FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Καλό είναι να τον παρακολουθειτε είναι τρομερός ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Προσπαθούμε να σπάσουμε τι τρίγωνο αυτό. Σήμερα το βράδυ με αύριο τα ξημερώματα θα δούμε πού θα πάμε. Εδώ η γραμμή αυτή του ιτσιμόκου μας κρατάει. Αν δεν σπασει εκείνο το σημείο και κλείσει 1 μπάρα επάνω απο εκεί, τότε είμαστε ακόμα κλεισμένου και θα πάμε κάτω. Θα φανεί σημερα το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μόλις έκανε ένα καρφί προς τα πάνω οπότε έκαψε τους σορτερς, ίσως σε λιγάκι ξεκινήσει να κάνει κίνηση προς τα κάτω. Βλέπουμε. Πρέπει να μείνουμε πάνω απο το 0.77 μέχρι την δευτέρα. Αλλιώς οι πιθανότητες να πάμε προς το 0.70 αυξάνονται. Μπορεί η κίνηση αυτή απο το 0.70 στα 0.79 να άλλαξε το τρέντ, όμως ίσως ήταν απλά για να κάψουνε τις αρκούδες, και τώρα ίσως κάψουν τους ταύρους. με ένα fakeout την ίδια στιγμή που όλοι (οι μεγάλοι) ήταν στα κόκκινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 XDC έτοιμάζετε για σπάσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoptik Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Στις 18/4/2022 στις 12:17 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε XDC έτοιμάζετε για σπάσιμο... Το πες και εγινε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, geoptik είπε Το πες και εγινε... 😁 Με το που ξύπνησα το κοίταξα, σηκώθηκα, πήγα στον υπολογιστή, το επιβεβαίωσα, αγόρασα 10κ και μετά έγραψα το μήνυμα. Έπρεπε να πάρω αλλά 20κ να σου πω να τα κάνω 50κ συνολικά. Αλλά θέλω λίγα ακόμα χρπ και χλμ . Ίσως αφήσω τα ΧΡΠ γιατί άμα μας το καθυστερήσουν και άλλο....θα περιμένω ακόμα μουν ενώ τα άλλα θα κάνουν το ράν τους. Το WTK του ΧΔΣ ειναι, είδες πως πήγε τους 6 μήνες τώρα. Ακόμη ει άι πολύ τρελό φτηνό το ΧΔΣ. Εάν συνεχιστεί το μπουλραν, τοτε το βλέπω τέλος της χρονιάς να χτυπάει το 1 $. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maybedelete Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε 😁 Με το που ξύπνησα το κοίταξα, σηκώθηκα, πήγα στον υπολογιστή, το επιβεβαίωσα, αγόρασα 10κ και μετά έγραψα το μήνυμα. Έπρεπε να πάρω αλλά 20κ να σου πω να τα κάνω 50κ συνολικά. Αλλά θέλω λίγα ακόμα χρπ και χλμ . Ίσως αφήσω τα ΧΡΠ γιατί άμα μας το καθυστερήσουν και άλλο....θα περιμένω ακόμα μουν ενώ τα άλλα θα κάνουν το ράν τους. Το WTK του ΧΔΣ ειναι, είδες πως πήγε τους 6 μήνες τώρα. Ακόμη ει άι πολύ τρελό φτηνό το ΧΔΣ. Εάν συνεχιστεί το μπουλραν, τοτε το βλέπω τέλος της χρονιάς να χτυπάει το 1 $. Axxx ελεγα να επενδυσω στο one και θα με κανεις να ριξω στο xdc(no financial advice i know) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Maybedelete είπε Axxx ελεγα να επενδυσω στο one και θα με κανεις να ριξω στο xdc(no financial advice i know) Αυτό ήταν πολύ καλό σημείο αγοράς. Και εγώ εδώ θα αγόραζα. Το οτι ανέβηκε στο 0.185 και είναι πιό πάνω απο το προηγούμενο ηψιλό = καλό σημάδι Το οτι κατέβηκε πιό κάτω απο το προηγούμενο χαμηλό δέν είναι καλό . Αυτο περίμενα, να κατεβει μεχρι 0.13-0.14 οχι πιό κάτω , για να κάνει μετά το πήδημα για 0,20-0.22. Επειδή έκανε τα 5 κυματα διόρθωσης, περίμενα ένα ΑΒΓΔ προς τα πάνω. Ίσως όμως το κάνει στα πλάγια Εδώ faling