IRADev Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/8318473/Karcher-K4-Premium-Full-Control-Home-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-130bar.html https://www.skroutz.gr/s/14148765/Nilfisk-C-135-1-8-HOME-EU-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-135bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html Γνώμες/εμπειρίες παιδιά ? Βασανίζομαι εδώ και 1 μήνα Ο λόγος που είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 είναι τα εξαρτήματα καθαρισμού για το πάτωμα που έχουν. Επίσης, ο λόγος που βρίσκομαι σε δίλλημα είναι επειδή, απ' όσα διαβάζω, το K4 έχει πλαστική αντλία. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από IRADev
papoys1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω το Κ4 το παλαιότερο πολλά χρόνια.Αν δεν σε νοιάζει το οικονομικό σίγουρα πας εκεί. Δεν λέω καλό μηχάνημα αξιόπιστο δυνατό αλλά πανάκριβα ανταλλακτικά ή παρελκόμενα. Ήθελα σωλήνα αποχέτευσης και για 10μετρο ζητούσαν 75 ευρώ. Ευτυχώς βρήκα στο leroy με 15 νομίζω το οποίο είχε και με 1 ευρώ αντάπτορα για το karcher. Τώρα έχουν καταργήσει το συγκεκριμένο αντάπτορα. Έσπασε ένα μικρό πλαστικάκι μέσα από την κάνη και δεν το πουλούσαν μόνο του αλλά μου έλεγαν καινούργια κάνη 35 ευρώ. Πήρα καινούργια κάνη μετά από 2 χρόνια το ίδιο.(έχω τα πλαστικά σε ένα κουτάκι) Ευτυχώς βρήκα με 2,5 στο aliexpress και μεταλλικό μάλιστα που δεν παθαίνει ποτέ τίποτε τις έφτιαξα και τις δύο. Πας για ένα φίλτρο νερού και σου λένε 15 ευρώ. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι κυρίως για επαγγελματικά πλυστικά που είναι κορυφαία και έβγαλε κάποια πιο φθηνά για ιδιώτες αλλά τους αλλάζει τα φώτα αν χρειαστούν κάποιο εξάρτημα. Βλέπω τώρα στο ίντερνετ αυτό που λες το δίνουν με σωλήνα υψηλής πίεσης μόνο 6 μέτρων που δεν είναι καθόλου λειτουργικός και θα σου πουν μετά δώσε 60-70 να πάρεις ένα 8μετρο ή 10μετρο που δίνουν οι περισσότεροι. Η επιλογή δική σου. edit Ρίξε και μια ματιά στα sterwins στο leroy. Πολύ καλές τιμές εγγύηση τρία χρόνια και φθηνά παρελκόμενα. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από papoys1 1
mad scientist Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Το Nilfisk έχει αντλία αλουμινίου αντί συνθετικής του Karcher. Στο Karcher αλλάζεις το τμήμα της αντλίας που έχει πρόβλημα. Στη Nilfisk η αντλία έχει ανταλλακτικά ένα ένα. Τα αξεσουάρ της Nilfisk είναι αισθητά οικονομικότερα από την Karcher. πχ τα μπέκ. Αν το Karcher είναι υδρόψυκτο είναι ένα συν αλλά όχι τόσο σημαντικό. Στη δουλειά 18 χρόνια δεν μου έχει έρθει ποτέ σχεδόν μηχάνημα με επαγωγικό μοτέρ καμένο. 1
IRADev Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δηλαδή οι πιθανότητες να χαλάσει κάτι είναι 50-50 ? Επειδή όντως ακόμη και στις αξιολογήσεις γίνεται σχολιασμός για το υψηλό κόστος των ανταλλακτικών για τα Karcher. Εγώ χρειάζομαι το πλυστικό για 1-2 χρήσεις το μήνα για το αυτοκίνητο και την αυλή. Είδα το Sterwins απο το site τους (δεν υπάρχει Leroy στην περιοχή μου) αλλά στα εξαρτήματα δε βρίσκω κάτι για το πάτωμα (όπως το patio cleaner της Nilfisk ή το T350 της Karcher) όπως επίσης και σ' αυτό που δίνει το Lidl. Τα Stihl φαίνονται στιβαρά αλλά τα bar μου φαίνονται λίγα.. και το κόστος των εξαρτημάτων/ανταλλακτικών πάνω-κάτω το ίδιο με αυτό της Karcher.
