατι. 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απαντηση.

Να κανω και μια χαζη ερώτηση υπαρχει περιπτωση ενας ssd να μην ειναι για λαπτοπ? Παιζει κατι με μεγεθος? Γενικά αν ειναι 2,5'' ειναι οκ ε?

Δημοσ.

Όλοι οι 2,5" κάνουνε όπως το λες(εφόσον είμαστε σίγουροι οτι φοράει 2.5 γιατί δεν δίνεις πλήρη στοιχεία), υπάρχει μια περίπτωση, αν είναι αρκετά παλιό και έχει sata 2 αντί για sata 3, όπου δεν θα εκμεταλλευτείς όλη την ταχύτητα που μπορεί να προσφέρει ο δίσκος, όμως θα παίξει κανονικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Όλοι οι 2,5" κάνουνε όπως το λες(εφόσον είμαστε σίγουροι οτι φοράει 2.5 γιατί δεν δίνεις πλήρη στοιχεία), υπάρχει μια περίπτωση, αν είναι αρκετά παλιό και έχει sata 2 αντί για sata 3, όπου δεν θα εκμεταλλευτείς όλη την ταχύτητα που μπορεί να προσφέρει ο δίσκος, όμως θα παίξει κανονικά.

Exω γραψει ποιο ειναι, το lenovo G50-80

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Exω γραψει ποιο ειναι, το lenovo G50-80

γοογλ σερτσ g50-80

δίνει από i3 4th gen μέχρι i5 5th gen στα πρώτα 5 αποτελέσματα, δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχει συνεχίσει το μοντέλο η lenovo σε επόμενες γενιές και απλά είμαι επιφυλακτικός στις απαντήσεις μου, για να σε βάλω σε διαδικασία να ψαχτείς - πιστοποιήσεις και να μην πεις "με πήρε στον λαιμό του ο μ@0138!ς". Όσα πάντως βρήκα είναι με sata δίσκο, κατά συνέπεια σε όλα τα λάπτοπ με sata δίσκο μπαίνει 2.5" και οι sata ssd είναι επίσης 2.5". Τα λάπτοπ i3 4th gen υποστηρίζουν κανονικά sata 3, που σημαίνει full bandwith - ταχύτητα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, nickol-us είπε

γοογλ σερτσ g50-80

δίνει από i3 4th gen μέχρι i5 5th gen στα πρώτα 5 αποτελέσματα, δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχει συνεχίσει το μοντέλο η lenovo σε επόμενες γενιές και απλά είμαι επιφυλακτικός στις απαντήσεις μου, για να σε βάλω σε διαδικασία να ψαχτείς - πιστοποιήσεις και να μην πεις "με πήρε στον λαιμό του ο μ@0138!ς". Όσα πάντως βρήκα είναι με sata δίσκο, κατά συνέπεια σε όλα τα λάπτοπ με sata δίσκο μπαίνει 2.5" και οι sata ssd είναι επίσης 2.5". Τα λάπτοπ i3 4th gen υποστηρίζουν κανονικά sata 3, που σημαίνει full bandwith - ταχύτητα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Να καταλαβαινω τι μου λες. Απλά και εγώ βοηθαω εναν φιλο οποτε απλά μου εστειλε φωτο απο κατω που λεει G50-80 model 80E5 αυτες τις πληροφοριες εχω. Σε ευχαριστώ παντως για την βοηθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Δισκο 2,5 παιρνει.

Δεν χρειαζεται να παρεις κατι πολυ ακριβο,προτιμησε 500αρη οπως σου ειπε ο Νικος στα ιδια περιπου χρηματα.

Δεν θα δεις ουσιαστικες διαφορες.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeGK είπε

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Αυτών που σου έβαλε ο niko13 πάρε. Εφάμιλλος με τον samsung είναι 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...