Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Καλημερα, ειμαι σε φαση αγορας τεντας , εχω ενα μπαλκονι 5 και κατι μετρα η μια πλευρα ειναι περιπου 2 μετρα και η αλλη ειναι 70 cm το υπολοιπο 1,30 ειναι τοιχος, εχω παρει 2 προσφορες 1 με τεν κατε πανι τιμη που μου εδωσε 450 ευρω για εμπριμε? με σχεδιο δηλαδη, το οποιο κιολας μου ειπε οτι θα μου το δωσει στην τιμη του εκρου? σκετου χωρις σχεδιο, κλεισιμο ολο γυρω γυρω ακομα και την μικρη πλευρα που ανεφερα, και για το μικρο μου ανεφερε θα σου βαλω να ειναι σταθερο, κοστος 30 ευρω γιατι με μηχανισμο θα μου παει 80. επισης εχει και 20 αξιολογησεις στο google με μονο 2, με 1 αστερι ο δευτερος με το das πανι 470 ευρω, χωρις να βαλει στην μικρη πλευρα ,αν βαλει στην μικρη πλευρα πανι θα παει + 70 ευρω,αλλα μου τα ελεγε περιεργα, δηλαδη και τι να σου βαλω εδωωωω και να δω τι εχωωω και μπορει να μην εχω πανι απο αυτο που διαλεξες απο την υπολοιπη τεντα και να σου βαλω χωρις σχεδιο,μενει στην πολυκατοικια αυτος και εχει βαλει και σε αλλους τεντα , επισης οταν τον ρωτησα να μου βγαλει τιμη με τεν κατε πανι μου πε 550! 100 ευρω διαφορα χωρις παλι να μπει πανι στην μικρη πλαινη πλευρα, για αυτον το das ειναι το καλυτερο πανι τωρα , επισης αυτος οταν ηρθε μου μπηκε και χωρις μασκα μεσα το οποιο δεν εκτιμησα γιατι οταν δεν ξερεις τον αλλο δεν μπορεις να εισαι τοσο free style , αλλα λει ακομα οτι αν γινει κατι με το πανι αργοτερα και το καλυπτει η εταιρια δεν θα με κρεμασει οπως λει γινοταν με τεν κατε, και οταν του ανεφερα την τιμη για τεν κατε που εδωσε ο πρωτος δεν μπορουσε να καταλαβει πως δινει τοσο χαμηλη τιμη, σε φαση οτι ειτε η τεντα θα εχει τρυπες ξερω γω η θα την βαλω μονος μου δεν ξερω ηρθε και ενας τριτος με τεν κατε πανι και αυτος τιμη δεν εχω παρει αλλα δεν το βλεπω να πλησιαζει τον πρωτο και δεν θα το ψαξω παραπερα ενταξει μην το κανω και κυπριακο, οποτε η απο τον πρωτο η απο τον δευτερο, για πειτε μου γνωμες μπειτε στην θεση μου τι θα κανετε ,μην μου πειτε για αλλο ειδος σκιασης ,η τεντα σας ειδος εχει κλεισει!
xsterg Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 φιλε σε βλεπω ασχετο με μαστορικα. απο το ιντερνετ δουλειες τετοιες δεν γινονται. ψαξε ρωτα φιλαρακια και γνωστους. μην βιαζεσαι. αν καποιος δεν σου γεμιζει το ματι απερριψε τον. ζητα να δεις δουλειες του. εγω εδω στην πατρα εχω τεντα επαγγελματια που εινια αψογος. οσες φορες εχει βαλει τεντες σε σπιτια μου η σπιτια γνωστων ειναι αψογος. δεν κανει την παραμικρη ατσαλια και ειναι συνεπης σε οτι πουμε. οι τιμες του ειναι στον μεσο ορο της αγορας αλλα εγω ποτε δεν εψαχνα τον πιο φτηνο. τον πιο σωστο θελω και με εχει καλυψει. 1
kage Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει να κάνει με την κατηγορια του πανιού...μέχρι κ αν θα είναι ακαυστο/βραδυκαυστο το πανι.. Πρόσφατα έβαλα κάνα 6αρι μέτρα ελληνικό πανί σε αυτή την τιμη.calbari ή protection ήταν.ο τεντας μόνο μέτρα κ τοποθέτηση έκανε...το πανί ήρθε ετοιμο από την βιοτεχνια -εργοστασιο.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από kage
artist1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Ξερει καποιος ποιο πανι ειναι καλυτερο το Calbari ή το TenCate δυο κυριοι μου ειπαν πως το TenCate (Ολλανδικό) ειναι καλύτερο και ένας αλλος ειπες πως το Calpari ειναι καλύτερο και το TenCate ειναι πιο λεπτό και θα εχει αντηλιά. Τι ισχύει τελικα; Υπάρχει πανι που να ναι ακαυστο; γιατι ειναι συχνο φαινομενο να πεφτουν απο τους πανω ορόφους τσιγαρα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, artist1 είπε Ξερει καποιος ποιο πανι ειναι καλυτερο το Calbari ή το TenCate δυο κυριοι μου ειπαν πως το TenCate (Ολλανδικό) ειναι καλύτερο και ένας αλλος ειπες πως το Calpari ειναι καλύτερο και το TenCate ειναι πιο λεπτό και θα εχει αντηλιά. Τι ισχύει τελικα; Υπάρχει πανι που να ναι ακαυστο; γιατι ειναι συχνο φαινομενο να πεφτουν απο τους πανω ορόφους τσιγαρα τωρα το ποιο ειναι καλυτερο ειναι σχετικο λιγο, αυριο θα ρθουν να βαλουν την δικια μου τεν κατε, σαν πανι θα εβαζα das to χει βαλει η μανα μου και το χει 2 -3? χρονια, μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα,δεν εβαλα αυτο λογο οτι ο επαγγελματιας με απογοητευσε για 2-3 σοβαρους λογους. , πηρα απο 3 προσφορα οι 2 ηταν τεν κατε και ο ενας das, ο ενας απο αυτους σχετικα με τα πανια, μου ειπε κοιτα οτι και να βαλεις ενα 5αρι με 7 χρονια θα σε βγαλει, κατα την ταπεινη μου γνωμη βρες την καλυτερη προσφορα για οποιαδηποτε απο τις δυο μαρκες και βουρ στον πατσα
Ntinaras Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Ειχα δουλεψει ενα διαστημα σε τενταδικο, ο τεντας μου ειχε πει ξεκαθαρα πως το καλυτερο ειναι το Nyfan, και απο μπρατσα τα king( μαλιστα ειχα φαει ενα μπρατσο στη κοιλια καθως το ανοιγα ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα