Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, KOSTANTAS είπε

ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ VIVECHROΜ NEOPAL ECO; ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΛΥΣΕΙΣ;

Για αρχή, μην φωνάζεις, θα ξυπνήσεις τους γείτονες. 😁

Να ανοίξεις την μπαλκονόπορτα δοκίμασες;

• 8 μήνες μετά...
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ισχύει για benjamin moore αυτά που λένε για premium χρώμα κτλ κτλ ; Θα βάψω το επόμενο διάστημα εσωτερικά ένα διαμέρισμα 60τμ και χρειάζομαι περίπου 30l . Αυτό ισοδυναμεί με 150€ το λιγότερο και περίπου 700€ αν πάω σε benjamin moore. Η διαφορά είναι προφανώς τεράστια το θέμα είναι αξίζει ; Ένας φίλος πριν χρόνια έβαψε το σπίτι του με benjamin moore και είδε την τωρινή τιμή και έπαθε εγκεφαλικό , λέει δεν αξίζει , εσείς τι λέτε ;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Ισχύει για benjamin moore αυτά που λένε για premium χρώμα κτλ κτλ ; Θα βάψω το επόμενο διάστημα εσωτερικά ένα διαμέρισμα 60τμ και χρειάζομαι περίπου 30l . Αυτό ισοδυναμεί με 150€ το λιγότερο και περίπου 700€ αν πάω σε benjamin moore. Η διαφορά είναι προφανώς τεράστια το θέμα είναι αξίζει ; Ένας φίλος πριν χρόνια έβαψε το σπίτι του με benjamin moore και είδε την τωρινή τιμή και έπαθε εγκεφαλικό , λέει δεν αξίζει , εσείς τι λέτε ;

Είναι καλο χρώμα αλλά υπερβολή σε αυτή την τιμή για το σπίτι

Εχω χρησιμοποιήσει απο  isomat  την premium color σειρα και vechro χρωματα παρα πολύ καλα και τα δυο

Ειδικά στο μπάνιο το έβαψα με vechro αντιμουχλικο και μετα από 3 χρονια είναι όπως την πρώτη ημέρα,δεν εχει επηρεαστεί καθόλου από τους υδρατμούς   

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tollisth είπε

Είναι καλο χρώμα αλλά υπερβολή σε αυτή την τιμή για το σπίτι

Εχω χρησιμοποιήσει απο  isomat  την premium color σειρα και vechro χρωματα παρα πολύ καλα και τα δυο

Ειδικά στο μπάνιο το έβαψα με vechro αντιμουχλικο και μετα από 3 χρονια είναι όπως την πρώτη ημέρα,δεν εχει επηρεαστεί καθόλου από τους υδρατμούς   

Εντωμεταξύ μου ζητάνε 750 € για να βάψουν διαμέρισμα 60 τμ (τοίχοι ταβάνια) χωρίς τα χρώματα , σαν πολλά μου φαίνονται τόσο παίζει στην πιάτσα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Εντωμεταξύ μου ζητάνε 750 € για να βάψουν διαμέρισμα 60 τμ (τοίχοι ταβάνια) χωρίς τα χρώματα , σαν πολλά μου φαίνονται τόσο παίζει στην πιάτσα ;

με κουβαλημα και χαρτόματα κτλ θα παρει 3 μερες οπότε ενα 600αρι θα το εδινες. τα 750 ειναι πολλα αλλα παιζει ρολο η περιοχη. αλλη τιμη δινουν γλυφαδα αλλη στο γαλατσι. 

δεν την ξερω την b moore αλλα ειναι αμερικάνικη οποτε λογικο να ειναι ακριβη εδω ελλαδα. εχουμε τεραστια ελληνικη βιομηχανια χρωματων και μαλιστα καλη. μην ασχολείσαι

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από τις Ελληνικές ,καλύτερη είναι η Χρωτεχ

Είναι ελαφρά πιο τσιμπιμενη σε τιμές,αλλά σύμφωνα με πολλούς επαγγελματίες τα αξίζει.

Καλύτερη καλυπτικοτητα, και αντοχή σε πλυσίματα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

με κουβαλημα και χαρτόματα κτλ θα παρει 3 μερες οπότε ενα 600αρι θα το εδινες. τα 750 ειναι πολλα αλλα παιζει ρολο η περιοχη. αλλη τιμη δινουν γλυφαδα αλλη στο γαλατσι. 

Για βάψιμο ντουλάπας όχι όλη τις πόρτες μόνο πόσο περίπου ; ουσιαστικά είναι μία ντουλάπα στο 1 υπνοδωμάτιο και άλλη (μισή είναι) στο άλλο. Φαντάσου για βάψιμο σπιτιού + πόρτες ντουλαπιών μου ζητάνε 2200€ 🤦‍♂️ Α και περιοχή Δυτική Αττική🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...