Eleftheria404 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Θέλω να στείλω ένα πακέτο με μικροπράγματα χρησιμοποιώντας φάκελο με φυσαλίδες. Οι απορίες μου είναι: πρέπει να αγοράσω από κάπου τον φάκελο και γραμματόσημα ή θα τα πάρω από τα ΕΛΤΑ και πόσα γραμματόσημα θα χρειαστώ αν το στείλω από Βόλο Θεσσαλονίκη?
Nabuko Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Eleftheria404 είπε Οι απορίες μου είναι: πρέπει να αγοράσω από κάπου τον φάκελο και γραμματόσημα ή θα τα πάρω από τα ΕΛΤΑ και πόσα γραμματόσημα θα χρειαστώ αν το στείλω από Βόλο Θεσσαλονίκη? Φάκελο αγοράζεις εσύ ή αγοράζεις ένα από τα ελτά (αν έχουν στο κατάστημα). Τα υπόλοιπα θα στα ετοιμάσει ο υπάλληλος, εσύ θα γράψεις μόνο τα στοιχεία Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από Nabuko 1
corsair04 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Έχει συσκευασίες στα ΕΛΤΑ αλλά είναι ακριβές μπορείς να βρεις βέβαια και σε βιβλιοπωλείο ή πλαίσιο ...καλύτερα σαν πακέτο βγαίνει πιο φθηνό παρά σαν γραμμα τώρα εάν είναι εύθραυστο καλύτερα courier... Εδώ μπορείς να υπολογίσεις το κόστος της αποστολής ανάλογα το είδος βάρος και προτεραιότητας 1
Eleftheria404 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από Eleftheria404
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα