Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gpancake είπε

Όχι δεν έχω...Αλλά είχα θέμα με μια κοπέλα και ίσως επηδη την πετυχαίνω συνέχεια έξω μπορεί να έχει κάνει καμία μήνυση για περιοριστικά μέτρα ή για εξύβριση ή δεν ξέρω κγω για ποιο πράγμα

Που την πετυχαίνεις δηλαδή;Στο κεφάλι;

3 ώρες πριν, Gpancake είπε

Όχι ούτε καν....απλά επειχηρησα να μιλήσω μαζί της και μου είχε πει να μην την ενοησω ξανά και να το πάρω σαν προειδοποίηση όλο αυτό

Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται....είχα επιχειρήσει να μιλήσω μαζί της μου είπε να μην την ενοχλήσω ποτέ ξανά και να το πάρω σαν προειδοποίηση μετά από λίγο καιρό την έστειλα ένα μήνυμα πάλι για να μιλήσουμε δεν μου απάντησε ποτέ και δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί της

Σε τρωει ο ποπός σου ε; 

Δημοσ.

Αν δεν εισαι τρολ τοτε πιστευω οτι ξερεις πολυ καλα τι εχεις κανει και απλως δεν το λες δημοσια. Δεν ξερω τι θα σου πουν στο ΑΤ, απλως μην πας να της ζητησεις συγγνωμη μετα και στο μυαλο σου να ειναι ολα μελι-γαλα, απλως μην την ενοχλησεις ξανα. Και το οτι την πετυχαινεις συνεχεια δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο. Κανεις δεν μπλεκει με αστυνομιες κλπ χωρις λογο, κατι εχεις κανει και την εχεις φρικαρει. Ειτε αυτο ειναι το οτι την πετυχαινεις "τυχαια" ενω σου εχει δειξει οτι δεν θελει να σου μιλαει και γενικοτερα να εχει επαφες μαζι σου, ειτε δεν ξερω και εγω τι. Μου θυμισες εναν κριπουλα που ηξερε ποτε πηγαινε μια φιλη μου στο λεωφορειο και περιμενε να ανεβει μαζι της παντα και την κοιταζε περιεργα, ε 1-2-3 η κοπελα καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα και δεν πηγε την ωρα που πηγαινε συνηθως αλλα καθησε πιο περα (δεν την ειχε δει ο τυπος) και ειδε το λεωφορειο να περναει και ο τυπος να μην ανεβαινει, και ανεβηκε μαζι της στο επομενο, και της μιλαγε ενω εκεινη ξεκαθαρα εδειχνε την ενοχληση της. Ε πηγε στην αστυνομια, ο τυπος κλασσικα ελεγε πως δεν εκανε τιποτα και δεν ειναι παρανομο να περπατας διπλα στον αλλο και να τον κοιτας, τον πετυχαν κατι φιλοι της κοπελας την ωρα που την ενοχλουσε και τον εκαναν μαυρο στο ξυλο.. 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...