wedge = σύντομο σπάσιμο προς τα πάνω, οπου και το έκανε. Είναι πάντως πάνω στην κόψη, οριακά buy and wait... Άν πέσει θα πέσει στα 0.09. Αλλιώς θα προσπαθήσει για τα 0.18 και θα πρέπει να περάσει πάνω απο 0.18 και να μείνει εκεί για μερικές μέρες. λοιπόν πάω για γυμναστικούλα, αύριο νωρίς εγερτήριο. Τα λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Σε 10 μήνες άμα δεν έχουμε τελειώσει με την δική την βάψαμε. Όλο το μάρκετ κρέμεται από μια λεπτή χορδή. Καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Και εγώ πάντως αγόρασα xdc 😁 καλο Πάσχα να περάσετε τέλεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 22/4/2022 στις 6:28 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε Σε 10 μήνες άμα δεν έχουμε τελειώσει με την δική την βάψαμε. Όλο το μάρκετ κρέμεται από μια λεπτή χορδή. Καλημέρα. Δυστυχώς οι φόβοι μου σήμερα αρχίζουν να με κάνουν να ανυσηχώ.... καθυστέρηση για εμάς σημαίνει καταστροφή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Δυστυχώς οι φόβοι μου σήμερα αρχίζουν να με κάνουν να ανυσηχώ.... καθυστέρηση για εμάς σημαίνει καταστροφή.... Ε ναι μας καθυστερούν και άλλο… δεν ξέρω ποιοι το είδατε αυτό: Εγώ τουλάχιστον το βλέπω σαν να γεμίσω ακόμα περισσότερο το σακούλι μου γιατί θέλω πολλά ακόμα χρπ 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, panosbel είπε Ε ναι μας καθυστερούν και άλλο… δεν ξέρω ποιοι το είδατε αυτό: Εγώ τουλάχιστον το βλέπω σαν να γεμίσω ακόμα περισσότερο το σακούλι μου γιατί θέλω πολλά ακόμα χρπ 😛 Και γώ θέλω και άλλα....η σακούλα μας δέν γεμίζει δυστυχώς....όμως αφού έχουμε έστω και 1 ΧΡΠ στην σακούλα μας, είναι αρκετό αλλα θα πρέπει να περιμένουμε πολλά χρονια για να κάνει διαφορά το 1 χρπ. Παρόλα αυτά, και ούτος ο αριθμός άρτιος έστι. Για να μήν ξεχαστούμε.... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από FromMyAshesRRR ξεχασα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 48 λεπτά πριν, narta είπε Heavy on Sologenic, coreum, Songbird (αν και περιμένω Ιούλιο flr dump για να φορτώσω 6ψηφιο νούμερο) BTC και μαζεύω και ckb με στόχο 1mil πριν το 10/2023 που θα πέσει το halvening του Αφού όλο καθυστέρηση στην καθυστέρηση μας κάνουν για το ΦΛΡ.....άσε που δέν θα τα πάρουμε όλα με την μία....15% θα πάρουμε στην αρχή και νομίζω κάθε μήνα θα πάρουμε λιγα λιγα, ή κάτι τέτοιο ήταν. Δέν θυμάμαι σωστά. και τα τρία που ανάφερες θα κάνουν καλό ράν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Αφού όλο καθυστέρηση στην καθυστέρηση μας κάνουν για το ΦΛΡ.....άσε που δέν θα τα πάρουμε όλα με την μία....15% θα πάρουμε στην αρχή και νομίζω κάθε μήνα θα πάρουμε λιγα λιγα, ή κάτι τέτοιο ήταν. Δέν θυμάμαι σωστά. 15% initial dror και μετα 3% καθε μηνα για 36 μηνες νομιζω. ΑΛΛΑ με 100Β total supply οταν θα γινει το initial drop θα βρεθουνε 15Β με την μια tokens στην αγορα που ειναι ουσιαστικα free money αρα θα πεσει το dumping του αιωνα. Κάπου εκει στον πατο του βαρελιου θα ειναι η δικη μου 1η εντολη αγορας και αλλες μερικες μετα πιο κατω Αν σπάσει το BTC τα 37k και παει για 30k είμαι στημένος για SGB/FLR με το δικανο παραμασχαλα. Τιμες στόχοι >$0,02 $SGB, $0.1-$0.05 $FLR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις