asusk Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας έχω μια μητρική την asus maximus viii hero και έχει 2 υποδοχές U.2 αλλά δεν ξέρω σε τι χρησιμεύουν, απ' το λίγο που έψαξα διάβασα ότι παίρνει δίσκους γρηγορότερους απ' τους M.2 αλλά που τους βρίσκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 31 λεπτά πριν, asusk είπε απ' το λίγο που έψαξα διάβασα ότι παίρνει δίσκους γρηγορότερους απ' τους M.2 Που ακριβως βρηκες αυτην την πληροφορια ? 31 λεπτά πριν, asusk είπε αλλά που τους βρίσκω? Εδω τι ειναι , εδω ενδεικτικες τιμες. Και απο ταχυτητες δεν βλεπω κατι εντυπωσιακο. Απο ο,τι καταλαβαινω , οι δισκοι αυτοι εχουν κυριως εφαρμογη σε επαγγελματικα περιβαλλοντα , μιας και προσφερουν hot-swapping. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusk Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, mphxths είπε Που ακριβως βρηκες αυτην την πληροφορια ? Εδω τι ειναι , εδω ενδεικτικες τιμες. Και απο ταχυτητες δεν βλεπω κατι εντυπωσιακο. Απο ο,τι καταλαβαινω , οι δισκοι αυτοι εχουν κυριως εφαρμογη σε επαγγελματικα περιβαλλοντα , μιας και προσφερουν hot-swapping. Και αυτό είναι απ το manual της mobo μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, asusk είπε απ' το λίγο που έψαξα διάβασα ότι παίρνει δίσκους γρηγορότερους απ' τους M.2 Το σωστο λοιπον ειναι : ειναι γρηγοροτεροι απο τους m.2 sata. To σκετο m.2 που εγραψες περιλαμβανει και τους m.2 nvme , απο τους οποιους οπως παρεθεσες δεν ειναι γρηγοροτεροι. Ακομα και αυτο που γραφει το κειμενο που παρεθεσες σε ενα σημειο "This is significantly faster than a standard m.2 ssd" , ουσιαστικα ειναι λαθος. Standard m.2 ssd , τι τυπου ? SATA ή nvme ? Η τελευταια παραγραφος λεει την αληθεια με σωστες προτασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα