panpapad Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας! Εδώ και 4 ημέρες ξαφνικά αντιμετωπίζω συνεχείς ακούσιες αποσυνδέσεις από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Δεν έχω καθόλου σήμα πρακτικά πλέον (Wind) και αν και κατηγορούσα τον πάροχο, εν τέλει σε άλλο κινητό λειτουργεί κανονικά η SIM. Επίσης στο κινητό μου, SIM της Vodafone και δοκιμή και στις 2 θέσεις παρουσιάζεται δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα. Κάποια ιδέα; Επίσης έχει, σπάνια πλέον, αναλαμπές δευτερολέπτων όπου φαίνεται να πιάνει σήμα αλλά και πάλι αποσυνδέεται και ζητάει PIN. Αν και το πληκτρολογώ σωστά συνεχίζει να το ζητά. Τι μπορώ να κάνω; Τελευταία είχα αρκετές πτώσεις ομολογώ, με θήκη βέβαια. Αλλά δε μπορώ να συνδυάσω κάτι, τουλάχιστον άμεσα μετά από πτώση. Τέλος, όσο δε συνδέεται στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας δε λειτουργεί και ομαλά. Σα να "κολλάει" και δε συνδέεται στο WiFi, αποσυνδέεται και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο διαδίκτυο ή εφαρμογές. Αν κάνω Λειτουργία Πτήσης μετά είναι όλα ΟΚ. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
koutsis Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, panpapad είπε Καλησπέρα σας! Εδώ και 4 ημέρες ξαφνικά αντιμετωπίζω συνεχείς ακούσιες αποσυνδέσεις από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Δεν έχω καθόλου σήμα πρακτικά πλέον (Wind) και αν και κατηγορούσα τον πάροχο, εν τέλει σε άλλο κινητό λειτουργεί κανονικά η SIM. Επίσης στο κινητό μου, SIM της Vodafone και δοκιμή και στις 2 θέσεις παρουσιάζεται δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα. Κάποια ιδέα; Επίσης έχει, σπάνια πλέον, αναλαμπές δευτερολέπτων όπου φαίνεται να πιάνει σήμα αλλά και πάλι αποσυνδέεται και ζητάει PIN. Αν και το πληκτρολογώ σωστά συνεχίζει να το ζητά. Τι μπορώ να κάνω; Τελευταία είχα αρκετές πτώσεις ομολογώ, με θήκη βέβαια. Αλλά δε μπορώ να συνδυάσω κάτι, τουλάχιστον άμεσα μετά από πτώση. Τέλος, όσο δε συνδέεται στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας δε λειτουργεί και ομαλά. Σα να "κολλάει" και δε συνδέεται στο WiFi, αποσυνδέεται και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο διαδίκτυο ή εφαρμογές. Αν κάνω Λειτουργία Πτήσης μετά είναι όλα ΟΚ. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν φτιάξει μετά θέλει service...
panpapad Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, koutsis είπε Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν φτιάξει μετά θέλει service... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω. Εάν έχετε κατά νου κάποιο service αξιόπιστο και οικονομικό για Xiaomi θα με ενδιέφερε! Ευχαριστώ όπως και να χει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα