Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε λίγες ημέρες θα βάψω το σπίτι μου και θα ήθελα γνώμες για χρωματα- εταιρίες από αντισοιχες εμπειρίες που έχετε 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επί σειρά ετών έβαφα το σπίτι με Super Neopal, πολύ ευχαριστημένος.. το μόνο κακό ήταν ότι ψηλό μύριζε λιγάκι. Πριν 2 χρόνια δοκίμασα Vechro, άοσμο εντελώς. Βάψαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε σαν να μην είχε γίνει καμία εργασία. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στα ευαίσθητα σημεία του σπιτιού όπως είναι το ταβάνι το Vechro άρχισε να σπάει πολύ πιο γρήγορα από το Neopal λόγο υγρασίας και κάποιας ρωγμής στην ταράτσα. Εν ολίγης είδα με το Vechro σπασίματα στα δύο χρόνια ενώ με το Neopal έβλεπα στα 4+ χρόνια. Το δωμάτιο των παιδιών το έβαψα με Benjamin Moore μια 5ετία τώρα και είναι σαν να βάφτηκε εχθές, πραγματικά κορυφαία επιλογή αλλά πολύ πιο ακριβή. Αν οικονομικά αντέχεις πας σε Benjamin Moore με κλειστά μάτια. Βέβαια δεν είναι η δουλεία μου οπότε κάτσε να σου πει και κανένας επαγγελματίας.      

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zNikosz είπε

Επί σειρά ετών έβαφα το σπίτι με Super Neopal, πολύ ευχαριστημένος.. το μόνο κακό ήταν ότι ψηλό μύριζε λιγάκι. Πριν 2 χρόνια δοκίμασα Vechro, άοσμο εντελώς. Βάψαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε σαν να μην είχε γίνει καμία εργασία. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στα ευαίσθητα σημεία του σπιτιού όπως είναι το ταβάνι το Vechro άρχισε να σπάει πολύ πιο γρήγορα από το Neopal λόγο υγρασίας και κάποιας ρωγμής στην ταράτσα. Εν ολίγης είδα με το Vechro σπασίματα στα δύο χρόνια ενώ με το Neopal έβλεπα στα 4+ χρόνια. Το δωμάτιο των παιδιών το έβαψα με Benjamin Moore μια 5ετία τώρα και είναι σαν να βάφτηκε εχθές, πραγματικά κορυφαία επιλογή αλλά πολύ πιο ακριβή. Αν οικονομικά αντέχεις πας σε Benjamin Moore με κλειστά μάτια. Βέβαια δεν είναι η δουλεία μου οπότε κάτσε να σου πει και κανένας επαγγελματίας.      

Συμφωνώ απολυτα για το Benjamin Moore είναι πολύ καλο απλα και μαλλον η εππομενη φορα θα ειναι με αφτο αλλα επειδή ο μικρος είναι στην φάση που ανακαλύπτει ζωγραφίζει τα πάντα και σίγουρα στα επόμενα χρονια θα ξαναθελει βάψιμο σκεφτόμουν για κατι ποιο οικονομικο  αλλά σίγουρα θέλω καλο,απο φιλο ειναι πολυ ευχαριστιμενος απο χρωτεχ artex eco ειδα επισης και isomat την θεωρώ πολύ ποιοτική εταιρία δεν ξερω τι παίζει με τα χρωματα  ομως

Δημοσ.

Εμείς πάντως είχαμε βάψει με Benjamin Moore το εξωτερικό του σπιτιού και στα 2-3 χρόνια ήταν χάλια. Έπειτα χρησιμοποιήσαμε Βιβεχρώμ αν δεν κάνω λάθος και εδώ και 3 χρόνια είναι σε πολύ καλή κατάσταση!

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι γενικά υπάρχει δυσαρέσκεια με τη BM λόγω και των τιμών της και πήγαινε για κλείσιμο. Δεν γνωρίζω αν ήταν απλά φήμη.

Δημοσ.

Για Βιβεχρώμ τωρα τελευταία χρειαστείτε να παρω ένα λίτρο για ένα μερεμέτι που ήθελα να κανω και το θέμα ήταν ότι το χρώμα βγήκε πολύ διαφορετικο από αυτό που διαλεξα και το πήγα πισω και μου είπε ότι διάλεξα βγήκε πράγμα που δεν ισχύει  σε καμία περίπτωση εγώ ήθελα κριτίνο και αυτό βγήκε άσπρο σχεδόν  αλλα μου το διορθωσε καπως , τώρα δεν ξερω αν ήταν λάθος δικο του και δεν το παραδεχτηκε  λιγο τωρα το σκεφτομαι για Βιβεχρώμ  

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tollisth είπε

Συμφωνώ απολυτα για το Benjamin Moore είναι πολύ καλο απλα και μαλλον η εππομενη φορα θα ειναι με αφτο αλλα επειδή ο μικρος είναι στην φάση που ανακαλύπτει ζωγραφίζει τα πάντα και σίγουρα στα επόμενα χρονια θα ξαναθελει βάψιμο σκεφτόμουν για κατι ποιο οικονομικο  αλλά σίγουρα θέλω καλο,απο φιλο ειναι πολυ ευχαριστιμενος απο χρωτεχ artex eco ειδα επισης και isomat την θεωρώ πολύ ποιοτική εταιρία δεν ξερω τι παίζει με τα χρωματα  ομως

