Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Πρίν μέρες κάποιος στο φόρουμ ρωτησε για το ποιά 3 θα κρατούσα αν έπρεπε να αποφασίσω. ΧΛΜ ΦΛΡ ΣΓΒ είναι αυτά που θα κρατούσα. Θα πουλήσω για να αγοράσω πιό πολλά όταν πέσει η τιμή. 

Απλα εγώ δεν έχω διευκρίνισει ακόμη αν τα πουλάς στις 12dec 20:10 που γίνει το snapshot ή στις 13 που θα  πάρεις το airdrop ..

• Απαντ. 535
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Με το που γίνει το σναπσοτ στις 12 αμέσως στα πρώτα 10 δεπτερόλεπτα θα γίνει της κακομοίρας. dump να θολώσει η ομίχλη.  

20:00 ώρα Ελλάδος! SGB-ExFi

Επεξ/σία από Sakis_Spooky
Δημοσ.
Στις 3/12/2021 στις 4:42 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

Ώς τώρα βλέπω μονο Bitrue να είναι σωστή. ΑΠλά δεν εχει καλές αμοιβές για στακιγκ και δεν προλαβαίνεις να τα βάλεις μεσα. 

ειναι συνεχώς κατελημένα. 

Αυτό το παρατήρησα και εγώ... έχω προσπαθήσει κάποιες μέρες στις 18:00 το απόγευμα που γίνεται η αλλαγή και στο... δευτερόλεπτο όλα τελειώνουν! Υπάρχει κάποιος τρόπος? 

Δημοσ.

Όποιος Έχει ΝΕΧΟ και θέλει να τα πουλήσει, καλό είναι να τα στείλετε στο Bitrue και να τα πουλήσετε εκεί πιό ψηλα. Στο ΝΕΧΟ είναι γυρο στα 2.70$ ενώ στο Bitrue μπορείτε να τα πουλησετε πάνω απο 3$. Έχει λίγη προσφορά.... ;)

Δημοσ.

Το $XAVE το εχετε ακουσει; Ειναι το token του xrpavengers @xrpAve
Εχει αρκετο κοσμο στο twitter και λενε οτι θα δινουν rewards στους holdes. 🤔

Δημοσ.

Εγω σημερα «τζογαρα» μερικα €€ στο Arcane token μιας και εχει βαση το league of legends με εκατομμυρια gamers πανω σε αυτο αλλα και την σειρα anime στο νετφλιξ 

Μόλις τώρα, Maybedelete είπε

Εγω σημερα «τζογαρα» μερικα €€ στο Arcane token μιας και εχει βαση το league of legends με εκατομμυρια gamers πανω σε αυτο αλλα και την σειρα anime στο νετφλιξ 

Επισης το εκανε tweet o Elon

Δημοσ.

image.png.4ba2581dfab1273bb8f55cd54195f368.png

@panosbel και όλοι οι νεριαν κάτοχοι..... Bitrue staking Nerian, αν δεν εχετε δει.

Στις 11/12/2021 στις 3:06 ΜΜ, Sakis_Spooky είπε

αστα να πανε....θα μας δώσουν το 1/3 της μονάδας *looks at his nether region* 

Στις 10/12/2021 στις 7:18 ΜΜ, Maybedelete είπε

Επισης το εκανε tweet o Elon

και το LoL και το World of Warships και άλλα παιχνίδια και το twitch / Udemy / Dlive(BTT) έχει πάρα πολλά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

image.png.4ba2581dfab1273bb8f55cd54195f368.png

@panosbel και όλοι οι νεριαν κάτοχοι..... Bitrue staking Nerian, αν δεν εχετε δει.

αστα να πανε....θα μας δώσουν το 1/3 της μονάδας *looks at his nether region* 

και το LoL και το World of Warships και άλλα παιχνίδια και το twitch / Udemy / Dlive(BTT) έχει πάρα πολλά. 

Καλά που το θυμασαι ότι είχα αναφέρει το nerian ;;;😂😂😂και μου έλεγες τι είναι αυτό και να προσέχω μην είναι σπαμ….τέλος πάντων Τα πούλησα για χρπ!!

• Δημιουργία νέου...