thanasisxask Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Έχω αυτό εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το δούλεψα αρκετά λόγω πλημμύρας στην πόλη μου και δεν κατάλαβε τίποτα. Με κεφαλή αλουμίνιου και επαγωγικο μοτέρ. Πολύ ποιοτικά τα παρελκόμενα αλλά τα έξι μέτρα λάστιχο είναι μειονέκτημα. Πήρα από το Ali και βόλεψα την κατάσταση. Μετάνιωσα που δεν πήρα το re110, είναι με ίδια χαρακτηριστικά αλλά με ποιο μεγάλο σωλήνα και ποιο πρακτικό στο μάζεμα του καλωδίου του σωλήνα και μαζεύει επίσης και η λαβή. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Γενικα ειμαι αρνητικος στα karcher. Αλλοι τα βρισκουν τέλεια αλλα ότι έχω πάρει το έχω μετανιώσει και δεν προκειται ποτε να παρω παλι 1
IRADev Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, thanasisxask είπε Έχω αυτό εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το δούλεψα αρκετά λόγω πλημμύρας στην πόλη μου και δεν κατάλαβε τίποτα. Με κεφαλή αλουμίνιου και επαγωγικο μοτέρ. Πολύ ποιοτικά τα παρελκόμενα αλλά τα έξι μέτρα λάστιχο είναι μειονέκτημα. Πήρα από το Ali και βόλεψα την κατάσταση. Μετάνιωσα που δεν πήρα το re110, είναι με ίδια χαρακτηριστικά αλλά με ποιο μεγάλο σωλήνα και ποιο πρακτικό στο μάζεμα του καλωδίου του σωλήνα και μαζεύει επίσης και η λαβή. Πόσο καιρό το έχεις ?
thanasisxask Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 51 λεπτά πριν, IRADev είπε Πόσο καιρό το έχεις ? Ένα χρόνο αλλά έχει δουλέψει αρκετά, με έχει βολέψει πολύ και στα χαλιά και στο αυτοκίνητο. Μετάνιωσα λίγο (γιατί και αυτό κάνει καλά την δουλειά του) που δεν πήρα το μεγαλύτερο μοντέλο γιατί τελικά είναι ένα εργαλείο το οποίο θα δουλεύει αρκετές φορές τον χρόνο και πρέπει να είναι καλής ποιότητας. 1
LouCi4er Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Στις 18/4/2021 στις 4:54 ΠΜ, IRADev είπε https://www.skroutz.gr/s/8318473/Karcher-K4-Premium-Full-Control-Home-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-130bar.html https://www.skroutz.gr/s/14148765/Nilfisk-C-135-1-8-HOME-EU-Πλυστικό-Ρεύματος-με-Πίεση-135bar-και-Μεταλλική-Αντλία.html Γνώμες/εμπειρίες παιδιά ? Βασανίζομαι εδώ και 1 μήνα Ο λόγος που είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 είναι τα εξαρτήματα καθαρισμού για το πάτωμα που έχουν. Επίσης, ο λόγος που βρίσκομαι σε δίλλημα είναι επειδή, απ' όσα διαβάζω, το K4 έχει πλαστική αντλία. Εχω το Nilfisk του τιτλου.Το εχω κανενα 6μηνο αλλα το εχω δουλεψει 3-4 φορες,θα γραψω πιο κατω γι αυτο.Πριν απο αυτο ειχα ενα Karcher 110bar αν θυμαμαι καλα.Το Karcher το ειχα καμια 7ετια,του ειχα πιει το αιμα,δεν ειχε κανει κιχ.Στο τελος ραγισε η αντλια του (πλαστικη) και νομιζω οτι ειχε καπου στα 80-100€ και δεν συμφερε.Απο μαλακια μου το χαλασα,το δουλευα συνεχομενα για μιαμιση ωρα,το πιεσα φουλ και μαλλον γι αυτο ραγισε.Με βολευε παρα πολυ,ειχε ενα συστημα με 3 σκαλες στο μοτερ που αλλαζαν απλα αν παταγες και αφηνες γρηγορα την σκανδαλη.Ηταν πολυ ποιοτικο μηχανημα,καμια σχεση με τα μοντελα που εχει τωρα η Karcher στα 110 bar.Τεσπα,να μην τα πολυλογω,ημουν και εγω αναμεσα στα δυο και τελικα πηρα το Nilfisk.Το Nilfisk ειναι παρα πολυ ποιοτικο μηχανημα,σου δινει την αισθηση στιβαρης κατασκευης.Εχει ενας φιλος μου το Κ4 και το δοκιμασα.Μια η αλλη ειναι τα δυο πλυστικα,απο ποιοτητα και αποδοση.Απλα,επειδη το ειχα ψαξει,τα Karcher εχουν αθλιο πιστολι που χαλαει.Σπαει ενα πλαστικο μπροστα στην κανη και δεν κανει την βενταλια,υπαρχει βεβαια στο Ali μεταλλικο ανταλακτικο οπως ειπε και ο Παππους αλλα κλαιν. Το Κ4 εχει μεταλλικη αντλια,το υδροψυκτο μοτερ που γραφει μαρκετινγκ ειναι,δεν κανει καμια διαφορα γενικα.Αν το Κ4 ειχε αλλο πιστολι και ηταν στα ιδια λεφτα με το Nilfisk θα πηγαινα στο Κ4.Τωρα με το Nilfisk να ειναι φθηνοτερο ειναι μονοδρομος.Τα Stihl που λεει ο Θανασης ειναι rebrand Nilfisk 1