Δεν ξέρω αν είναι όλη η σειρά έτσι πάντος αυτό που διαλέξαμε πλένεται ο τοίχος. Η γυναίκα μου παλιά δούλευε σε χρωματοπωλείο και εκείνη τα διάλεξε. Δεν θυμάμαι καν τι είναι..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tollisth είπε

και το θέμα ήταν ότι το χρώμα βγήκε πολύ διαφορετικο από αυτό που διαλεξα και το πήγα πισω και μου είπε ότι διάλεξα βγήκε πράγμα που δεν ισχύει  σε καμία περίπτωση εγώ ήθελα κριτίνο και αυτό βγήκε άσπρο σχεδόν  αλλα μου το διορθωσε καπως

Ακριβώς το ίδιο έπαθα εγώ με αγορά από πράκτικερ. Μου έβαλε το άσπρο σε ένα μηχάνημα για να γίνει σαν το κιτρινίζον χρώμα που διάλεξα και όταν έφτασα σπίτι ήταν άσπρο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ακριβώς το ίδιο έπαθα εγώ με αγορά από πράκτικερ. Μου έβαλε το άσπρο σε ένα μηχάνημα για να γίνει σαν το κιτρινίζον χρώμα που διάλεξα και όταν έφτασα σπίτι ήταν άσπρο.

Με βιβεχρωμ και εσύ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tollisth είπε

Με βιβεχρωμ και εσύ? 

Nαι αλλά δεν ξέρω αν φταίει η εταιρία ή ο υπάλληλος του πράκτικερ που δεν ήξερε τι έκανε. Το έβαψα τελικά με αυτό που πήρα γιατί δεν είναι δικό μου το σπίτι και βαριόμουν να γυρίσω πίσω. Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα του χρώματος πάντως και δεν μου μύρισε και πολύ. 

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, tollisth είπε

Για Βιβεχρώμ τωρα τελευταία χρειαστείτε να παρω ένα λίτρο για ένα μερεμέτι που ήθελα να κανω και το θέμα ήταν ότι το χρώμα βγήκε πολύ διαφορετικο από αυτό που διαλεξα και το πήγα πισω και μου είπε ότι διάλεξα βγήκε πράγμα που δεν ισχύει  σε καμία περίπτωση εγώ ήθελα κριτίνο και αυτό βγήκε άσπρο σχεδόν  αλλα μου το διορθωσε καπως , τώρα δεν ξερω αν ήταν λάθος δικο του και δεν το παραδεχτηκε  λιγο τωρα το σκεφτομαι για Βιβεχρώμ  

32 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πολυ πιθανο να μην επελεξαν το σωστο ασπρο σαν βαση, να εβαλαν οτι ηταν λαθος ποσοτητα 5λτ αντι για 15 ή ακομα να ειχε τελειωσει καποια χρωστικη και να μην το ειχαν παρει χαμπαρι γιατι κολλησε το προγραμμα.. εχω παθει και τα 3 κατα καιρους σε διαφορες μαρκες.. Απο τοτε αν ειναι για τοπικο μερεμετι, παω παιρνω το χρωματολογιο και το βαζω διπλα διπλα με τον τοιχο που θελω.. 

Επεξ/σία από nick#18
  • Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tollisth είπε

40 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πολλα μπορει να φταίνε. Μου εχει τυχει να βγουν οι χρωστικές εξω  η να βλέπω να μου βγαζει χρωμα και το μηχανημα να λεει πως εχουν τελειώσει καποιες χρωστικές. Επισης καμια φορα μπορει αντι για λευκη βαση να βαλουν λευκο χρώμα που βγαινει πολυ ανοιχτό.

Όσο αφορα τις μαρκες δοκιμασα vitex τα πιο ακριβά teflon, satin και απογοήτευτηκα. Το απλο ηταν οκ αλλα οχι σαν vivechrom. Ειχα προβληματα

• Like 2
Δημοσ.

θα συμφώνησω για vivechrom neopal eco. άψογα. και ο τοίχος μπορεί να πλυθεί με υγρό πανί χωρίς να γίνει ζημιά στο χρώμα. θυμάμαι πιο πριν είχα βαλει κατι μούφες smaltoplast που τα πρωωθούσαν όλα τα χρωματοπωλεία και αν πήγαινες να καθαρίσεις τον τοίχο με νερό, έβγαινε και τΟ χρώμα μαζί σε κομμάτια. υπερμούφα χρώματα. από αυτά μακριά. για το χρώμα κράτα το κωδικό χρώματος που θα φτιάξεις για να μπορείς να φτιάξεις ακριβώς το ίδιο στο ίδιο χρωματοπωλείο.  

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, seventh_son είπε

θα συμφώνησω για vivechrom neopal eco. άψογα. και ο τοίχος μπορεί να πλυθεί με υγρό πανί χωρίς να γίνει ζημιά στο χρώμα. θυμάμαι πιο πριν είχα βαλει κατι μούφες smaltoplast που τα πρωωθούσαν όλα τα χρωματοπωλεία και αν πήγαινες να καθαρίσεις τον τοίχο με νερό, έβγαινε και τΟ χρώμα μαζί σε κομμάτια. υπερμούφα χρώματα. από αυτά μακριά. για το χρώμα κράτα το κωδικό χρώματος που θα φτιάξεις για να μπορείς να φτιάξεις ακριβώς το ίδιο στο ίδιο χρωματοπωλείο.  

Το smaltoplast extra θεωρείται καλο. Παντως ειχα δοκιμασει το vitex satin eco που υποτίθεται αντέχει και με λιγο πλυσιμο ξεβαφε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...