Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως προς το (παλιό είναι η αλήθεια) αρχικό θέμα, να πω ότι ο ψυχαναγκασμός μου δεν μου "επιτρέπει" να βάψω ένα χώρο χωρίς να βγουν τα ΠΑΝΤΑ (και τα καλοριφέρ φυσικά). Το αν χρειάζεται ή όχι δεν έχει σημασία να σχολιασθεί, αφού μόνο εγώ ξέρω τι γίνεται μέσα στο κεφάλι μου :)

Γενικά μιλώντας θα έλεγα σε όποιον χρειαστεί να βγάλει σώμα καλοριφέρ, το οποίο θα επανατοποθετήσει, τη δουλειά αυτή να την κάνει γρήγορα. Μην το βγάλει δηλαδή στην αρχή του καλοκαιριού και σκεφτεί "αφού δεν χρειάζεται τώρα το ξαναβάζω στην θέση του μετά τις διακοπές".

Και αυτό γιατί ναι μεν τα σώματα είναι οκ όσο είναι γεμάτα με νερό αλλά σκουριάζουν ΤΑΧΥΤΑΤΑ αν μείνουν άδεια (μιλάω πάντα για τα σώματα που έχουν ήδη "δει" χρήση και όχι για κάποιο που μπορεί να είναι καινούργιο και απλά να είναι στην αποθήκη και να μην έχει χρησιμοποιηθεί)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξ αρχής να πω ότι δεν το παίζω γνώστης.

Δεν κατάλαβα αυτό που γράφτηκε παραπάνω ότι

Αναφορά σε κείμενο

Για να κανεις οποιαδηποτε εργασια στα σωματα πρεπει να αδεισεις ΟΛΟ το κυκλωμα του καλοριφερ.
Αν ειναι κεντρικη θερμανση ολη τη πολυκατοικια

Υποτίθεται προτού βγάλεις τα καλοριφέρ, κλείνεις τις βάνες τους για να μην τρέξει νερό από το κύκλωμα.
Εννοείται θα χυθεί το νερό που περιείχαν τα ίδια τα σώματα, το οποίο - όταν θα επανατοποθετηθούν - θα το συμπληρώσει στο κύκλωμα αυτός που συντηρεί την κεντρική θέρμανση.
Και εννοείται στο τέλος θα χρειαστεί και η εξαέρωση του κυκλώματος (από όλα τα διαμερίσματα).
Έτσι καταλαβαίνω εγώ τη διαδικασία.

Αλλά γιατί
αν εγώ είμαι λχ στο ρετιρέ και βγάλω ένα-δυο σώματα με την διαδικασία που πρέπει,
υποχρεωτικά πρέπει να αδειάσει όλο το κύκλωμα της πολυκατοικίας από το υπόγειο μέχρι πάνω;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, meletis_m είπε

Ο αυτόματος πλήρωσης κάτω στο λεβητοστάσιο θα είναι ανοικτός λογικά και θα συμπληρώνει νερό όταν καταλάβει ότι λείπει από τη παροχή  . 

Οι διακοπτες του σώματος θα δουλεύουν σίγουρα ; Εάν είχες κολλεκτερ στο διαμέρισμα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα .

Ακομα και αν δεν δουλευει ο λεβητας? Δεν ξερω αν ειναι ειναι...offline πάντως δεν δουλευει απο το 2008-9 :P

Σε αλλο τοπικ(νομιζω στα μαστορεματα?) μου χαν απαντησει οτι αν κλεισω τους διακοπτες και βαλω και τη ταπα3/4 (καπως ετσι μου το ειπαν) θα μαι κομπλε..  Εγω θελω να βγει και να μην ξαναμπεί ποτέ ! Και δεν νομιζω οτι θα ξανα-ανοιξει ποτε η κεντρική θέρμανση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panosno1com είπε

Ακομα και αν δεν δουλευει ο λεβητας? Δεν ξερω αν ειναι ειναι...offline πάντως δεν δουλευει απο το 2008-9 :P

Σε αλλο τοπικ(νομιζω στα μαστορεματα?) μου χαν απαντησει οτι αν κλεισω τους διακοπτες και βαλω και τη ταπα3/4 (καπως ετσι μου το ειπαν) θα μαι κομπλε..  Εγω θελω να βγει και να μην ξαναμπεί ποτέ ! Και δεν νομιζω οτι θα ξανα-ανοιξει ποτε η κεντρική θέρμανση

το δικτυο δε πιστευω οτι θα το εχουν αδειάσει θα είναι υπο πίεση .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...