Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια 

Εχω ενα  κουτι desktop Corsair Carbide SPEC-05  και ακριβως με την ληξη της εγγυησης αρχισε να κανει νερα το  κουμπι του power . Στην αρχη αναβε μια στις 2  και σιγα σιγα καθε μερα παει ανηφορα  .Τωρα εχουμε φτασει μια στις 30 ,  αν και καμμια φορα κανει την εκπληξη και αναβει με την πρωτη . Ελλαδα δεν το βρισκω  μιας και δεν εχουμε αντιπροσωπεια 

της Corsair . Το βρισκουμε στο site τους https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/PC-Components/Cases/Carbide-SPEC-05-I-O-Panel/p/CC-8900237 και φανταζομαι αλλα 10ε μεταφορικα .

Το προβλημα μου ειναι  1)ποιος μας λεει οτι και το νεο δεν θα ξαναχαλασει 2) σαν ΕΕ και για λογους αρχης  ,ολα τα εξοδα  πρεπει να μπαινουν στα εξοδα και να εκπιπτει ο φπα  ,και αυτο λογω εξωτερικου δεν μπορει να μπει . 3) εχουν περασει καμμια 15 desktop  απ τα χερια μου και άλλα  τοσα laptop ,ποτε δεν με ειχε απασχολεισει  κατι τετοιο  ,  μηπως θα μπορουσε να γινει πατεντα με καποιο αλλο κουμπακι και να τελειωνει μια για παντα το προβλημα ; 

Δημοσ.

ougxar  λαμπρη ιδεα  , συνδεοντας τα καλωδια  που αφορουν το power  στο reset  φανταζομαι  αρκει να μην κανουμε καποια μαλακια  γιατι απ οτι βλεπω στο πανελ πανε ολα μαζι  , αρα τα αλλαζουμε στην μητρικη  φανταζομαι  , αρκει να βρουμε το μανιουαλ της μητρικης και τι παει που .

ευχαριστω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...