Προς το περιεχόμενο

LENOVO Ideapad 3 15IIL05 Intel Core i5-1035G4 / 8GB / 256GB / Intel Iris Plus Graphics / FullHD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παραγγειλει αυτο το laptop για απλη οικιακη χρηση ειναι καλο?  LENOVO Ideapad 3 15IIL05 Intel Core i5-1035G4 / 8GB / 256GB / Intel Iris Plus Graphics / FullHD

Δημοσ.

ειναι το μοναδικο που εμεινε σε αυτα τα χρηματα που ηθελα να δωσω κανοντας χρηση της ψηφιακης μεριμνας και εξαφανιζονται αμεσως.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, karapvas είπε

εχω παραγγειλει αυτο το laptop για απλη οικιακη χρηση ειναι καλο?  LENOVO Ideapad 3 15IIL05 Intel Core i5-1035G4 / 8GB / 256GB / Intel Iris Plus Graphics / FullHD

Εγω με τα ιδια χρηματα θα επαιρνα αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/psifiaki-merimna/laptops/lenovo-ideapad-5-15are05-amd-ryzen-5-4500u-8gb-256gb-amd-radeon-graphics-full-hd-mazi-me-antivirus/1599214

Σαφως πιο ισχυρος επεξεργαστης και καρτα γραφικων

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Εγω με τα ιδια χρηματα θα επαιρνα αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/psifiaki-merimna/laptops/lenovo-ideapad-5-15are05-amd-ryzen-5-4500u-8gb-256gb-amd-radeon-graphics-full-hd-mazi-me-antivirus/1599214

Σαφως πιο ισχυρος επεξεργαστης και καρτα γραφικων

Ξέρεις τι θα πω, έτσι...οτι δεν αναβαθμίζεται η ραμ... :)

Πέρα από αυτό μπαίνοντας στην κατηγορία ψηφιακή μέριμνα δεν το εμφανίζει στη λίστα για κάποιο λόγο 🙄 ενώ από το λινκ σου το βλέπω κανονικά

55 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Οι ψαγμένοι που ξέρουν την αγορά θα σου πουν.
Αλλά μήπως θα έπρεπε να κάνεις την ερώτηση πριν το παραγγείλεις ;

-

Έχει τα δίκια του εδώ που τα λέμε...

59 λεπτά πριν, karapvas είπε

Για οικιακή χρήση είναι παραπάνω από αρκετό, θα κάνει τη δουλειά του απροβλημάτιστα, αν είναι η καλύτερη επιλογή δεν μπορώ να το ξέρω, καθώς δεν γνωρίζω τι άλλα μοντέλα περιλαμβάνει η μέριμνα, πάντως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nickol-us είπε

Ξέρεις τι θα πω, έτσι...οτι δεν αναβαθμίζεται η ραμ...

Περιμενα οτι θα το πεις.. :) 

Αλλα κι εγω θα πω τα 8GB Ram ειναι υπερ αρκετα για τους περισσοτερους :)

Δηλ αν δεν παιζει καποιος βαρια τελευταια παιχνιδια για ολους..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, makhs5 είπε

Περιμενα οτι θα το πεις.. :) 

Αλλα κι εγω θα πω τα 8GB Ram ειναι υπερ αρκετα για τους περισσοτερους :)

Στο οποίο με βρίσκεις σύμφωνο και λέω οτι είναι, ωστόσο μου αρέσει να βλέπω 1-2 χρόνια μετά καθώς τα 8 είναι το προτεινόμενο σήμερα. Όποια λάπτοπ ζουν από τα παλιά χρόνια είναι αυτά που είχαν δυνατότητα να πάνε την ραμ στα 8gb, τότε τα 4 τους ήταν υπερ-ικανοποιητικά, σήμερα όμως; Την έχουμε κάνει την συζήτηση, δεν αλλάζεις, δεν αλλάζω 😁

O ts έχει ρίξει παραγγελεία οπότε οτι και να λέμε... κουβέντα να γίνεται :)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/4/2021 στις 11:19 ΜΜ, nickol-us είπε

Ξέρεις τι θα πω, έτσι...οτι δεν αναβαθμίζεται η ραμ... :)

Πέρα από αυτό μπαίνοντας στην κατηγορία ψηφιακή μέριμνα δεν το εμφανίζει στη λίστα για κάποιο λόγο 🙄 ενώ από το λινκ σου το βλέπω κανονικά

Έχει τα δίκια του εδώ που τα λέμε...

Για οικιακή χρήση είναι παραπάνω από αρκετό, θα κάνει τη δουλειά του απροβλημάτιστα, αν είναι η καλύτερη επιλογή δεν μπορώ να το ξέρω, καθώς δεν γνωρίζω τι άλλα μοντέλα περιλαμβάνει η μέριμνα, πάντως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Να ρωτησω κατι η ασχετη;; Πως ξερουμε οτι δεν αναβαθμιζεται η ram σε καποιο λαπτοπ;; ειμαι στο ψαξιμο κι εγω με voucher, κ επειδη το δικομου το καημενο το laptopακι το εχω 8 χρονια τωρα ξαναειδα τι παιζει στην αγορα κ εφοσον μετα απο τοσα ετη πλεον το δικο μου δεν αξιζει ουτε για αναβαθμιση ειπα να παρω ενα καλο πρωτου μας αφησει χρονους το αλλο. Εχω μπερδευτει παρα πολυ ωστοσο. Ειδα πολυ lenovo στην αγορα αλλα ως ικανοποιημενος κατοχος hp δυο φορες ειμαι λιγο καχυποπτη κ δυσκοιλια ως προς την επιλογη αλλης εταιριας. 

Δημοσ.

Το αν αναβαθμίζεται ένα λάπτοπ ή όχι το βρίσκεις με λίγο Google search. Άλλοτε από τα στοιχεία που δίνει η εταιρεία, άλλοτε από review, πολλές φορές και απο το site της crucial που δίνει χαρακτηριστικά σε πολλά λάπτοπ για να προτείνει τα προϊόντα της ως αναβάθμιση. Τώρα το τι να επιλέξεις είναι όντως λιγάκι μπέρδεμα. Συνήθως κοιτάμε cpu, ram,storage, monitor. Κατά περίπτωση και τιμή κάποιος που παρακολουθεί την αγορά γνωρίζει τι είναι συμφέρον και τι όχι. Θέλει λιγάκι ψάξιμο αλλά γι'αυτό είναι και το φόρουμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...