thanasisxask Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Εχω το Nilfisk του τιτλου.Το εχω κανενα 6μηνο αλλα το εχω δουλεψει 3-4 φορες,θα γραψω πιο κατω γι αυτο.Πριν απο αυτο ειχα ενα Karcher 110bar αν θυμαμαι καλα.Το Karcher το ειχα καμια 7ετια,του ειχα πιει το αιμα,δεν ειχε κανει κιχ.Στο τελος ραγισε η αντλια του (πλαστικη) και νομιζω οτι ειχε καπου στα 80-100€ και δεν συμφερε.Απο μαλακια μου το χαλασα,το δουλευα συνεχομενα για μιαμιση ωρα,το πιεσα φουλ και μαλλον γι αυτο ραγισε.Με βολευε παρα πολυ,ειχε ενα συστημα με 3 σκαλες στο μοτερ που αλλαζαν απλα αν παταγες και αφηνες γρηγορα την σκανδαλη.Ηταν πολυ ποιοτικο μηχανημα,καμια σχεση με τα μοντελα που εχει τωρα η Karcher στα 110 bar.Τεσπα,να μην τα πολυλογω,ημουν και εγω αναμεσα στα δυο και τελικα πηρα το Nilfisk.Το Nilfisk ειναι παρα πολυ ποιοτικο μηχανημα,σου δινει την αισθηση στιβαρης κατασκευης.Εχει ενας φιλος μου το Κ4 και το δοκιμασα.Μια η αλλη ειναι τα δυο πλυστικα,απο ποιοτητα και αποδοση.Απλα,επειδη το ειχα ψαξει,τα Karcher εχουν αθλιο πιστολι που χαλαει.Σπαει ενα πλαστικο μπροστα στην κανη και δεν κανει την βενταλια,υπαρχει βεβαια στο Ali μεταλλικο ανταλακτικο οπως ειπε και ο Παππους αλλα κλαιν. Το Κ4 εχει μεταλλικη αντλια,το υδροψυκτο μοτερ που γραφει μαρκετινγκ ειναι,δεν κανει καμια διαφορα γενικα.Αν το Κ4 ειχε αλλο πιστολι και ηταν στα ιδια λεφτα με το Nilfisk θα πηγαινα στο Κ4.Τωρα με το Nilfisk να ειναι φθηνοτερο ειναι μονοδρομος.Τα Stihl που λεει ο Θανασης ειναι rebrand Nilfisk Το stihl είναι πολύ πιο ποιοτικό από το nilfisk, πολύ καλύτερη κατασκευή. Μέσα μπορεί να έχει τα ίδια εξαρτήματα αλλά όποιος πάει να αγοράσει nilfisk να ξεκαθαρίσει με τον πωλητή ότι το πιεστικο που θα πάρει έχει επαγωγικο μοτέρ. 1
mad scientist Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, IRADev είπε Δηλαδή οι πιθανότητες να χαλάσει κάτι είναι 50-50 ? Επειδή όντως ακόμη και στις αξιολογήσεις γίνεται σχολιασμός για το υψηλό κόστος των ανταλλακτικών για τα Karcher. Εγώ χρειάζομαι το πλυστικό για 1-2 χρήσεις το μήνα για το αυτοκίνητο και την αυλή. Είδα το Sterwins απο το site τους (δεν υπάρχει Leroy στην περιοχή μου) αλλά στα εξαρτήματα δε βρίσκω κάτι για το πάτωμα (όπως το patio cleaner της Nilfisk ή το T350 της Karcher) όπως επίσης και σ' αυτό που δίνει το Lidl. Τα Stihl φαίνονται στιβαρά αλλά τα bar μου φαίνονται λίγα.. και το κόστος των εξαρτημάτων/ανταλλακτικών πάνω-κάτω το ίδιο με αυτό της Karcher. Το ποσό θα κρατήσει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κατασκευή, αστοχία υλικού, σωστή χρήση, ποιότητα νερού, κτλ. Τα Stihl είναι Nilfisk που είναι ίδια με Comet... Αν θες να καθαρίζεις δάπεδο χωρίς πιτσιλιές τότε σίγουρα δεν σε καλύπτει το τουρμπο που είναι ιδανικό κατά τα άλλα. 1
IRADev Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Στις 20/4/2021 στις 11:34 ΜΜ, mad scientist είπε Το ποσό θα κρατήσει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κατασκευή, αστοχία υλικού, σωστή χρήση, ποιότητα νερού, κτλ. Τα Stihl είναι Nilfisk που είναι ίδια με Comet... Αν θες να καθαρίζεις δάπεδο χωρίς πιτσιλιές τότε σίγουρα δεν σε καλύπτει το τουρμπο που είναι ιδανικό κατά τα άλλα. Καλά ναι, εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες μεν, αλλά δεν είναι λογικό π.χ. τα μισά και περισσότερα σχόλια για τα K4, που έχουν κόστος πάνω-κάτω τα 200 ευρώ, να κάνουν λόγο για διάφορες βλάβες σε διάστημα 1-2 ετών.. Σας ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα